Najbolja riba Krste

Mislim da pogrešno posmatraš...
Baš će ovakve ( i još gore) teme spasiti portal...
Možda su ovo poslednji dani nekih koji ovde traće vreme
Misli on ispravno drug moj :ortaci2:
Ide se na broj klikova i gužvu
Mislim da se tako gubi na kvalitetu ljudi
Mene je uvek bilo sramota da klasifikujem ljude , uvek me bilo strah ogrešiču se o njoma ili ću izostaviti nekoga ko je vredan i kavalitetan
Što ne znaći da me nije strah da uletim u klinč i da neke koji baš pretraju sa vredjanje i prostaklukom oteram u 3 Lepe , kao i da pohvalim kavalitet i ljudske osobine
Na krsti su većinom dobri ljudi i treba ih negovati i pokušati zadržati
Tuga je što zbog par " Skotova " dobri odlaze ili se povlače pred njima
Skotu treba odma staviti do znanja da je skot !
Radi zaštite dobrih
Nismo svi od istog materijala , ima mnogo emotivnih i koji se povlače kada je klinč u pitanju
A to je problem
Oćemo li vrednovati Krstu po broju klikova i duhova koji se nikada ne pojavljuju , a koji su samo na spsku kao ovi padobranci
Ili ćemo je vrednovati po kavalitetu ljudi koji učestviju na Krstarici
To je jako velik problem i ako se ne povede računa o tome ,
Krsta može postai obična štajga !

Poslednja izmena:
A ja poslednjih godina stalno slusam te price o poslednjim danima Krstarice al nikako da propadne.
Neće propasti , ali da može postati smetlište mediokriteta i frustriranih likova ?
Može !
Zašto ja imam osećaj da je u nazad par godina bilo više judi visokog senzibiliteta nego sada
Pratim ja sve teme kao i blogove . stvari se kristališu , na žalost ka kvantitetu . puno kikova i pisanja a malo za reći čuti i videti !
No, vreme je tu jedini sudija
Lično ja volim krstaricu i neću je napuštati . imam svoje razloge zašto sam tu

Progres je očigledan. :)
Već je vidljivo i oseti se
Osetim ja koji učestvije samo na par tema , ali pratim većinu i ne pišem Primetan je taj pomak . Drastično zadnjih par meseci !
Ali što bi ja vodio brigu o tome kad ne vodi ko treba
Ja imam svojih par pdf-a kojima sam zadovoljan i metlam ih redovno
meni dovoljno
Na politici pijem krv na slamku , kao i meni
Na romantici , umetnosti i blogovima se praznim emotivno
Meni dovljno za neki sklad i " ravnoežu medj zvezdama"

Па нека и ти се играј списковима, а форумаши воле удате...а удате форумашице неожењене....

Сви скупите спискове и упарите ко би са ким па ако има само један пар да прославимо ту случајност...
Ma ima sada da napravim konfuziju totalnu
Ko s kim, kad i kako

Neće propasti , ali da može postati smetlište mediokriteta i frustriranih likova ?
Može !
Zašto ja imam osećaj da je u nazad par godina bilo više judi visokog senzibiliteta nego sada
Pratim ja sve teme kao i blogove . stvari se kristališu , na žalost ka kvantitetu . puno kikova i pisanja a malo za reći čuti i videti !
No, vreme je tu jedini sudija
Lično ja volim krstaricu i neću je napuštati . imam svoje razloge zašto sam tu
Odi da te gilim, drug moj!
:vzagrljaj:

A ja poslednjih godina stalno slusam te price o poslednjim danima Krstarice al nikako da propadne.
Ogroman broj tema je sasvim nezanimljiv.Ne zbog same teme koliko zbog postova i komentara koji kasnije uslede.
Riba uvek smrdi od glave.
Tu.Ti.Ili ja.Ništa ne možemo.
Iz mog ličnog ugla.
Mogu da pohvalim forum zato što omogućava lako postavljanje slika,na primer.Meni je to važno.Veliki je i ima mesta za svakoga i sve.Moderacija je obzirna.
O manama neću..

Tema.

Pa ne znam.
Koga uopšte ja znam kako izgleda.
Znam kako izgleda:Danik,Zla Beba,Serafim,Paula,Poli,Mika,Meduza.
I to je sve.
Premalo za bilo kakav odgovor.Sem toga i taj odgovor se ne može tako jednostavno dati.Morale bi se forumašice klasifikovati po godinama pa onda birati po godinama od do,pa po godinama od do,itd.

Momenat.
Jedno pitanje.
Mislim moram da pitam.Želim da pitam.Ja prvo nešto želim a onda to moram.Da.
Evo sad ću da pitam.
Tema nije baš precizna.
Da li pitanje koja je najbolja riba na Krsti podrazumeva i sa kime bi ste se hoću da kažem ustvari sa kime bi ste "spavali"* ?

*Bože kakav izraz. :/

Ma,otvoriću ja zasebnu temu sad čim izađem sa robije večeras.

Back