Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Jel su to nove zvezde svetskog fudbala :hahaha:

Soudani, Fernandes, Husejinovic, Pinto...who the **** are this guys ?

Nadam se da su toliko dobri da ovog puta Dinamo nece zavrsiti sa prosecno 5 primljenih golova u LS :D

Vojvodina je najbolja na ovim prostorima i igra najbolji fudbal. Kad to kazem kao Partizanovac onda je tako :bye:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Kakva si ti komedija pa to se rijetko viđa.

Mislim Vojvodina trenutno možda i je bolja, jer nisam gledao pa nemrem reć (eto imaju istog suparnika pa će se moć povuć paralela) ali kakve ti gluposti pišeš i kakve laičke komentare daješ pa to je stvarno zabavno.

Svi tvoji raznovrsno glupi komentari imaju jednu dodirnu točku. Nacionalna ostrašćenost i osjećaj više vrijednosti. I još da izabreše neki sport pa ajde. Nego će on o nogometu.:klap:

Poslednja izmena:
Jel su to nove zvezde svetskog fudbala :hahaha:

Soudani, Fernandes, Husejinovic, Pinto...who the **** are this guys ?

Nadam se da su toliko dobri da ovog puta Dinamo nece zavrsiti sa prosecno 5 primljenih golova u LS :D

Vojvodina je najbolja na ovim prostorima i igra najbolji fudbal. Kad to kazem kao Partizanovac onda je tako :bye:

Likovi su nebitni, ali sigurno su mnogo bitniji od ovih likvoa iz Vojvodine.

Jao, jao, ni sam nisi svjestan koje se pare dobijaju ulaskom u LP i sta bi u partizanu i Vojvodini dali da odigraju istu pa makar tamo primali 10 komada po utakmici.

Nisam gledao Vojvodinu, ali jesam i Zvezdu i Partizan.
Od hrvatskih sam gledao i Dinamo i Rijeku i Hajduk ali onako po igrackom kadru mislim da Vojvodina nije ni blizu kvalitetna kao Dinamo (imaju previse igraca koji su okusili fudbal u jakim ligama).
Dinamo ima onog beka Pinta, krila Soudanija i Fernandesa, Simunica i generalno je daleko najjaci tim u regionu.
Samo da su ostavili na golu onog Migliorea (nevjerovatno kvalitetan golman) mislim da bi poprilicno lako prosli Austriju.

Dinamo je Sheriffa dobio na cisti kvalitet, a Vojvodina toliki kvalitet nema i mislim da ce oni morati da odigraju sa jako malo gresaka ako misle proci.

Partizan je očajan. Stvarno moraš biti mazohista da navijaš za njih. Nisam siguran, ali mislim da imaju odigranih 13 utakmica zaredom u eurokupovima, a da nisu pobijedili.

Zvezda i Hajduk su također loši. Za Hajduk i nije čudo jer igraju sve djeca bez ijednog stranca, ali u Zvezda je državni projekat, u klub im je ušao Gazprom kad ono iz godine u godinu su sve gori.

Od bivše velike četvorke Dinamo je daleko najviše odskočio. Ne znam kako će Car reagirati na ovo, ali otkako BBB ne dolaze na utakmice meni je milina gledat Dinamo. :lol:

Vojvodina je napravila lijep rezultat, ali treba sačekat još ovu utakmicu sa Šerifom za konačan sud. Rijeka se preporodila otkad je klub kupio onaj talijanski milijarder. Pravo zdravi klub koji funkcionira na normalnim tržišnim osnovama, a ne da ih država održava na aparatima.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Kakva si ti komedija pa to se rijetko viđa.

Mislim Vojvodina trenutno možda i je bolja, jer nisam gledao pa nemrem reć (eto imaju istog suparnika pa će se moć povuć paralela) ali kakve ti gluposti pišeš i kakve laičke komentare daješ pa to je stvarno zabavno.

Svi tvoji raznovrsno glupi komentari imaju jednu dodirnu točku. Nacionalna ostrašćenost i osjećaj više vrijednosti. I još da izabreše neki sport pa ajde. Nego će on o nogometu.:klap:

Nemoj tako molim te sad će otić da zakmeči kod moderatora. :lol:

Poslednja izmena:
Partizan je očajan. Stvarno moraš biti mazohista da navijaš za njih. Nisam siguran, ali mislim da imaju odigranih 13 utakmica zaredom u eurokupovima, a da nisu pobijedili.

Zvezda i Hajduk su također loši. Za Hajduk i nije čudo jer igraju sve djeca bez ijednog stranca, ali u Zvezda je državni projekat, u klub im je ušao Gazprom kad ono iz godine u godinu su sve gori.

Od bivše velike četvorke Dinamo je daleko najviše odskočio. Ne znam kako će Car reagirati na ovo, ali otkako BBB ne dolaze na utakmice meni je milina gledat Dinamo. :lol:

Vojvodina je napravila lijep rezultat, ali treba sačekat još ovu utakmicu sa Šerifom za konačan sud. Rijeka se preporodila otkad je klub kupio onaj talijanski milijarder. Pravo zdravi klub koji funkcionira na normalnim tržišnim osnovama, a ne da ih država održava na aparatima.

Mamić je za mene simbol svega lošeg u ovoj državi. Nepotizam, korupcija, isisavanje kapitala, pogodovanje, nenamjensko trošenje gradskog novca, bezobrazluk, taština, patetika, narkomanija, vrijeđanje i uništavanje svih svojih protivnika. To je Mamić. S druge strane BBB su se sto puta pokazali većim divljacima od njega. Ipak prije ću dati njima podršku nego njemu jer protiv takvih nema drugačijeg načina. Ali realno s njima na tekmi nikom nije pretjerano ugodno uživati i opustiti se.

E sad Maminjo je s druge strane spretan trgovac, postavio je zdrave modele kluba (prepisujući tuđe recepte). Ima filijale, omladinski pogon funkcionira savršeno, eno kadeti danas uzeli najjači svjetski turnir, tukli Milana, Arsenala, Manchestera. Radi se ozbiljno i profesionalno.

E sad LP je naravno preveliki zalogaj, tu me iživcirao nedostatak sportske ambicije u odnosu na trgovački sektor. Ispada da mu je plasman bitniji od same LP jer nosi više para.

Iskompleksiran je. Ima bolesnu potrebu da ga vole, a ne vole ga. Zapravo vole ga i žele svi u regiji, osim onih koje bi on htio. Ebi ga stari neke stvari ne možeš kupiti novcem.

Kada vidim Partizan danas i prije 5 godina imam osjećaj da im fali Mamić. Puno babica kilavo dijete.

Poslednja izmena:
PartizanBeograd decko mozda jeste ponekad nacionalno ostrascen, ali u vezi ovoga je u pravu

svaka cast Dinamu na svemu i na igri, rezultatima i transferima... ali Vosa se u sred Turske igrala sa njihovm 4. timom, koji imaju u svojoj ekipi Taiwa, Freya, Sestaka, Tuncaya...

istina imala je i Bursa nekoliko dobrih prilika, ali to je bilo tek kad im je Vosa prepustila inicijativu posle 2:0... pre toga Vosa je mogla da postigne barem jos 2 gola i jos 1 u drugom poluvremenu

ne znam dal bi jos neko sa ovih prostora mogao slicno da uradi

Vosi se jednostavno poklopilo da dovede sjajna pojacanja i jos boljeg trenera u isto vreme sto ranije nije bio slucaj

Likovi su nebitni, ali sigurno su mnogo bitniji od ovih likvoa iz Vojvodine.

Jao, jao, ni sam nisi svjestan koje se pare dobijaju ulaskom u LP i sta bi u partizanu i Vojvodini dali da odigraju istu pa makar tamo primali 10 komada po utakmici.

A ono realno nekad bi mi bilo draže igrat LE i pratit neizvjesne tekme, ali kad dođeš blizu, oćeš unutra. I nadaš se napretku. Prvu sezonu vreća za napucavanje, druga korektnija, jedan bod i nijedan sramotan poraz, treća bi trebala biti već borba za treće mjesto.

Mamić je za mene simbol svega lošeg u ovoj državi. Nepotizam, korupcija, isisavanje kapitala, pogodovanje, nenamjensko trošenje gradskog novca, bezobrazluk, taština, patetika, narkomanija, vrijeđanje i uništavanje svih svojih protivnika. To je Mamić. S druge strane BBB su se sto puta pokazali većim divljacima od njega. Ipak prije ću dati njima podršku nego njemu jer protiv takvih nema drugačijeg načina. Ali realno s njima na tekmi nikom nije pretjerano ugodno uživati i opustiti se.

E sad Maminjo je s druge strane spretan trgovac, postavio je zdrave modele kluba (prepisujući tuđe recepte). Ima filijale, omladinski pogon funkcionira savršeno, eno kadeti danas uzeli najjači svjetski turnir, tukli Milana, Arsenala, Manchestera. Radi se ozbiljno i profesionalno.

E sad LP je naravno preveliki zalogaj, tu me iživcirao nedostatak sportske ambicije u odnosu na trgovački sektor. Ispada da mu je plasman bitniji od same LP jer nosi više para.

Ja opet mislim da bilo ko drugi mjesto Mamića dođe u klub da ne bi bilo puno bolje ili čak da bi bilo gore. Kod BBB me živcira to što su se umislili da su bogovi, da su iznad sviju i da su zaslužni za ne znam šta.

Isto kao oni Partizanovi majmuni jučer što su si umislili da mogu mlatit igrače, skidat im kapitenske trake, mijenjat trenere, a devedeset posto ih i ne zna ko uopće igra. Pijani i drogirani teletabisi.

PartizanBeograd decko mozda jeste ponekad nacionalno ostrascen, ali u vezi ovoga je u pravu

svaka cast Dinamu na svemu i na igri, rezultatima i transferima... ali Vosa se u sred Turske igrala sa njihovm 4. timom, koji imaju u svojoj ekipi Taiwa, Freya, Sestaka, Tuncaya...

istina imala je i Bursa nekoliko dobrih prilika, ali to je bilo tek kad im je Vosa prepustila inicijativu posle 2:0... pre toga Vosa je mogla da postigne barem jos 2 gola i jos 1 u drugom poluvremenu

Vosi se jednostavno poklopilo da dovede sjajna pojacanja i jos boljeg trenera u isto vreme sto ranije nije bio slucaj

Meni ste bili dragi otprije, posebno sad od kad vam je stigao buraz od mog frenda. Samo pamet u glavu i bez euforije. Kao što rekoh, ja ne tvrdim da je Dinamo bolji (jer nisam gledao Vošu), ali sprdanje Dinamovih igrača koje ni ne pogledaš je smiješno. Uostalom pokazati će sezona.

Al ste se raspisali :D
Oko klubova cemo videti,ja npr najvise strahujem od opustanja u Vojvodini,ali stoji da likovi gaze i da su dobili super protivnika

A oko reprezentacija, dajte ostavite nacionalne strasti,kao da vi kockasti i vi juzno od njih ne znate kakva je situacija u nasem fudbalu,nego se pravite blesavi u fazonu kao Mihajlovic je super selektor,krasno radi,koristi najbolje igrace,nema konflikata sa njima,pravi dobru atmosferu,cim ga je Tole izabrao onda je dobar
Susic je za njega strucnjak bre,radi se o tvrdoglavom,autoagresivnom treneru oskudnog iskustva i fudbalskog znanja
To je kao da sada mi kazemo da je Miso Smajlovic dobro radio kod vas,jel moze tako? pa izabrao ga je savez covece

Ljajic i Matic su samo ono sto je on direktno eliminisao, kako tumacis da najbolji stoper koga imamo ,okosnica vicesampiona Evrope,nije igrao prva 4 kvalifikaciona meca jer je cutljiv?
Kako tumacis da u derbiju grupe ,sem pomenutih nije igrao Tadic-najbolji navalni igrac,igrao je 8. izbor na spicu,igrao je ****** Radovanovic rezerva Atalante,nije igrao prvotimac Intera?
Kako tumacis da je rezerva zvezde bila starter nekoliko puta?
Kako tumacis da ni posle godinu dana mi nemamo prvih 11?
E kad nam budu odigrali Rajkovic-Ivanovic-Subotic-Nastasic-Kolarov-Matic-Ljajic-Djuricic-Tadic-Markovic-Mitrovic pa kad nas BiH raznese bar hendikepom,e onda mozete govoriti o tome da ste klasa iznad

Spusti malo loptu, govoris kao da je Vojvodina uspostavila tika taku protiv Burse, a ovi se zavukli u sesnaesterac.

Ja ne sporim, pobjeda protiv Burse je ogroman uspjeh, cak bi i rekao da je Vosa ispala nekim minimalnim rezultatom to bi se moglo nazvati kao uspjesna sezona ali pretjerujes sa ovim boldanim.

Svaka tema na kojoj je kemo se pretvori u trolovanje o bosanskim magovima sve neki sami Husejinovica hahahhaha ja mislim da je Husejinovic izuzetno talentovan igrac i da je mnogo bolji od Mitrovica ima iskustvo igranja velikih utakmica protiv Liona 7 komada kuci Ajaxa isto tako...Razmenio je dres sa Benzemom i dao je gol protiv Cibalije...Ovaj CarZg bar ubode koju kad nesto napise cak je i smogo snage da kaze da su prvaci evrope talentovani ;) A za Vosu...kad sam se ja rapsravljo sa ovim Kemom on me ubedjivo kako je Vosa u Rangu Sarajeva ili Celika...i kako njihovi timovi imaju mnogo mladih reprezentivaca da je to isto ko nasi...A Gde je danas Vosa a gde su Bosanski Klubovi? Gde su nasi omladinski reprezentivci gde su Bosanski...Ove godine na Euro sceni cete videti Lazara Markovica i Filipa Djuricica udarne igle Benfike(sad Kemo napisi hahahhaha) pa cemo pricaiti o ovome za par meseci...A Sledece godine cete gledati Pavlovskog(c) #10 srpskog Xavija i Mitrovica novog Adriana....Srbija ima tolko potencijala da je to zastrasujuce jos malo pa leti i Sinisa i ceo savez i dolaze pravi ljudi zivi bili pa videli...A vise nego ista bih voleo da BiH izvucemo u grupi za Euro i da budete nosioci...

Spusti malo loptu, govoris kao da je Vojvodina uspostavila tika taku protiv Burse, a ovi se zavukli u sesnaesterac.

Ja ne sporim, pobjeda protiv Burse je ogroman uspjeh, cak bi i rekao da je Vosa ispala nekim minimalnim rezultatom to bi se moglo nazvati kao uspjesna sezona ali pretjerujes sa ovim boldanim.

sto da spustim loptu? jesi sam rekao da nisi gledao utakmicu?

Vosa se u prvom poluvremenu bukvalno sprdala sa Bursom... Turci treba da su srecni sto su samo 2 komada primili tada

no, razumem ja zasto su tebi Turci dragi i zasto ih branis

Za Car Zg i Koem

Ko sam ja da sudim o kvalitetima Soudanija, Fernandesa, Pinta i Husejinovica, tu ste vi da mi priblizite njihov kvalitet :hahaha:

Aj stani malo na loptu pa niste Njemačka baš.;)

Nego ubiše nas tvoji Bosanci u euro kupovima:mrgreen:. Vršajević i Sušić najgori u Hajduku, Alispahić u Rijeci, a ni Husejinović baš ne briljira.
Dajte pošaljite neke bolje kad ste već toliko jaki:mrgreen:

pa dobro, htio sam reci da jedan ili dva igraca ne cine Reprezentaciju kako to oni misle.

Da da, pratio sam. :D

Vrsajevic je katastrofa odigrao, nosi krivicu za pogodak, centarsuteve je lose pokrivao, a slag na tortu je onaj promasaj lopte.:D
Zao mi je momka jer je borben kao malo ko na ovim prostorima, pogrijesio je tako sto je poceo trcati i na drugoj strani. :D

Alispahic je kloc.

Husejinovic bas i nije toliko grijesio ali ne djeluje bas korisno, jedino onaj sut u golmana u onoj 1 na 1 situaciji.
Mada djelimicno je i Jurcic tu kriv jer ga je stavio da kreira napade, a zna se sta je njegov glavni kvalitet, da razvije brzinu i zalomi par igraca.

Svaka tema na kojoj je kemo se pretvori u trolovanje o bosanskim magovima sve neki sami Husejinovica hahahhaha ja mislim da je Husejinovic izuzetno talentovan igrac i da je mnogo bolji od Mitrovica ima iskustvo igranja velikih utakmica protiv Liona 7 komada kuci Ajaxa isto tako...Razmenio je dres sa Benzemom i dao je gol protiv Cibalije...Ovaj CarZg bar ubode koju kad nesto napise cak je i smogo snage da kaze da su prvaci evrope talentovani ;) A za Vosu...kad sam se ja rapsravljo sa ovim Kemom on me ubedjivo kako je Vosa u Rangu Sarajeva ili Celika...i kako njihovi timovi imaju mnogo mladih reprezentivaca da je to isto ko nasi...A Gde je danas Vosa a gde su Bosanski Klubovi? Gde su nasi omladinski reprezentivci gde su Bosanski...Ove godine na Euro sceni cete videti Lazara Markovica i Filipa Djuricica udarne igle Benfike(sad Kemo napisi hahahhaha) pa cemo pricaiti o ovome za par meseci...A Sledece godine cete gledati Pavlovskog(c) #10 srpskog Xavija i Mitrovica novog Adriana....Srbija ima tolko potencijala da je to zastrasujuce jos malo pa leti i Sinisa i ceo savez i dolaze pravi ljudi zivi bili pa videli...A vise nego ista bih voleo da BiH izvucemo u grupi za Euro i da budete nosioci...

Eto hajde Vojvodina je dobra, ali su zato Partizan i Zvezeda na nivou Zeljeznicara, ne mnogo bolji, mada se ja sa BiH klubovima ne hvalim jer su ocajni.
Zeljeznicar ove sezone ispao od Viktorije Plzen otrpilike jednako kao i Zvezda od Chernomoretsa, a Viktorija je trenutno na pragu da se plasira u LP.

Preko ovog Srpski Adriano mogu da predjem, ali ovo srpski Xavi je bruka smijesno.
Zar uopste ima ijedan vas Reprezentativac da je na nekoj utakmici sastavio 20 dodavanja, u bilo kojoj kategoriji.

U jednoj recenici si upravu.
"Srbija ima toliko potencijala da je to zastrasujuce" :cepanje:

Eto hajde Vojvodina je dobra, ali su zato Partizan i Zvezeda na nivou Zeljeznicara, ne mnogo bolji, mada se ja sa BiH klubovima ne hvalim jer su ocajni.
Zeljeznicar ove sezone ispao od Viktorije Plzen otrpilike jednako kao i Zvezda od Chernomoretsa, a Viktorija je trenutno na pragu da se plasira u LP.

Preko ovog Srpski Adriano mogu da predjem, ali ovo srpski Xavi je bruka smijesno.
Zar uopste ima ijedan vas Reprezentativac da je na nekoj utakmici sastavio 20 dodavanja, u bilo kojoj kategoriji.

:lol::lol::lol:

Vjerovatno je najbolji dribler na ovim prostorima, a Jurcic ga stavio da kreira napade u Evropi i kao takav nije koristan.

bitno da si ti potcenjivao ovde Markovica, Mitrovica i uspeh Srbije U19 (jer eto, uspesi mladih ne znace nista), ali si zato nahvalio Halilovica koji je i mladji od ovih igraca Srbije i sad ovog Husejinovica koji je navodno najbolji dribler na ovim prostorima (verovatno mislis na exJugoslaviju), a odirgao 3 utakmice za Bosnu

i ko sa tobom onda da ocekuje normalnu diskusiju ovde?

Polako drugovi.:mrgreen:

Ajmo po redu.

Prvo Bari: slušamo 20 godina priču o velikom srpskom potencijalu (što apsolutno pije vodu do 18, 19 godine) pa nijedna u seniorima nije ispunila svoj potencijal, iskoči poneka europska zvijezda, ali repka promaši svako drugo natjecanje, sad ste pali ispod 50 %. A za male zemlje je plasman zakon i realnost. Sve ostalo je bonus. Vi čak i niste tako mala zemlja.:think: Tako da ovi klinci moraju biti pametni i vrijedni i sigurno će postati veliki igrači.

Ajmo sad Draža četnik: Opet gluposti. Ulovio se Husejinovića ko pijan plota i sad ti je on argument da se sprdaš sa Dinamovim igračima. Pogledaj prvo Soudanija, Pinta, Fernandesa pa pričaj. I nemoj suditi po jednoj tekmi nego ih pogledaj bar 2,3 puta prije komentara. Ovako ispadaš tupav. Ja ne komentiram Vošine igrače kad ne znam kak igraju.

Rick Ross: Nemam primjedbi, ti si objektivan momak. Osim što Bursa ipak ne bi imala zapaženu ulogu u LP. Vojvodina samo ne smije poletiti. Očito imate dobru kemiju pardon hemiju:mrgreen:

Koem: Smiri malo tenzije sa Bosnom. Jeste jaki, idete u Brazil, ali nogomet nije počeo jučer pa ne treba podcjenjivati tuđe igrače niti toliko veličati svoje. Možda Huso i je dribler, al yebeš driblere, s njima nitko nije napravio rezultat. Odnosno je al onda moraš biti Ribery da driblaš okomito u punoj brzini 90 minuta, a ne da se umoriš poslije 2 prodora. Halilović je daleko od seniorskog nogometa što sam i najavio prije pola godine ovdje. Treba se smiriti u glavi i maksimalno koristiti sve prilike koje dobiva u ligi. Za godinu dana ćemo pričati.

Poslednja izmena:
bitno da si ti potcenjivao ovde Markovica, Mitrovica i uspeh Srbije U19 (jer eto, uspesi mladih ne znace nista), ali si zato nahvalio Halilovica koji je i mladji od ovih igraca Srbije i sad ovog Husejinovica koji je navodno najbolji dribler na ovim prostorima (verovatno mislis na exJugoslaviju), a odirgao 3 utakmice za Bosnu

i ko sa tobom onda da ocekuje normalnu diskusiju ovde?

Ne ne, spustam na zemlju vas koji smatrate da imate srpskog mesija, srpskog adriana i ovog novog srpskog xavija.

Za Husejinovica odgovorno tvrdim da je najbolji dribler na ovim prostorima ali on nije kalibar Reprezentacije jer je staromodan igrac, previse zadrzava loptu, takticki jako lose.

Vas bosanski Xavi Pjanic ima 6 asistencija u citavoj sezoni Serie A :hahaha:

Ali da zaboravio sam, Pjanic ima ono nesto, harizmu :rotf:

Back