DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 53.659
Nekada davno sam koristio Slimjet browser ,ono je bila perverzija od brzine ,lakoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brave je definitivno jedan od najboljih browsera koji sam ikada koristio ,probacu i Slimjet da vidim kako to sljaka na MacPa ono majnuje...
Safari jedini ume da čita otisak prsta...Brave je definitivno jedan od najboljih browsera koji sam ikada koristio ,probacu i Slimjet da vidim kako to sljaka na Mac
Meni to ne znaci nista posebno.Safari jedini ume da čita otisak prsta...
Heh ne moram onda da primam sms da potvrdim identitetMeni to ne znaci nista posebno.
Ja ga koristim normalno i opustenoHeh ne moram onda da primam sms da potvrdim identitet![]()
pa ne znam dal je opušteno kad treba da se loguješ na paypalJa ga koristim normalno i opusteno![]()
Ne koristim browsere niti komp za takve stvari .pa ne znam dal je opušteno kad treba da se loguješ na paypal![]()
Ja vidiš suprotno, smatram da telefon nije bezbedanNe koristim browsere niti komp za takve stvari .
Ni telefon ,jos gore …samo cashJa vidiš suprotno, smatram da telefon nije bezbedan![]()
Ides u banku da placas racune, nista ne kupujes iz inostranstvaJbg ja sam staromodan![]()
Ne mora u banku moze i u menjacnicu ili direktno ,iz inostranstva ne ,to mi donose ,a kupujem kod nas prvenstveno.Ides u banku da placas racune, nista ne kupujes iz inostranstva![]()
Libre Wolf - 506.
Je l ovo iz 2015. poruka?Safari jedini ume da čita otisak prsta...
Срећом па на Линуксу ради без проблема...firefox strahovito baguje na Windows-u, zaglupi se i mora da se restartuje, u smislu da prestane da otvara linkove i pocnu da laguju stranice...
firefox strahovito baguje na Windows-u, zaglupi se i mora da se restartuje, u smislu da prestane da otvara linkove i pocnu da laguju stranice...
Na Linux-u i macOS radi normalno.Значи никад на Линуксу.
Занимљива запажања, додуше колико видех, већином су то верзије програма који се користе на Виндовсу.Neki sajt (ocigledno pravi zaludjenik iza njega) dao vrlo detaljan prikaz najkoriscenijih web-browsera i oceio ih najvise sa stanovista
sigurnosti (cesto vrlo problematicna) krajnjeg korisnika koji ih koristi. Mnogo dobri i detaljni saveti ! Preporuka da pogledate!
https://spyware.neocities.org/articles/