Najbolja riba Krste

Nije kurtoazija,nije fraza,uvek imam misljenje ali na ovo pitanje nikada ne bih odgovorio iz razloga sto ja zene ne tretiram nikada kao ribe.Zene su meni izvor srece,one su dame,devojke,majke,supruge i sve do jedne su Boziji dar nama,muskarcima.
Cak i one koje me ne podnose kao coveka,koje me vredjaju,imaju lose misljenje o meni nikada ne bih ocenjivao i nazivao ribama.
Kvalitet zene je u necem drugom,necem sto je vecno,sto ne bledi sa godinama a to je zenstvenost,stav,karakter,sve drugo je prolazno.

Nije kurtoazija,nije fraza,uvek imam misljenje ali na ovo pitanje nikada ne bih odgovorio iz razloga sto ja zene ne tretiram nikada kao ribe.Zene su meni izvor srece,one su dame,devojke,majke,supruge i sve do jedne su Boziji dar nama,muskarcima.
Cak i one koje me ne podnose kao coveka,koje me vredjaju,imaju lose misljenje o meni nikada ne bih ocenjivao i nazivao ribama.
Kvalitet zene je u necem drugom,necem sto je vecno,sto ne bledi sa godinama a to je zenstvenost,stav,karakter,sve drugo je prolazno.
Tako razmišlja zreo i lepo vaspitano musko

Ja žene tretiram kao dame isključivo u javnosti.Čim se zatvore vrata od spavaće sobe tretiram ih kao drolje.I nemam ništa protiv da i one mene tako tretiraju.
Kvaliteti žene su jako jako rastegljiv pojam i zavise isključivo od njihovog zadovoljstva samnom.Poznajem vrlo kvalitetne žene.Žene su obična ljudska bića isto kao i muškarci.Žene su pre svega ženke a onda sve ostale uloge koje im je civilizacija nametnula.

Prvo za početak.
Mesec dana ignora za pdf Muškarci
Ističe 16. Decembra.Ide u kalendar.
A sad se javi da ti kažem nešto.
Screenshot_2022-11-16-20-14-24-479_com.android.calendar.jpg

Back