Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Koji najbolji?
Jedino sto ne igraju Ljajic i Matic i to sami su krivi.

Mi smo protiv Grcke igrali bez Pjanica pa smo opet dobili.
jednostavno, mi mozemo igrati ko god nije tu.

Aj stani malo na loptu pa niste Njemačka baš.;)

Nego ubiše nas tvoji Bosanci u euro kupovima:mrgreen:. Vršajević i Sušić najgori u Hajduku, Alispahić u Rijeci, a ni Husejinović baš ne briljira.
Dajte pošaljite neke bolje kad ste već toliko jaki:mrgreen:

Aj stani malo na loptu pa niste Njemačka baš.;)
pa dobro, htio sam reci da jedan ili dva igraca ne cine Reprezentaciju kako to oni misle.

Nego ubiše nas tvoji Bosanci u euro kupovima:mrgreen:. Vršajević i Sušić najgori u Hajduku, Alispahić u Rijeci, a ni Husejinović baš ne briljira.
Dajte pošaljite neke bolje kad ste već toliko jaki:mrgreen:
Da da, pratio sam. :D

Vrsajevic je katastrofa odigrao, nosi krivicu za pogodak, centarsuteve je lose pokrivao, a slag na tortu je onaj promasaj lopte.:D
Zao mi je momka jer je borben kao malo ko na ovim prostorima, pogrijesio je tako sto je poceo trcati i na drugoj strani. :D

Alispahic je kloc.

Husejinovic bas i nije toliko grijesio ali ne djeluje bas korisno, jedino onaj sut u golmana u onoj 1 na 1 situaciji.
Mada djelimicno je i Jurcic tu kriv jer ga je stavio da kreira napade, a zna se sta je njegov glavni kvalitet, da razvije brzinu i zalomi par igraca.

Pa ko je bio bez sansi tokmaku jedan? Protiv Belgije kod njih Markovic im je tri cetri puta promesao odbranu Kurtoa je izvadio sve moguce...problem je sto je to mozda 25% kolko reprezentacija moze...

- - - - - - - - - -

da je kompletna i nije samo dva igraca fale 4 i normalna taktika

Jel se ti zajebavas?

Da mislio sam na vas da ste bez sansi,pogledaj bolje grupu i vidjet ces.
Tako ti je kada su vam Matic i Ljajic 95% Reprezentacije (prema vasim pricama naravno).

Ti sigurno pratiš Stuttgart zbog Ibiševića.
Jel valjaju šta?
Sve ovo nešto traljavo rezultatski....

Igraju dosadno za popizdit.
Nemaju neku igru, oni samo unose loptu u gol i to samo kada zaskripi.
Zadnji put sam ih gledao u finalu kupa protiv Bayerna gdje su izgubili sa 3:2.

Bayern ih je razbio i poveo sa 3:0, a oni su poprilicno lako unijeli dva puta loptu i nastavili ganjati rezultat.

Rijeka ima dobru ekipu, ali mislim da imaju jako male sanse za prolaz.

Sto se Ibisevica tice, njega su protiv Boteva cuvali kao i jos neke vazne igrace i usao je u igru sa klupe.
I ako tako podcijene i RIjeku, onda Rijeka ima sanse za prolaz.

- - - - - - - - - -

Vojvodina prolazi Serif sigurno ako nastavi sa ovakvim igrama.

To siguro. :ok:
Ali ni Sheriff ne treba podcijeniti jer i oni imaju dosta dobar tim.

To siguro. :ok:
Ali ni Sheriff ne treba podcijeniti jer i oni imaju dosta dobar tim.

Ma slabiji je Šerif nego ljudi ovdje pišu. Momčad koja tuče Turke u Turskoj 3:0 to prolazi. Ovo što sam ja gledao (Partizan poluvrijeme, Vošu i Zvezdu nisam al prema rezultatima), rekao bi da je Dinamo najjači pa Vojvodina. Partizan i Rijeka tu negdje. Zvezda i Hajduk trube najveće.

Nisam gledao Vojvodinu, ali jesam i Zvezdu i Partizan.
Od hrvatskih sam gledao i Dinamo i Rijeku i Hajduk ali onako po igrackom kadru mislim da Vojvodina nije ni blizu kvalitetna kao Dinamo (imaju previse igraca koji su okusili fudbal u jakim ligama).
Dinamo ima onog beka Pinta, krila Soudanija i Fernandesa, Simunica i generalno je daleko najjaci tim u regionu.
Samo da su ostavili na golu onog Migliorea (nevjerovatno kvalitetan golman) mislim da bi poprilicno lako prosli Austriju.

Dinamo je Sheriffa dobio na cisti kvalitet, a Vojvodina toliki kvalitet nema i mislim da ce oni morati da odigraju sa jako malo gresaka ako misle proci.

Nisam gledao Vojvodinu, ali jesam i Zvezdu i Partizan.
Od hrvatskih sam gledao i Dinamo i Rijeku i Hajduk ali onako po igrackom kadru mislim da Vojvodina nije ni blizu kvalitetna kao Dinamo (imaju previse igraca koji su okusili fudbal u jakim ligama).
Dinamo ima onog beka Pinta, krila Soudanija i Fernandesa, Simunica i generalno je daleko najjaci tim u regionu.
Samo da su ostavili na golu onog Migliorea (nevjerovatno kvalitetan golman) mislim da bi poprilicno lako prosli Austriju.

Dinamo je Sheriffa dobio na cisti kvalitet, a Vojvodina toliki kvalitet nema i mislim da ce oni morati da odigraju sa jako malo gresaka ako misle proci.

Pa nije da smo baš mogli birati. Luđak htio kući. Vidjet ćemo dalje zasad mali Zelenika odličan. Al je ipak za jake susrete možda malo Zelenika:lol:
Nije me taj Miglore baš toliko impresionirao, ali fakat je kratko bio....

Pa nije da smo baš mogli birati. Luđak htio kući. Vidjet ćemo dalje zasad mali Zelenika odličan. Al je ipak za jake susrete možda malo Zelenika:lol:
Nije me taj Miglore baš toliko impresionirao, ali fakat je kratko bio....

Kod Migliorea mi je najbolje bilo kako je izlazio kod centarsuteva, tu je bio nevjerovatan za Balkanske uslove.
Taj kvalitet dolazi do izrazaja kad se igra protiv velikih klubova.
I jos sam zapamtio kako se odlicno skolski postavljao, i u igri i kod penala.

Najbolji dokaz njegovog kvaliteta je da je uspio naci ekipu odmah cim je otisao iz Dinama i eno ga prije dva dana je vec bio prvi golman (ekipa se zove Argentinos Juniors).

Zelenika je talentovan golman i pozitivno me iznenadio, ali mislim da ce vec u vecim utakmicama pokazati da je ogranicen zbog svoje mladosti.

Kvalitetom igraca molicu lijepo.
Ne znam za sveukupni dojam, ali zasigurno mogu tvrditi da u Vojvodini nema igraca kao sto su Soudani, Fernandes, Husejinovic, Pinto, Simunic.
Kao ovaj prvi nema pogotovo jer je vec dok je dolazio znalo se da je veliki igrac za ove prostore.

Jel su to nove zvezde svetskog fudbala :hahaha:

Soudani, Fernandes, Husejinovic, Pinto...who the **** are this guys ?

Nadam se da su toliko dobri da ovog puta Dinamo nece zavrsiti sa prosecno 5 primljenih golova u LS :D

Vojvodina je najbolja na ovim prostorima i igra najbolji fudbal. Kad to kazem kao Partizanovac onda je tako :bye:

Back