Trololy
Aktivan član
- Poruka
- 1.214
Do koje godine se ovde racuna omladina?
Pitam za drugaricu.
Pitam za drugaricu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skrndelj si.Ljubomorna sam na zene koje su poznate kao dobre ribe ovde, ali nisam dovoljno ljubomorna da bih stavila svoju sliku. Sad je pitanje jesam li riba ili skrndelj...
Mislim da je do 55, ali nemoj da mi verujes, raspitaj seDo koje godine se ovde racuna omladina?
Pitam za drugaricu.
Ijujujuju, pa ja sam toddler onda, moze da je do 55, kupljeno.Mislim da je do 55, ali nemoj da mi verujes, raspitaj se
Smrc.Skrndelj si.
Da nisi stavila bi svoju sliku.
Mora da vidim sliku procenicu objektivnoLjubomorna sam na zene koje su poznate kao dobre ribe ovde, ali nisam dovoljno ljubomorna da bih stavila svoju sliku. Sad je pitanje jesam li riba ili skrndelj...
Prakticno bebaIjujujuju, pa ja sam toddler onda, moze da je do 55, kupljeno.

Dokoje pedesetipeteDo koje godine se ovde racuna omladina?
Pitam za drugaricu.
Isto mislimo lepoMislim da je do 55, ali nemoj da mi verujes, raspitaj se
Štaj ovo nečiji nokat
Lepo ti stavi svoju pače devojke za te bi dada ju glasMora da vidim sliku procenicu objektivno
Ma ja sam tu lentu nosio davno pre 10 godina sta ce mi sadLepo ti stavi svoju pače devojke za te bi dada ju glas
Uvek je top kad je obostrano.Ni ti njega![]()
Tako razmišlja zreo i lepo vaspitano muskoNije kurtoazija,nije fraza,uvek imam misljenje ali na ovo pitanje nikada ne bih odgovorio iz razloga sto ja zene ne tretiram nikada kao ribe.Zene su meni izvor srece,one su dame,devojke,majke,supruge i sve do jedne su Boziji dar nama,muskarcima.
Cak i one koje me ne podnose kao coveka,koje me vredjaju,imaju lose misljenje o meni nikada ne bih ocenjivao i nazivao ribama.
Kvalitet zene je u necem drugom,necem sto je vecno,sto ne bledi sa godinama a to je zenstvenost,stav,karakter,sve drugo je prolazno.
Tako sam razmisljao i sa 20 godina,uvek sam tako dozivljavao lepsi pol.valjda sam tako vaspitan a kasnije se nadogradio malo...Tako razmišlja zreo i lepo vaspitano musko

Pa tako se slikaju ovde forumašice gospođo.Štaj ovo nečiji nokat
Veoma zanimljivo nisam znala daje to u modi takoPa tako se slikaju ovde forumašice gospođo.
Da gospođo draga.To vam je ovde jako u modi.Veoma zanimljivo nisam znala daje to u modi tako

BebaMoje postove brišeš?
Odlično.
Ajde javi se samo da vidim koja je upitanju.
Da ti kažem nešto.

Briše on imoje izbrisoje čak imoj lepi blog sultan je mnogo ljubomoran ine trpi konkurensijuMoje postove brišeš?
Odlično.
Ajde javi se samo da vidim koja je upitanju.
Da ti kažem nešto.