Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Ne govorim o Ligi nego o Reprezentaciji.
Procitaj drugi deo mog posta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne govorim o Ligi nego o Reprezentaciji.
Procitaj drugi deo mog posta.
Koji najbolji?
Jedino sto ne igraju Ljajic i Matic i to sami su krivi.
Mi smo protiv Grcke igrali bez Pjanica pa smo opet dobili.
jednostavno, mi mozemo igrati ko god nije tu.
Aj stani malo na loptu pa niste Njemačka baš.
Nego ubiše nas tvoji Bosanci u euro kupovima. Vršajević i Sušić najgori u Hajduku, Alispahić u Rijeci, a ni Husejinović baš ne briljira.
Dajte pošaljite neke bolje kad ste već toliko jaki![]()
pa dobro, htio sam reci da jedan ili dva igraca ne cine Reprezentaciju kako to oni misle.Aj stani malo na loptu pa niste Njemačka baš.![]()
Da da, pratio sam.Nego ubiše nas tvoji Bosanci u euro kupovima. Vršajević i Sušić najgori u Hajduku, Alispahić u Rijeci, a ni Husejinović baš ne briljira.
Dajte pošaljite neke bolje kad ste već toliko jaki![]()
Pa nemate ni vi bolje čim vam oni igraju..
pa dobro, htio sam reci da jedan ili dva igraca ne cine Reprezentaciju kako to oni misle.
znaci da vam na sledecoj utakmici ne igraju Pjanic i Dzeko, to se ne bi mnogo primetilo?
Pa ko je bio bez sansi tokmaku jedan? Protiv Belgije kod njih Markovic im je tri cetri puta promesao odbranu Kurtoa je izvadio sve moguce...problem je sto je to mozda 25% kolko reprezentacija moze...
- - - - - - - - - -
da je kompletna i nije samo dva igraca fale 4 i normalna taktika
Vojvodina sigurno ide u grupe jer je izvukla Serif, a za Rijeku me bas briga
Samo da Partizan ne usere i eto nam dva kluba u grupama LE
Ti sigurno pratiš Stuttgart zbog Ibiševića.
Jel valjaju šta?
Sve ovo nešto traljavo rezultatski....
Vojvodina prolazi Serif sigurno ako nastavi sa ovakvim igrama.
To siguro.
Ali ni Sheriff ne treba podcijeniti jer i oni imaju dosta dobar tim.
Nisam gledao Vojvodinu, ali jesam i Zvezdu i Partizan.
Od hrvatskih sam gledao i Dinamo i Rijeku i Hajduk ali onako po igrackom kadru mislim da Vojvodina nije ni blizu kvalitetna kao Dinamo (imaju previse igraca koji su okusili fudbal u jakim ligama).
Dinamo ima onog beka Pinta, krila Soudanija i Fernandesa, Simunica i generalno je daleko najjaci tim u regionu.
Samo da su ostavili na golu onog Migliorea (nevjerovatno kvalitetan golman) mislim da bi poprilicno lako prosli Austriju.
Dinamo je Sheriffa dobio na cisti kvalitet, a Vojvodina toliki kvalitet nema i mislim da ce oni morati da odigraju sa jako malo gresaka ako misle proci.
Pa nije da smo baš mogli birati. Luđak htio kući. Vidjet ćemo dalje zasad mali Zelenika odličan. Al je ipak za jake susrete možda malo Zelenika
Nije me taj Miglore baš toliko impresionirao, ali fakat je kratko bio....
znaci nisi gledao Vojvodinu ali smatras da kvalitetom nisu ni blizu Dinamu?
Kvalitetom igraca molicu lijepo.
Ne znam za sveukupni dojam, ali zasigurno mogu tvrditi da u Vojvodini nema igraca kao sto su Soudani, Fernandes, Husejinovic, Pinto, Simunic.
Kao ovaj prvi nema pogotovo jer je vec dok je dolazio znalo se da je veliki igrac za ove prostore.