NAJBOLJI INTERNET BROWSER

Najbolji Brouzer?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Internet Explorel

• Safari

• Opera Mini

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo testa: Windows 10, apdejtovan kao i pretrazivaci, na najnovije verzije.

Brave:

JETSTREAM 2: 102.805
MOTIONMARK 1.2: 389.51
SPEEDOMETER: 84.31

VIVALDI

JETSTREAM 2: 109.979
MOTIONMARK 1.2: 375.05
SPEEDOMETER: 81.4

Сад сам тестирао Аvast Secure Browser на Speedometer и добио сам резултат 46.2 (значи нешто као Firefox) али реалност није таква. Aко имате Windows и волите да шврљате по интернету ово је најбезбднији интернет прегледач! Брзином муње зауставља све малвере. Буквално блокира страницу пре него што се учита! Из искуства вам то говорим.

Poslednja izmena:
За све љубитеље седмице и Chrome-a. Додуше нисам се потресао уопште иовако сви рачунари иду на Linux. Требао сам то давно да урадим али шта је ту је... тако је испало. :D

FE0lX94XsAAo5XM

За све љубитеље седмице и Chrome-a. Додуше нисам се потресао уопште иовако сви рачунари иду на Linux. Требао сам то давно да урадим али шта је ту је... тако је испало. :D

FE0lX94XsAAo5XM
Lepe vesti za mene, tek sam sad video ovo. Inace, koristim Google Chrome na Windows 7.

Svasta sam probao. Dugo sam bio na FF, pa na Chrome. Probao sam Operu, Edge, Petal Huawei, Vivaldi itd.

Na mobu sam češće nego za lap topom. Od skoro Chrome neopisivo baguje. Koci, izbacuje iz app. FF je spora na mobu, Vivaldi lici na Hrom nije los, Opera onako, Edge i Petal su mi najbolji. Huawei je ubacio svoj pretrazivac na GS.

Недавно испробах ALT Linux и видех да у складиштима има и нешто што се зове "Спутник браузер" . У питању је интернет прегледач на бази Хромијум пројекта. Постоје више верзија за различите кориснике и то од физичких лица, малих па до великих предузећа.
Што се тиче физичиких лица бразуер се може уградити у више различитих оперативних система од андроида, мајкрософтовог Виндовса (од верзије 7 и новијих) и различитим дистрибуцијама линукса. Верзија за Убунту без проблема се уграђује у Дебиан - проверено...
Одабир и преузимање жељене верзије Сутник бразуера можете преко везе на страницу за преузимање.

По мало га користим на рачунару (Дебиан тестинг) и на мобилном телефону- у принципу то је Хромијум без гуглових власничких додатака, али и без могућности за усклађивање налога на различитим уређајима...

Poslednja izmena:
Која глупост на Yandex претразивачу: Понуди ово да чува лозинку. Ја извадио спољнег миша (глупи Леново лаптоп има само два УСБ улаза) и баратајући са оним уграђеним мишом грешком кликнем да запамти лозинку, и он је запамти тако да нисам после успео да је обришем, бришући
историјат,
лозинке,
колачиће, векнице, кифлице
и све остало.
Једноставно не вреди , морао сам да цео Yandex "браузер" да инсталирам и да га поново инсталирам. И сад морам да паззззззим...
А некако ми стало до њега, сличне команде као мозила,а ли рекао бих -бржи.
1643634247279.png

Која глупост на Yandex претразивачу: Понуди ово да чува лозинку. Ја извадио спољнег миша (глупи Леново лаптоп има само два УСБ улаза) и баратајући са оним уграђеним мишом грешком кликнем да запамти лозинку, и он је запамти тако да нисам после успео да је обришем, бришући
историјат,
лозинке,
колачиће, векнице, кифлице
и све остало.
Једноставно не вреди , морао сам да цео Yandex "браузер" да инсталирам и да га поново инсталирам. И сад морам да паззззззим...
А некако ми стало до њега, сличне команде као мозила,а ли рекао бих -бржи.
Pogledajte prilog 1094516
Свашта, колико знам без проблема можеш да обришеш лозинку коју ниси хтео да запамтиш. Недавно сам тако запамтио (преко мобилног) податке за један сајт и потом без проблема то уклонио на рачунару

Back