Najbolja predstava je....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mracna komedija pozorista u Somboru je po mom misljenju fantasticno uradjena. Gledala sam je pre 3 godine ali do sada nisam jos gledala predstavu koja mi se vise svidela. Motoricke sposobnosti glumaca i neizostavno njihovo umece na sceni su dosli do svog celokupnog izrazaja upravo u ovoj predstavi. Prava komedija u mraku za koju je potrebno i vise od glume. Fascinantno. :klap::klap::klap:

Meni se dopala "Izbiračica" Koste Trifkovića koju sam gledao u Kult teatru... ali sa modernim aranžmanom, npr. jedan lik ima mobilni telefon itd.

Par meseci pošto sam je gledao, moja škola je organizovala odlazak na tu predstavu, pa sam nagovorio društvo da idu, jer sam znao kakva je... naravno, išao sam i ja još jednom da gledam jer mi je stvarno bila super

Za mene je najbolja predstava "Vinsent" - BDP i "Jubilej" - Pozoriste na Terazijama (steta sto se vise ne prikazuje).
Odlicna je i "X+Y=0" - BDP (lagana predstava, puna humora).
Odlicni kabare je "Putuj Evropo" i kabare "Za dobra stara vremena".
Preporucujem i "Mletacki trgovac" (JDP), "Golje", Cigani lete u nebo" (Pozoriste na Terazijama), "Plinska svetlost" (BDP).
Pozdrav.

Ubedljivo najbolja predstava svih vremena: Kanjos Macedonovic, sa Zarkom Lausevicem u reziji Vide Ognjenovic. Premijera je bila na tri scene-manastir iznad Svetog Stefana, kraljicina plaza i pristaniste u Budvi. Premijera sa bakljama i publikom kao aktivnim ucesnicima bila je ako me secanje dobro sluzi 1990 ili 1992. godine.
Zatim:
Profesionalac (Zvezdara teatar)
Sveti Georgije ubiva azdahu (Atelje 212)
Tre sorele (Zvezdara teatar)
Don Krsto (JDP)
Velika drama (Narodno pozoriste)
Cigani lete u nebo (Pozoriste na Terazijama), Cikago (Pozoriste na Terazijama)
....i ima jos.

chiplakat.jpg

Ubedljivo najbolja predstava svih vremena: Kanjos Macedonovic, sa Zarkom Lausevicem u reziji Vide Ognjenovic. Premijera je bila na tri scene-manastir iznad Svetog Stefana, kraljicina plaza i pristaniste u Budvi. Premijera sa bakljama i publikom kao aktivnim ucesnicima bila je ako me secanje dobro sluzi 1990 ili 1992. godine.
Zatim:
Profesionalac (Zvezdara teatar)
Sveti Georgije ubiva azdahu (Atelje 212)
Tre sorele (Zvezdara teatar)
Don Krsto (JDP)
Velika drama (Narodno pozoriste)
Cigani lete u nebo (Pozoriste na Terazijama), Cikago (Pozoriste na Terazijama)
....i ima jos.

:) :) :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back