Najave izložbi pasa!

Evo ja na mozili imam sidebar za vreme,koji me jako jako retko izneveri.I kaze hladnije sa povremenim pljuskovima do 11 C vetar severni,severno zapadni 4 m\s.
Ne bi da pokvarim nikome,jer vidim da jedva cekate,ali mozda samo bude kratka kisica i oblacno.

Постоји вероватноћа да се одложи али само ако падне киша! И ја гледам у небо цео дан и псујем .... у себи ..... мислим се нећеш ваљда сутра да паднеш кад се сви толико радујемо? Све се надам да ће прогноза да омане кад су цело лето брљали ... :worth:Ево гледам и црни се овде код мене, рекли су киша вечерас.:dash:

А мене ће те препознати по Ели (ваљда!) и ја ћу врискати "Ели, смири се, Ели нееее, Ели местооо" :) Некако би требало да направимо форумски кутак на изложби :) да би се лакше налазили!

И да, као што рече Вилус, Ели је "негатив твора" :) па ћете је и по томе препознати ... бела са црном пругом на леђима! Имаће црвену огрлицу и црвени поводац.

Е још нешто сам заборавила:

обавезно понесите ПОТВРДУ да је пас вакцинисан против беснила и евентуално књижицу да је ревакцинисан (она жута књижица).

Важи, ево управо оштрим штиклице и мажем трепавице за најумиљатији треп-треп наступ ....

Ко год долази са форума, слободно нек дође до мене па ћемо се наћи сви ... ако видите неку избезумљену жену како унезерверено фотка наоколо док други чува Ели онда сам то ја! :)

Јавила ми се Mushu, ЗВАНИЧНО ИЗЛОЖБА СЕ ОДРЖАВА! Морала сам да вичем, то је од узбуђења.

Ikac, баш штета што не можете да дођете! Из ког краја сте? У сваком случају, ја носим фотоапарат плус још неки моји пријатељи тако да ће фотографија бити напретек! Без бриге. Све фотке које будем направила окачићу овде!

Back