Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Vujadine šta ti je?Ovo je bila samo šala i ništa nije zlonamerno.Jednostavno volim da se šalim i na tuđ i na svoj način.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tommy gun:meni je vujadin smesan....sta god da napise na kraju napise Vujadin
vujadin:Па баш нисте много окрутни али имате политичког смисла, само у супротном табору. Ајде да се више не подписујем, јер и тако није прави потпис.

:shock: :shock:Bi2:A, zeznuo si se...Desilo se par puta da je i omanuo potpis..:wink: Al, čoveku od osamdeset godina moramo malo i gledati kroz prste..:wink:
Bi2:Pirkeeeee ! Dupla sabrana dela...![]()

sad cu ja pochnem kad se setimvujadin:Па баш нисте много окрутни али имате политичког смисла, само у супротном табору. Ајде да се више не подписујем, јер и тако није прави потпис.
tommy gun:sad cu ja pochnem kad se setim
Tommy Gun

Goddess of the far east:Grozni ste.
Goddess of the far east.![]()

Goddess of the far east:Vujadin ima 80 god? :shock
Goddess of the far east
Goddess of the far east:Da je pametan pa da nas tuži zbog autorskog prava.
Goddess of the far east
Da znas.....Sad kad si mu rekla ne smem da stavim potpis.......
Fino fino, ima nas od 7 do 107......
dadel:Vule i ja smo kolovodje.![]()
Ko li je kec - mozda dete sunca ? 8)

ja nisam Tomavujadin:А ти си неверни Тома или треба и то да докажем
Za Vujadina je O.K. al gde mene turi medju istoricare, a potpis?vujadin:За мене светлосна година има око 31 милион секунди, а светло путује 300 000 километара у секунди, и с тим се може рачунати и време и простор. Ти си у праву кад тврдиш да то није исто, али ипак можеш разумети, ако хоћеш, да се са светлом може рачунати и време и простор јер има одређену брзину кретања у времену и простору. Има још нешто што је мене интересовало, а то је закривљеност светла, и ја сам направио специјални соларскоп за мерење сунчане зраке од сунца до земље, и установио сам да је закривљена. То се може установити и ако се измери сенка сунца у 9 сати ујутро онда у 12 сати и на крају у 15 сати, па се измери угао између 9 сати и 12 сати и други угао између 12 сати и 15 сати, који не дају исти резултат. И шта мислиш саде, да ли је мени било потребно знати дефиницују светлосне године коју си ти научио у школи која није призната на светском нивоу, или сам могао ово прорачунати без те школе.