Najbolja predstava je....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По мом мишљењу најбоља представа на репертоарима градских позоришта су ''Скакавци'' Биљане Србљановић. Одличан текст, тема врло дубока, а Воја Брајовић,Никола Симић, Исидора Минић једноставно величанствени . . .
Друга омиљена ми је ++Цигани лете у небо'', гледао их три пута и сваки пут излазим занесен и одушевљен.

lutkaek1.jpg

Завршна сцена из представе - "Лутка са насловне стране"

Поред већ поменутих "Цигана", који се додуше играју у позоришту већ четврту сезону, пред увек пуним гледалиште, ту је и једна одлична представа "Лутка са насловне стране", која се играла више сезона, а сад је на жалост нема на репертоару.

MarcoDiangelo:
Inace, i ja sam je gledao preksinoc. I dalje sam pod utiskom... Ne znam samo kako da nadjem soundtrack iz istoimenog filma "Табор уходит в небо" , trazim ruske ciganske pesme po netu vec dva dana :p

Позориште на Теразијама ће ускоро снимити soundtrack из представе "Цигани лете у небо"... :-D

jubilejze6.jpg

"Јубилеј", феноменална ансамбл представа Позоришта на Теразијама, која је била 4 сезоне на репертоару овог позоришта, покупила силне награде, а играла се пред увек препуним гледалиштем... Није ми јасно зашто је више нема?

to je bilo i moje misljenje do pojave fenomenalnog Cikaga.Ivan je sjajan,btw Ivan i Jelena izgledaju fascinantno na sceni,potpuno su drugaciji od svih...steta sto ih ne spajaju cesce...ona je temperamentna i lepa, a on nevidjeni frajer...blago njoj...inace njihova podela je neuporedivo bolja od one druge.probacu ponovo da nabavim karte!

Ljudi da li je ovde neko gledao Veliku dramu, Milevu Ainshtajn? Verovatno ne.... Jer bi ih bar neko naveo, dve moje omiljene predstave u Narodnom pozorishtu... U JDPu sam odushevljena Hamletom, tachnije Draganom Micunovicem, sigurno najbolja gluma koju sam ikada videla, u Beogradskom dramskom je to recimo Let iznad kukavichjeg gnezda, a na terazijama pa ipak Cigani lete u nebo, ali daleko iz gore navedenih...

Ne znam da li je neko odgledao predstavu "Nedozvani" u reziji Jovana Cirilova.Igrala se u CZKD-u.Fantastican tekst a jos bolji glumci:Goran Susljik,Vanja Ejdus,Nada Sargin,Ivan Bosiljcic...Ne znam sta je bolje gluma,rezija,kostimi ili scenografija!!!

-"L.i.k.g."(B.D.P.) je sigurno jedna od 5 najboljih predstava koje sam gledao u zivotu.
Bjelogrlic je neverovatan,nisam ga ranije preterano cenio,svi ostali sjajni.
-"Cigane"(P.n.T.) sam gledao 15-ak poota,tako da ako neki glumac otkaze ja bez problema mogu da upadnem ;) ,u svakom sluchaju predstava koja se mora gledati.
-"Velika drama"(N.P.) sjajna,ne secam se predstave koja mi je toliko dugo drzala paznju.
-"Ribarske svadje"(N.P.),jako dobra predstava sa dosta improvizacije,posle V.d. mozda i najbolja predstava u Narodnom.
-"Buba u uhu"(J.D.P.) i posle 30 godina neverovatna.
-"Cabare Cabareis"(Slavija),Zijaha Sokolovica je neshto najverovatnije shto sam gledao u poslednje vreme,nisam mogao da verujem da je to onaj isti chovek koji na Pinku snima neku glupu seriju.
-"Chikago"(P.n.T.),neshto najglamuroznije u Srbiji ukljuchujuci sva sportska i muzichka gostovanja u poslednjih 5 godina.

Ovo su predstave posle kojih sam izlazio raspamecen i ne verujem da bih mogao da se odluchim za jednu od njih...
Samo josh da preporuchim "Smrt" u studiju J.D.P.-a,gde je Kichicu dato skoro dva sata da se bekelji.(a njemu to ide od ruke)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back