Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.648
I pićka je isto dobra kod njihТо је једина добра ствар код њих.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pićka je isto dobra kod njihТо је једина добра ствар код њих.
Зар не беше гуза боља?I pićka je isto dobra kod njih
ne...i sta ste joj poslednje kupili?
A znas li zasto? Na sta je, konkretnije, mislila?Samo jednom se desilo da je rekla jebess me mnogo bolje nego moj decko...
Verovatno je retko ebo il bila zeljna promene ko ce ga znati sta je u zenskom mozgu..A znas li zasto? Na sta je, konkretnije, mislila?
Žene ?i sta ste joj poslednje kupili?
Zašto nikada ne bi rekla?Nisam i nebih nikome rekla da je najbolji u krevetu.
Sumnjam da je to u pitanju...Verovatno je retko ebo il bila zeljna promene
Da. To ni one same ne znaju...ko ce ga znati sta je u zenskom mozgu.
Ma nisi imala dobru nesvesticu pa da te na pola puta sa onog sveta vrati nazad pa opet te drmne prakinston medju butinama i opdne secer na 4 ,,rekla bi vrh vrhh najbolji siNisam i nebih nikome rekla da je najbolji u krevetu.
Zašto nikada ne bi rekla?
Da ne bi shvatio da ste ga upoređivali sa prethodnicima ili je nešto drugo u pitanju ?
Reći nekom da je najbolji znači da ima dosta gorih od njega, dobrih, srednjih, jako dobrih, a on je na vrhu ?
Kako bez hemije matere ti ? Hemija uvek prethodi seksu, doduše mi je ne vidimo a čak i ne osetimo, jer feromoni rade na brz i efikasan način, ali uglavnom u zoni naše podsvesti.Ne postoji uporedjivanje kada "takmicari" nisu jednaki. Sa nekim ljudima imas jacu ili slabiju hemiju ili cak nemas uopste. Dobra hemija = dobar sex.
... Sa nekim ljudima imas jacu ili slabiju hemiju ili cak nemas uopste. Dobra hemija = dobar sex.