Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Ne ne, spustam na zemlju vas koji smatrate da imate srpskog mesija, srpskog adriana i ovog novog srpskog xavija.

Za Husejinovica odgovorno tvrdim da je najbolji dribler na ovim prostorima ali on nije kalibar Reprezentacije jer je staromodan igrac, previse zadrzava loptu, takticki jako lose.

Halilovic najveci talenat, Husejinovic najbolji dribler u regionu... jel ima jos sta? tebe ne treba spustati na zemlju?

Vas bosanski Xavi Pjanic ima 6 asistencija u citavoj sezoni Serie A :hahaha:

Ali da zaboravio sam, Pjanic ima ono nesto, harizmu :rotf:

Pjanic ima cini mi se 5 asistencija u Seriji A, a veliki Pirlo, nedvojbeno najbolji playmaker u citavoj Ligi ima 7.

I da, on nije bosanski Xavi, nego bosanski Juninho. ;)

- - - - - - - - - -

Halilovic najveci talenat, Husejinovic najbolji dribler u regionu... jel ima jos sta? tebe ne treba spustati na zemlju?

Da.
Pa obicno su u DInamu ti "najveci" jer je Dinamo daleko najjaci klub u regionu.
Ko tvrdi suprotno nek se slobodno izjeda u mrznji.

verovatno Dinamo i jeste najjaci na ovim prostorima, ali sada bas DALEKO najjaci, tesko... u kom smislu? rezultati, trofeji, igra? u trofejima tesko, jer Zvezdu dugo sa ovih prostora nece zaobici

mada ja ne tvrdim 100% nista jer se nisam nagledao Dinama ove sezone, kao sto ni ti nisi Vose, ali zato znas da je Dinamo daleko najjaci ovde jer eto imaju Husejinovica

i ne znam kakva se sad mrznja stvorila?

Poslednja izmena:
Najbolji su po rezultatima i po kvalitetnim igracima koji imaju dobra iskustva u jakim Ligama.
Ne znam sta ste se uhvatili Husejinovica, ja sam njega naveo kao jedan od nekoliko primjera.
Dinamo ima nekoliko dosta kvalitetnih igraca kakve ostale ekipe na ovim prostorima mogu sanjati (Soudani, Simunic, Pinto, Fernandes) prosle sezone je bio dobar onaj Tonel.

Da.
Pa obicno su u DInamu ti "najveci" jer je Dinamo daleko najjaci klub u regionu.
Ko tvrdi suprotno nek se slobodno izjeda u mrznji.

Ne znam, i Partizan je igrao pre 3 godine ligu sampiona i jeste imao 6 poraza, ali nije zavrsio sa gol razlikom 2-30 kao "veliki Dinamo" :hahaha:

I da, Jovetic, Ljajic i Nastasic ipak tvrde suprotno - trenutno najbolji igraci na ovim prostorima su igrali pogodi gde :D

Ali neka, tu ste uvek vi forumasi na krstarici da nas uverite kako je Halilovic najveci talenat, a kako je Husejinovic najveci dribler :rotf:

A onda nezvanicno kad pricate medju sobom obojica pljujete i Halilovica i Husejinovica :D

Ti covece sam sebe prozivas, mi vam ni ne trebamo ovde

Nego sta mislis, hoce li najjaci klub na ovim prostorima Vojvodina da prezimi u Evropi :think: Imaju realne sanse

I da, Jovetic, Ljajic i Nastasic ipak tvrde suprotno - trenutno najbolji igraci na ovim prostorima su igrali pogodi gde :D

Dakle ova trojica su po tebi bolji od Modrića i Mandžukića?

No dobro dok ti osmisliš svoj klasični odgovor bez odgovora, ko ova laprdanja o Partizanu kojeg dibidusi zadnje 2,3 sezone izbacuju iz Europe (ili ih prolaze na gol u gostima) i koji gol daje samo slučajno, napomenuo bih da su osim navedenog dvojca, od spomenutog trojca bolji još redom:

Vidić, Ivanović, Džeko.

Od Ljajića i Nastasića i još neki.

Poslednja izmena:

No dobro dok ti osmisliš svoj klasični odgovor bez odgovora, ko ova laprdanja o Partizanu kojeg dibidusi zadnje 2,3 sezone izbacuju iz Europe (ili ih prolaze na gol u gostima) i koji gol daje samo slučajno, napomenuo bih da su osim navedenog dvojca, od spomenutog trojca bolji još redom:

Vidić, Ivanović, Džeko.

Zaboravio sam Partizanu da dodam i Stefana Savica, dakle Jovetic, Ljajic, Nastasic i Savic

Da, bolji su od Modrica i Mandzukica sigurno

Obojica imaju po 27 godina a ovi su dosta mladji

Jovetic 23
Ljajic 21
Savic 22
Nastasic 20

Vidica, Ivanovica i Dzeku ne racunam jer je to daleka proslost kad su igrali za ovdasnje klubove

Najbolji su po rezultatima i po kvalitetnim igracima koji imaju dobra iskustva u jakim Ligama.
Ne znam sta ste se uhvatili Husejinovica, ja sam njega naveo kao jedan od nekoliko primjera.
Dinamo ima nekoliko dosta kvalitetnih igraca kakve ostale ekipe na ovim prostorima mogu sanjati (Soudani, Simunic, Pinto, Fernandes) prosle sezone je bio dobar onaj Tonel.

jel to onaj Dinamo koji je oborio rekord u Ligi Sampiona sa najvise primljenih golova u grupnoj fazi i sa najmanje gledalaca na jednoj utakmici?

ako je on najveci na ovm prostorima, onda klupski fudbal treba da se ukine ovde

a sta vredi Dinamu sto ima nekoliko igraca koji su igrali u jakim ligama? da li su oni tamo zaista IGRALI ili su samo 'igrali'? tu pod IGRALI smatram igrace koji su igrali barem 20 utakmica po sezoni za klub

jedino Simunicu svaka cast, jedino on moze da se pohvali dobrom inostranom karijerom

i Zvezda i Partizan imaju igrace koji su igrali za jake klubove i po jakim ligama, pa se to nije bas odrazilo od pocetka sezone

Zaboravio sam Partizanu da dodam i Stefana Savica, dakle Jovetic, Ljajic, Nastasic i Savic

Da, bolji su od Modrica i Mandzukica sigurno

Obojica imaju po 27 godina a ovi su dosta mladji

Jovetic 23
Ljajic 21
Savic 22
Nastasic 20

Vidica, Ivanovica i Dzeku ne racunam jer je to daleka proslost kad su igrali za ovdasnje klubove

Ma sigurno si ih još par zaboravio?
Ajd sjeti se...:rotf:

Vidić, Ivanović, Džeko.

ne moze da se kaze ni da su bolji ni da su gori, jer ne igraju na istim pozicijama

jedino mozes da vidis gde su Jovetic, Ljajic i Nastasic, a gde su bili Modric i Mandzukic u njihovim godinama

jel to onaj Dinamo koji je oborio rekord u Ligi Sampiona sa najvise primljenih golova u grupnoj fazi i sa najmanje gledalaca na jednoj utakmici?

ako je on najveci na ovm prostorima, onda klupski fudbal treba da se ukine ovde

a sta vredi Dinamu sto ima nekoliko igraca koji su igrali u jakim ligama? da li su oni tamo zaista IGRALI ili su samo 'igrali'? tu pod IGRALI smatram igrace koji su igrali barem 20 utakmica po sezoni za klub

jedino Simunicu svaka cast, jedino on moze da se pohvali dobrom inostranom karijerom

i Zvezda i Partizan imaju igrace koji su igrali za jake klubove i po jakim ligama, pa se to nije bas odrazilo od pocetka sezone

Ljudi iz uprave Vojvodine bi prodali pola familije da mogu zaigrati u LP, i iz Partizana bi, i iz Zeljeznicara i stvarno treba mnogo toga da se uradi kako bi se plasirali.

Vjerujem da bi Predsjednik Partizana sada potpisao gol razliku 0:40 samo da okusi malo novce iz UEFE.

Ovaj Soudani je sada u finalu kupa Portugala postigao pogodak i skinuo Benfiku, i nedugo poslije toga potpisao za Dinamo.

ne moze da se kaze ni da su bolji ni da su gori, jer ne igraju na istim pozicijama

jedino mozes da vidis gde su Jovetic, Ljajic i Nastasic, a gde su bili Modric i Mandzukic u njihovim godinama

Modrić je u njihovim godinama bio ponajbolji igrač reprezentacija koja je igrala četvrfinale EURA. Između ostalog i reprezentacije koja je dva puta pobijedila Englesku, Njemačku, Argentinu itd.

Šta su Ljajić, Nastasić i Jovetić dali svojim reprezentacijama da bi se uopće mogli uspoređivat sa Modrićem?

Ljudi iz uprave Vojvodine bi prodali pola familije da mogu zaigrati u LP, i iz Partizana bi, i iz Zeljeznicara i stvarno treba mnogo toga da se uradi kako bi se plasirali.

Vjerujem da bi Predsjednik Partizana sada potpisao gol razliku 0:40 samo da okusi malo novce iz UEFE.

Ovaj Soudani je sada u finalu kupa Portugala postigao pogodak i skinuo Benfiku, i nedugo poslije toga potpisao za Dinamo.

jel pricamo o fudbalskom ili novcanom aspektu?

ja kao simpatizer Vose vise bih voleo da Vosa i narednih godina igra Ligu Evrope i pobedjuje timove poput Honveda i Burse, nego da bude kanta za napucavanje u LS, gde ce protivnicki timovi zadovoljno trljati ruke kad nas izvuku

Modrić je u njihovim godinama bio ponajbolji igrač reprezentacija koja je igrala četvrfinale EURA. Između ostalog i reprezentacije koja je dva puta pobijedila Englesku, Njemačku, Argentinu itd.

Šta su Ljajić, Nastasić i Jovetić dali svojim reprezentacijama da bi se uopće mogli uspoređivat sa Modrićem?

pa reprezentacija i nije neko merilo... mi smo kao reprezentativni kolektiv katastrofa i to niko ne spori... ali to ne umanjuje pojedinacno umece nasih fudbalera

Nastasic je tek prosle godine zaigrao za reprezentaciju, a i kao stoper ne moze toliko da bude u centru paznje i da doprinosi kolektivu kao Modric... Ljajic ne igra zbog debila selektora kojeg nazalost jos uvek imao, a Jovetic je glavni igrac Crne Gore

Poslednja izmena:
ap reprezentacija i nije neko merilo... mi smo kao reprezentativni kolektiv katastrofa i to niko ne spori... ali to ne umanjuje pojedinacno umece nasih fudbalera

Nastasic je tek prosle godine zaigrao za reprezentaciju, a i kao stoper ne moze toliko da bude u centru paznje i da doprinosi kolektivu kao Modric... Ljajic ne igra zbog debila selektora kojeg nazalost jos uvek imao, a Jovetic je glavni igrac Crne Gore

:dash:

Boli boli.

- - - - - - - - - -

jel pricamo o fudbalskom ili novcanom aspektu?

ja kao simpatizer Vose vise bih voleo da Vosa i narednih godina igra Ligu Evrope i pobedjuje timove poput Honveda i Burse, nego da bude kanta za napucavanje u LS, gde ce protivnicki timovi zadovoljno trljati ruke kad nas izvuku

O fudbalskom naravno, a novci tu igraju veliku ulogu.

"Za Husejinovica odgovorno tvrdim da je najbolji dribler na ovim prostorima" hahahahahahhahaa ovo ide u potpis Alo ba sta se lozite moram vas malo paliti za Pavlovskog Kemo Pavlovski ti je nesto poput Pjanica samo se ne krije po terenu i nenestane po pola sata nego stvarno diktira tampo overi svaki loptu i krhke je gradje ko taj vas 'Zuninjo"...A kolko ce napraviti videcemo....Kemo nemoj da ti kopam citate o Bosanskoj ligi a pogotovo Hrvatskoj "koja je za 5 klasa iznad Srpske"...Nego Kemo dje onaj crncuga sto je igro za mladu reprezentaciju Bosne Babakar tako nesto prje par godina i bio vas skriveni adut hahahahaha a komentar za Markovica i Mitrovica ja ti samo kazem za par meseci cemo pricati o ovome samo me zanima sta ces smisliti...i ovde si cuto par nedelja posle osvajanja Eura...tako isto si omalvazavo Matica pre nego sto je proglasen za najboljeg igraca lige sad pokusas da protiris pricu niko ga nece mic po mic jadno od tebe...

"Za Husejinovica odgovorno tvrdim da je najbolji dribler na ovim prostorima" hahahahahahhahaa ovo ide u potpis Alo ba sta se lozite moram vas malo paliti za Pavlovskog Kemo Pavlovski ti je nesto poput Pjanica samo se ne krije po terenu i nenestane po pola sata nego stvarno diktira tampo overi svaki loptu i krhke je gradje ko taj vas 'Zuninjo"...A kolko ce napraviti videcemo....Kemo nemoj da ti kopam citate o Bosanskoj ligi a pogotovo Hrvatskoj "koja je za 5 klasa iznad Srpske"...Nego Kemo dje onaj crncuga sto je igro za mladu reprezentaciju Bosne Babakar tako nesto prje par godina i bio vas skriveni adut hahahahaha a komentar za Markovica i Mitrovica ja ti samo kazem za par meseci cemo pricati o ovome samo me zanima sta ces smisliti...i ovde si cuto par nedelja posle osvajanja Eura...tako isto si omalvazavo Matica pre nego sto je proglasen za najboljeg igraca lige sad pokusas da protiris pricu niko ga nece mic po mic jadno od tebe...

Manje vina manje vina

Sent from my U9200 using Forum Krstarice mobile app

Tako je, Modric je bolji od Gigsa jer ovaj nikad nista nije uradio sa reprezentacijom :hahaha:

Cetvrtfinale EURA, vau :eek: to je bas uspeh vredan svakog postovanja

Sta je Mesi uradio sa svojom reprezentacijom, znaci Modric je bolji i od Mesija :D

Porediti Modrica sa Joveticem je neukusno, ali zaista. A uskoro i sa Ljajicem kada bude otisao iz Firence

- - - - - - - - - -

Nego ko je?

Ovo je bilo bilo za prolazak protiv Levskog i to u dresu Sarajeva kada je bio slabiji igrac nego sada.

Da nije mozda Sasa Ilic bolji?
Ili mozda Scepovic?
Ili mozda Kasalica?
Partizanovci su mogli svoje driblinge da pokazu protiv slicne ekipe (Ludogoretsa).

Pogledao sam video i samo cu ovo reci

Jadan vas bosanski fudbal ako vam je ovo najbolji dribler

Osim finte laznjaka ja tu nista ne vidim

Markovica, Mitrovica ali i Pavlovskog cemo vidjeti kada nesto naprave u svojoj karijeri.
Sto se Matica tice, svaka mu cast na osvajanju onog priznanja, ali on ostade jadan u Benfici, Moutinho i Rodriguez se prodase za velike pare.

- - - - - - - - - -

Pogledao sam video i samo cu ovo reci

Jadan vas bosanski fudbal ako vam je ovo najbolji dribler

Osim finte laznjaka ja tu nista ne vidim

Daj sad, pokazi nam nekim videom koji je bolji od njeg?
Ne zelim video iz JSL nego Evropske utakmice, ali ne zelim neke driblinge u prazno nego neke driblinge koji su doveli do neceg konkretnog, kao u ovom slucaju do pogotka i do prolaska protiv jaceg protivnika.

Daj sad, pokazi nam nekim videom koji je bolji od njeg?
Ne zelim video iz JSL nego Evropske utakmice, ali ne zelim neke driblinge u prazno nego neke driblinge koji su doveli do neceg konkretnog, kao u ovom slucaju do pogotka i do prolaska protiv jaceg protivnika.

Najvece drvo koje je ikad igralo u Srbiji je driblao po Evropi, i sta sa tim ? Sad ja trebam to najvece drvo Scepovica da proglasim za najboljeg driblera svih vremena na ovim prostorima ?

Spusti se malo na zemlju

Back