Najbolji anti virus program???

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako si uradio update,i pokrenuo si ga da skenira nek ti zavrsi sam nemoj ga prekidati i kad zavrsi ides na fix problem(resi problem) i ako ti pokaze zelenu kvacicu to je onda popravljeno ,ali kad uradis update idi na immunize da imuniziras racunar,on ti se ugradi sam u internet explorer i jako dobro radi posao,pa tek onda skeniraj,pozdrav

Kako spybot radi,pokrenuo sam scan i pojavilo mi se tamo gdje pise "problem" ispod toga DSO Exploit sta sa tim, necu vise pitat

Opet ja,pokusao sam da instaliram AVG free 8 i neide,kad stignem do Aplicatin Termination ispod toga mi se pojavi u nekom okviru About blank-microsoft Internet Explorer -stop requested i to mi se ispisuje nekoliko puta dok se ne popjavi error i nekakvo objasnjenje pa ja neznam sta dalje,pokusao sam da izbrisem IE ali ga nemogu da nadjem u Control Panel (add or remove programs) valjda se tu brise,inace za internet koristim Mozzilu.Moze li mi neko pomoci da to odradim kako treba unapred zahvalan

IE ne mozes da izbrises iz control panel-a (Add or remove programs).
Ne vidim ni potrebu za tim.

Koliko vidim, u ovom tvom slucaju Internet explorer te ne sprecava da instaliras AVG vec te samo obavestava da je instalacija sprecena zbog nekog nepoznatog razloga.

Ocigledno da ja to neumem uraditi,evo sta pise warning:Could not get theapplication Microsoft Internet Explorer (slass IEFrame) process handle with neither sunchronize nor terminate access right.Close command sent to process 1808 and period of 15 seconds was used wait for process termination.
Error 0x80070005.

Uspio sam nesto uraditi i sam (instaliro, update) ali neznam podesit sta treba a sta ne npr. pojavilo mi se jos i ovo:
Attention! Enhance your protection AVG Free Edition provides you with good basic protection.Upgrade to AVG Internet Security for complete real-time protection against all online threats.
Download now.
Treba li mi to ?
Pronasao je i trojanca a kako ga smjestiti u quarantine ja to nemogu da nadjem ili ima drugaciji naziv?

Hoce li mi neko pomoci, kako da podesim opcije na antivirus AVG free 8.0 nemogu da ga pokrenem (radio jedan dan sad nece) You may not be protected! Some components report an error.
LinkScaner:Disabled
Update Manager: Update was cancelled.

Ne znam nisam imao neka iskustva sa AVG-om, Link Scanner podesi na "enable"

I naravno update-uj obavezno program do kraja.

i onda ce verovatno sve biti ok

@Boris 1

Da, koristim KIS 7 ali tek od pre nekih mesec dana, jer mi je 6-ica do tada još uvek dobro šljakala. KIS 8 (ili ti ver. 2009) nisam probao (mada je imam tu u rezervi) ali sam čuo sve naj o njoj. ;)

Mislio sam da si KIS 7 od ranije koristio.
Ja kontam da probam tu 2009-ku,malo se dvoumim posto mi KIS 7 stvarno super radi.
Kako te sluzi KIS 7???

Pozzz...

... Kako te sluzi KIS 7???
Mislim da je suvišno komentarisati bilo koji KIS, dovoljno je samo reći...
smiley_emoticons_respekt.gif
!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back