Najbolja predstava je....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne preporucujem Hadersfild, mnogo je jaka drama za iole osetljive ljude. Ja sam plakala dok su se svi u sali smejali. Glogovac je u Hadersfildu dao, cini mi se, svoj maksimum.
Preporucujem Heroje! Savsen sklop zabave, muzike, drame i tragedije. :)

2003633911539820152_rs.jpg

СОНГ ‘ЛАЖИ МАЖИ’

САМО ИХ МАЛО ЛАЖИ МАЖИ
ЛАЖИ МАЖИ ИХ
ПРУЖИ ИМ ПОЗУ ЈАКО БЛЕШТАВУ
ВОЛЕЋЕ СТРАСНО ТВОЈУ ПРЕДСТАВУ

САМО ИХ МАЛО ХОКУС ПОКУС
И ПОДИЂИ ИМ
СЛЕПИ СУ КАД ИМ ЈЕ У ОКУ ШТРАС
ПА ШТА ШТО СЕ СВЕ ШТО ТАКНЕШ КВАРИ
И ШТО СИ ОДВРАТАН У СТВАРИ
ЛАЖИ МАЖИ ИХ
НИКО НЕЋЕ ДА ЗНА!

САМО ИХ МАЛО ЛАЖИ МАЖИ
ЛАЖИ МАЖИ ИХ
ШОУ ПРАВИ СТАЛНО БУМБОМБАСТИЧАН
И ПРИЈЕМ БИЋЕ СКРОЗ ФАНТАСТИЧАН

САМО ИХ МАЛО ДРЖИ ПРЖИ
РАЗОРУЖАЈ ИХ
КО ЋЕ ДА ТРАЖИ ИСТИНУ УЗ ТО?
БАЦИ ИМ ЛАЖУ И ШАРЕНИШ
ПА НЕМАШ ЗАШТО ДА ЦРВЕНИШ
ДРЖИ ПРЖИ ИХ
САМО ТРАЖИЋЕ ЈОШ!

САМО ИХ МАЛО ДРЖИ ПРЖИ
ОБРЛАТИ ИХ
ЈЕР ЈОШ ОД ДОБА СТАРОГ ЗАВЕТА
НИКАД НЕ БЕШЕ БОЉЕГ САВЕТА

ПРУЖИ ИМ СТАРИ ДОБРИ ЦИРКУС
ЗАПРЕПАСТИ ИХ
КАД ТИ ЗАГУСТИ ЗАИГРАЈ СВОЈ ПЛЕС
СВЕ ДА ТИ И НА ЧЕЛУ ПИШЕ
ЧАК НИ УБИЦА НИСИ ВИШЕ

ЛАЖИ МАЖИ ИХ
ОБОЖАВАЋЕ ТЕ

САМО ИМ ПРУЖИ НАСТУП ПОГОДАН
ЧЕКАЋЕ СВЕ ДОК НИСИ СЛОБОДАН

САМО ИХ МАЛО ЛАЖИ МАЖИ
ОМАЂИЈАЈ ИХ
ВРХУНСКИ МАГ СИ, НЕК' ТО ВИДЕ СВИ
И ТОКОМ ТАКО СНАЖНОГ ЗАЛЕТА
КАКО ДА СПАЗЕ ДА НЕМАШ ТАЛЕНТА
ЛАЖИ МАЖИ ИХ
ЛАЖИ МАЖИ ИХ
ЛАЖИ МАЖИ ИХ
И ЗВЕЗДА ПОСТАЋЕШ ТИ!

"Cigani lete u nebo", zatim "Lutka sa naslovne strane" dok se jos izvodila u Teatru T(gledala sam je 8 puta i gledala bih opet),"Cudo u Sarganu","Lari Tompson",fascinantna "Velika drama" i potpuno savrsena "Mileva Ajnstajn" koju sam odgledala sa suzama u ocima i bila pod utiskom citavih nedelju dana....

Slazem se potpuno za Milevu Ajnstajn. Kada Albert na kraju cita sve one obaveze koje Mileva ima prema njemu, bedni ostaci onolike pozrtvovanosti i ljubavi. Neverovatna Anita Mancic u glavnoj ulozi.
Ja sam i sada pod utiskom te predstave.
Takodje i Cudo u Sarganu. U Velikoj drami me je odusevila gluma Ljiljane Blagojevic. Sama predstava mi nije medju omiljenim.
Ali zato dodajem predstave Skakavci, Govornica, Dragi tata i Cirkus istorija iz JDP, Gospodju ministarku sa maestralnom Radmilom Zivkovic u Narodnom i Bogojavcljensku noc u Bosku Buhi.

svetovid:
Slazem se potpuno za Milevu Ajnstajn. Kada Albert na kraju cita sve one obaveze koje Mileva ima prema njemu, bedni ostaci onolike pozrtvovanosti i ljubavi. Neverovatna Anita Mancic u glavnoj ulozi.
Ja sam i sada pod utiskom te predstave.
Takodje i Cudo u Sarganu. U Velikoj drami me je odusevila gluma Ljiljane Blagojevic. Sama predstava mi nije medju omiljenim.
Ali zato dodajem predstave Skakavci, Govornica, Dragi tata i Cirkus istorija iz JDP, Gospodju ministarku sa maestralnom Radmilom Zivkovic u Narodnom i Bogojavcljensku noc u Bosku Buhi.

Ah da,zaboravila sam na predstavu "Cirkus istorija".Vise nego odlicna. Nisam gledala "Skakavce" a jako bih volela,cula sam da je puno hvale.Steta sto je vec kraj sezone.
"Mileva Ajnstajn' je realisticna,istinska tragedija.Najpotresniji deo je poslednji monolog Anite Mancic...zaista je brilijantno odigrala svoju ulogu.Cini mi se da nijedna predstava nije ostavila tako dubok utisak na mene.

Zaista treba da pogledas Skakavce. Mislim da je to ipak najboja predstava koju sam gledao.Glumci su maestralni ( Isidora Minic, Isakovic, Voja Brajovic, Jasmina Rankovic, Svetozar Cvetkovic, Nikola Simic, Aleksandra Jankovic, Miodrag Radovanovic, Masa Dakic, Rade Markovic a narocito fantasticna i neponovljiva, Renata Ulmanski koju sam samo u toj predstavi imao prilike da gledam i bio odusevljen.Celi jedan zivot sazet u tuzi usamljenje majke koja pokusava da udje u zivot svoje kcerke.
I kada sam vec kod gospodje Ulmanski, secate li se scene iz Profesionalca u kojoj glumi majku Teje Kraja(Lecic) i onog njenog uzdaha dok pise sinu pismo. Mislim da je u tom uzdahu bila sazeta citava tragika starosti, tuga majke koja se udaljila od svog sina.
Bez reci, a pravo u srce ...

Najbolje su Shine Jugoslovenskog dramskog, i Smrtonosna motoristika, mislim da je Atelje 212, nisam sigurna... Obe su snazne i fantasticno uradjene, sa dobrom glumackom ekipom, ali i prilicno tragicne, tako da ih ne preporucujem onima koji imaju slabe zivce :shock: Za razbibrigu preporucujem predstavu Ljubavnik velikog stila Zvezdara teatra, ne samo zato sto u njoj igra Milan Kalinic, nego zato sto je mnooogo smesna :lol: Ja ne volim predstave sa takozvanim lakim humorom, ali ova predstava me je odusevila zato sto je tako nekako puna pozitivne energije i zdravog humora. I ne prestajete da se smejete od pocetka od kraja :lol:

uf, da se setim....

Pucina - JDP
Dozivanje Ptica - JDP
Ruzenje naroda u dva dela - JDP
Cincari ili korespodencija - Atelje 212
Klaustrofobicna komedija - Zvezdara
Lari Tompson - Zvezdara
Iz zivota kisnih glista - Atelje 212
Pozorisne iluzije - JDP

Nazalost, nijedna od novijih predstava im nije ni prineti...mozda Hadersfild....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back