Najbolja riba Krste

Gospodo.
Idemo.
Pravac PDF Politika.
Tamo ne morate da se slikate.
Rusi ulaze u Berlin i u isto vreme su se povukli na Kamčatku.
Tamo je sve moguće.
Imate i mrtvorođeni 40+ tamo možete da pišete o penziji,pošto su supe iz kesice.
Eto.
Ja ne znam šta će neko ko ne sme da se slika !?!?!? na pdf Muškarci LjiS Žene.
Eto vam književnost.
Likovna umetnost.
Velika je Križarica.

Ko god nije u stanju da trenutno dokaže nešto što je napisao po meni treba da bude trajno banovan.Pogotovu na ljis.
Pazi ti dokle je došla ova deformacija
Mi kao glasamo za osobe za koje ni ne znamo kako izgledaju.
Pa to bi i deci u vrtiću bilo smešno.
Odjava sa ove teme

Ko god nije u stanju da trenutno dokaže nešto što je napisao po meni treba da bude trajno banovan.Pogotovu na ljis.
Pazi ti dokle je došla ova deformacija
Mi kao glasamo za osobe za koje ni ne znamo kako izgledaju.
Pa to bi i deci u vrtiću bilo smešno.
Odjava sa ove teme
Ajd I ja da se umesam...bzvz nacisto...
Koliko sam ja razumela, valjda na celokupnog utiska se glasa....zabave radi..

Moja dirigentica jednom rekla:
Sva muzička takmičenja treba ukinuti, jer u njima ne treba da postoji ocenjivanje. To je osećaj koji neko i emocija koja se kod nekoga budi dok nešto slušamo, pa čak i ako nije savršeno odsvirao.
Sa izborom za naj je slično.
Koga boli ko je naj, generalno.
Da li će to neko u totalnom zbiru zbrojati.
Ako vam je neko lep - recite mu to van glasanja.

Ajd I ja da se umesam...bzvz nacisto...
Koliko sam ja razumela, valjda na celokupnog utiska se glasa....zabave radi..
Tako je Serafim
Ja ljude vrednujem na osnovu šire slike šta i kako pišu i nekih ljudskih osobina , volim da pronadjem i vidim u ljudima ono što većina ne vidi
Toliko ima finih ljudi samo treba posmatrati drugim očima i "zagrebati " malo ispod površine
Isto toliko je i šljama da im treba zabraniti svaku pisanu reč bez obzira na izgled

Tako je Serafim
Ja ljude vrednujem na osnovu šire slike šta i kak pišu i nekih ljudskih osobina , volim da pronadjem i vidim u ljudima ono što većina ne vidi
Toliko ima finih ljudi samo treba malo posmatrati drugim očima i "zagrebati " malo ispod površine
Toliko je i šljama da im treba zabraniti svaku pisanu reč bez obzira na izgled
Upravo to...bitniji je nacin na koji nesto kazemo, nego sta smo rekli...Isto je I sa drugima...Niko me nikad nije vredjao, niti sam ja nekog vredjala (dobro, kratko sam ovde), ali ne verujem I da ce se desiti da ja nekog izvredjam onako socno

ABSOLUTE VODKA!

78d7675c8a034804ed3cbd19f3cf994a--bad-grandma-going-gray.jpg

Džegi 3 penora
@****носцев 2 penora
@Sizif 1 penor

Ljubomorna sam na zene koje su poznate kao dobre ribe ovde, ali nisam dovoljno ljubomorna da bih stavila svoju sliku. Sad je pitanje jesam li riba ili skrndelj...
Ja nisam niti ljubomorna nitibi delila javno ali danas je sve na izvoli i ljudi sve dele sa svakime ja spadam u drugu generaciju i nevolem da delim zamene su to licne stvari

Back