Najave izložbi pasa!

naravno da ima..svih ostataka ima u mesarama..zavisi gde sta ima..negde ima to a nema npr bela dzigerica i sl..ledja uvek ima jer ljudi od toga kuvaju i prave belu corbu i supu..
u mesarama kosta oko 80 dinara kilo..
ja narucujem na po 20 30 kila,zavisi kako kad imam pare inece ne bi ni mogla tako jeftino da uzmem.
,i narucim to jednom i imam dugo da ih hranimjer muljam sa hlebom..
to jedu i moji kucici u kuci..

naravno da ima..svih ostataka ima u mesarama..zavisi gde sta ima..negde ima to a nema npr bela dzigerica i sl..ledja uvek ima jer ljudi od toga kuvaju i prave belu corbu i supu..
u mesarama kosta oko 80 dinara kilo..
ja narucujem na po 20 30 kila,zavisi kako kad imam pare inece ne bi ni mogla tako jeftino da uzmem.
,i narucim to jednom i imam dugo da ih hranimjer muljam sa hlebom..
to jedu i moji kucici u kuci..

Ima u nekim mesarama i po 50 din kg,ja bar kupujem po toj ceni na kalenic pijaci:bye:

Ja moju hranim mlevenim kostima,25din kila,papcima,30din kila.I sa mlevenim iznutricama to je isto 30 din kg.To skuvam sa pirincem na primer ili sa hlebom.Dobije 700 g u 2 obroka.Plus nekad bas kost dobije kad ostane po mesarama.

evo mina smanjili smo kotizaciju :):):)

Animal Rescue Centar i Pet centar organizuju
IZLOŽBU PASA MEŠANACA I CISTOKRVNIH BEZ RODOVNIKA 2008.
Izložba ce se održati na Novom Beogradu, 20.09.2008. (subota) u 15:00 casova na parkingu Pet centra,
Bulevar Milutina Milankovica 1v, Novi Beograd.
Kotizacija za ucestvovanje na izložbi iznosi 200,00 din za osnovnu (obaveznu) i 100,00 din za svaku dodatnu
kategoriju. Sav prikupljeni novac se donira za rad udruženja Animal Rescue Centar. Jedan pas se može
prijaviti za samo jednu osnovnu kategoriju i do 5 dodatnih kategorija.
Prijave se izdaju i primaju kod organizatora:
Pet centar, Bulevar Milutina Milankovica 1v (pon. – sub. 9-21 h, ned. 9-19 h)
Uplate se vrše na žiro racun udruženja: 160-272673-58 (Banca Intessa), s naznakom “Za izložbu pasa”.
Popunjenu prijavnicu i kopiju uplatnice potrebno je dostaviti e-mailom na adresu: izlozba@pet-centar.rs ili
faxom na broj: 011/2132304 ili licno kod organizatora, najkasnije sat vremena pre izložbe. Kotizaciju je moguce
platiti i sat vremena pre izložbe kod volontera ARC-a, prilikom cega Vam se izdaje priznanica.
Važna napomena: svi prijavljeni psi moraju biti vaksinisani protiv besnila, u skladu sa zakonskom regulativom.
Vlasnik psa obavezno mora na izložbu poneti veterinarsku knjižicu psa kao dokaz o vakcinaciji.
Informacije (8-20 h):
061/117 01 07 - Zoja = 011/2123 305, 060/ 5 3333 57 - Goran
e-mail: izlozba@pet-centar.rs
web: www.pet-centar.rs i www.arc.rs
PRIJAVNICA ZA PSE MEŠANCE
Ime psa: ___________________________________________________________________
Starost psa: ___________________________________________________________________
Ime i prezime vlasnika: _____________________________________________________________
Adresa: _________________________________________________________________________
Kontakt telefon: _____________________________ E-mail: ___________________________________
Potpis vlasnika: _______________________________________________________________________________
Osnovne kategorije (kotizacija: 200,00 din) – zaokružiti
1. Do 8 meseci starosti
2. Iznad 8 meseci starosti
3. Seniori/Veterani
Dodatne kategorije (mešanci i cistokrvni) – po želji (kotizacija: 100,00 din po kategoriji) - zaokružiti
1. Najveselije štene (do 6 m.)
2. Najšarmantniji veteran (iznad 8 g.)
3. Pokaži šta znaš
4. Najveseliji osmeh
5. Najpas po izboru dece
6. Najsimpaticniji par dete (do 14 g.) ____________________ i pas ___________________
U slucaju kiše ili vremenske nepogode izložba se odlaže do daljnjeg obaveštenja!

znaci nemogu da verujem.uzmem kuce sa ulice i diskriminisana sam..tj iz sinteraja..seljaci mi godinu dana nisu izdali potvrdu da mi je kuce vakcinisano jer ne mogu da je nadju u papirima..a vakcina joj istice posle 21 septembra..znaci moje jadno kuce ne moze da se takmici..sit..

ma znam da nece.ali nebih je bockala bez razloga.naravno da ce dobiti vakcinu ali mi s ene zuri.moji kucici su zdravi i dobili su sve sto treba i to skoro pa mi se zato ne bodu..eto zbog glupih sintera sad ne mogu na izlozbu,kostace me 1000 dinara.realno meni njihova vakcina vazi i preko 21..al sta da se ubedjujem tamo kad mi nisu izdali papir..

IZLOŽBA PASA SVIH RASA 2008

Dobrotvorna izložba pasa mešanaca i čistokrvnih pasa bez rodovnika, Beograd 2008.

Poštovani prijatelji,

.
U subotu, 20.09.2008. godine, s početkom u 15 sati, na parkingu Pet centra na Novom Beogradu (adresa: Bulevar Milutina Milankovića 1v) održaće se dobrotvorna izložba pasa mešanaca i čistokrvnih pasa bez rodovnika, u organizaciji udruženja za zaštitu životinja ARC (Animal Rescue Centar) i Pet centra.

Kotizacija za učestvovanje iznosi simboličnih 200 din., i sav prikupljeni novac se donira za rad udruženja ARC (Animal Rescue Center)

Pored osnovne kategorije koja će biti podeljena prema starosnoj granici pasa,postojaće i kategorije zabavnog tipa kao što su: najveselie štene, najšarmantniji veteran,pokaži šta znaš, najsimpatičniji par i tako dalje.

Odabrani žiri će ocenjivati pse,a pored diplomai pehara Pet centar će obezbediti nagrade u hrani i opremi.

U slučaju kiše ili vremenske nepogode izložba se odlaže.

Više o predstojećoj izložbi i možete pogledati na web sajtovima :

www.arc.rs i www.pet-centar.rs

... Prijavite Vašeg ljubimca na izložbu i dobro se zabavite!

jel mogu sa neta da skinem prijavu i odstampam je?
a nema ko da me vozi jos uvek :otkacio:
burazer ne moze :dash:

znaci nemogu da verujem.uzmem kuce sa ulice i diskriminisana sam..tj iz sinteraja..seljaci mi godinu dana nisu izdali potvrdu da mi je kuce vakcinisano jer ne mogu da je nadju u papirima..a vakcina joj istice posle 21 septembra..znaci moje jadno kuce ne moze da se takmici..sit..

ima bre da platis ko i svi ostali.
niko nije mesanca kupio.vecina je sa ulice,tko da...plati sestro :rtfm:
sad za kaznu ima da sredis meni prevoz i da platis i za unu :evil:
:mrgreen:

Back