opet violine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najveća?To je najveca ljubav.
To je vise navika. Postovanje. Drugarstvo.Najveća?
Ne treba potcenjivati ni onu kad je neko stalno tu da ti skuva kafu ili čaj, s kime ručavaš, budiš se svako jutro.
Sve ima svoju lepotu.
Teško je za proceniti, po opisu mi zvuči kao da su njih dvoje ljubavnici tako da verovatno tu postoji neki vid ljubavnog elementa - kontam ako oboje to doživljava kao međusobnu ljubav da jeste.Nisu u prilici da žive zajedno, ili je neko od njih zauzet, ili su oboje zauzeti, ili razlika u godinama, ili žive na različitim mestima, nešto ih razdvaja da ne mogu biti u uobičajenoj vezi. Međutim, oni se godinama privlače i spavaju zajedno, i to tako traje, pa čak i kada je neko od njih zauzet.
Da li se oni vole?
Ako jedno drugom prijaju i tu ima međusobnog razumevanja možda mogu da budu nešto nalik srodnim dušama.Je li to ono što se zove srodna duša ili baš naprotiv nikako nije?![]()
Procitao moj muz naslov teme prevrnuo oci i kaze " sta je sa ovom zenom... djavolska posla!
Tako nekako daVole , ali ne mogu biti zajedno. Romeo i Julija današnjeg doba.
Znam primer gde su oboje zauzeti ali su u vezi jako dugo. Nijedno od njih dvoje nikada nije pomišljalo na razvod, jer su stavljali decu na prvo mesto. Nisu u istom gradu. Nije poenta u sexu, prevari kao takvoj, već u tome da su jedno u drugome našli baš srodnu dušu, potrebni su jedno drugome da kažu sve ono što ne mogu partneru, da budu podrška jedno drugome, u stvari, sve ono što im nedostaje u braku a ne svodi se samo na sex. Oboje se slažu da su poranili sa brakom ali nisu želeli svoje brakove da rasture. Ne znam kako bi funkcionisali da jesu u zajednici, ali ko sam ja da bilo koga osuđujem.emocije postoje, to sigurno
ali ljubav, srodna duša.. sumnjam, jer za to bi se valjda borili malo jače i ne bi pristajali na nametnute uslove
Којом женом?Procitao moj muz naslov teme prevrnuo oci i kaze " sta je sa ovom zenom... djavolska posla!
Zaljubi se i muskarac.Muškarac godinama može da bude u takvoj vezi bez ikakvih emocija. Žena se zaljubi posle par meseci čak iako nije planirala.
Toliko si to lepo objasnila od reči do reči s kao da ti isto proziljavaš.. BravooZnam primer gde su oboje zauzeti ali su u vezi jako dugo. Nijedno od njih dvoje nikada nije pomišljalo na razvod, jer su stavljali decu na prvo mesto. Nisu u istom gradu. Nije poenta u sexu, prevari kao takvoj, već u tome da su jedno u drugome našli baš srodnu dušu, potrebni su jedno drugome da kažu sve ono što ne mogu partneru, da budu podrška jedno drugome, u stvari, sve ono što im nedostaje u braku a ne svodi se samo na sex. Oboje se slažu da su poranili sa brakom ali nisu želeli svoje brakove da rasture. Ne znam kako bi funkcionisali da jesu u zajednici, ali ko sam ja da bilo koga osuđujem.
ja ovo ne mogu da razumemZnam primer gde su oboje zauzeti ali su u vezi jako dugo. Nijedno od njih dvoje nikada nije pomišljalo na razvod, jer su stavljali decu na prvo mesto. Nisu u istom gradu. Nije poenta u sexu, prevari kao takvoj, već u tome da su jedno u drugome našli baš srodnu dušu, potrebni su jedno drugome da kažu sve ono što ne mogu partneru, da budu podrška jedno drugome, u stvari, sve ono što im nedostaje u braku a ne svodi se samo na sex. Oboje se slažu da su poranili sa brakom ali nisu želeli svoje brakove da rasture. Ne znam kako bi funkcionisali da jesu u zajednici, ali ko sam ja da bilo koga osuđujem.
Moguće da su nečim sprečeni da prekinu odnos u kome su. Postoji milion razloga zašto da ili zašto ne. Zato retko komentarišem ovakve teme, život je za svakoga nešto drugo a ja ne volim ni da osuđujem ni da morališem.ja ovo ne mogu da razumem
žrtvovanje nečega što se smatra idealnim (tzv.srodna duša), zbog braka punog prevara, laži, trpljenja, suzdržavanja, nerazumevanja
da neko ne želi da rasturi nešto što ne valja zbog nečega idealnog? to samo znači da ili lažu sami sebe ili su teški mazohisti
Kako spavaju kada su zauzeti i i žive na daljinu?Nisu u prilici da žive zajedno, ili je neko od njih zauzet, ili su oboje zauzeti, ili razlika u godinama, ili žive na različitim mestima, nešto ih razdvaja da ne mogu biti u uobičajenoj vezi. Međutim, oni se godinama privlače i spavaju zajedno, i to tako traje, pa čak i kada je neko od njih zauzet.
Da li se oni vole?
Je li to ono što se zove srodna duša ili baš naprotiv nikako nije?![]()
То се зове живот у лажима.Nisu u prilici da žive zajedno, ili je neko od njih zauzet, ili su oboje zauzeti, ili razlika u godinama, ili žive na različitim mestima, nešto ih razdvaja da ne mogu biti u uobičajenoj vezi. Međutim, oni se godinama privlače i spavaju zajedno, i to tako traje, pa čak i kada je neko od njih zauzet.
Da li se oni vole?
Je li to ono što se zove srodna duša ili baš naprotiv nikako nije?![]()