- Poruka
- 1.218
Imaje na votogravijama forumasica lepa mlada ženaDa li sam ja jedini na forumu koji nije video Jelenu??![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaje na votogravijama forumasica lepa mlada ženaDa li sam ja jedini na forumu koji nije video Jelenu??![]()
Jase nadam daču tamo uskoro ondaču tek da krstarim po krs tariciZnaš ono kad odea u starački dom pa kažeš, gde ste omladinke
Ona staume naj bolje da tverka to sultanu povla đžuje...totalno nedzetlmenska tema,
a i koji su kriterijumi...
Odi iti u votogravije bre
Jeca je preljepa zena, vidjao sam je, samo je tada gospon Golub nju natrkilio, i jos 2 gospodina su se bambusala zbog ljepe Jelene.Da li sam ja jedini na forumu koji nije video Jelenu??![]()
Ovo si izmislio.Jeca je preljepa zena, vidjao sam je, samo je tada gospon Golub nju natrkilio, i jos 2 gospodina su se bambusala zbog ljepe Jelene.
Zbog koje umalo Krizarica nije potopljena bila.
Baš htedoh da napišem. Apsolutna zvezda Politike. Čim je nema dan-dva - muškarci odmah za njom plaču. Sumnjam da ijedna druga forumašica dobija toliko pažnje od muških forumaša.....
Da li sam ja jedini na forumu koji nije video Jelenu??![]()
Dabome neki su izvrsili i hari-kiri....Baš htedoh da napišem. Apsolutna zvezda Politike. Čim je nema dan-dva - muškarci odmah za njom plaču. Sumnjam da ijedna druga forumašica dobija toliko pažnje od muških forumaša.....

Nismo. Mora još da traje.Jesu li moderatorice dovoljno bildale sebi ego svojim klonovima i navodnim gostima na ovoj temi ili mora još da traje?![]()
Nikand nije dovoljno a najvi še uovom uživa naš plemeniti sultanJesu li moderatorice dovoljno bildale sebi ego svojim klonovima i navodnim gostima na ovoj temi ili mora još da traje?![]()
...A sta je nagrada pobednici? Nije valjda samo lenta... A utesne nagrade?
ање...Samo na jedno misle, sram ih bilo, pohotniceИспод части ми је и мог мушког карактера да правим списак ко што форумашице то раде нама мушкарцима......
Samo na jedno misle, sram ih bilo, pohotnice

Pa to ti kazemТако је, видиш каке су, уместо да траже мужа...![]()
Neka kad devojka vredi ima pu no ponuda samo lepo birajte ali nemojte previše dane ostanete samaPa to ti kazem
Vidis kako meni dobro ide
Pp pun
Pa to ti kazem
Vidis kako meni dobro ide
Pp pun
Ako moram jaču @milance19Па нека и ти се играј списковима, а форумаши воле удате...а удате форумашице неожењене....
Сви скупите спискове и упарите ко би са ким па ако има само један пар да прославимо ту случајност...