_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
nisu bre noge pobogu..nego pileca ledja sa dosta mesa..pa kuvam i potapam hleb u tu vodu i onda ima puno hrane..
A reci mi jel to ima u mesarama obicnim da se kupi ili negde posebno? Nisam bas domacica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu bre noge pobogu..nego pileca ledja sa dosta mesa..pa kuvam i potapam hleb u tu vodu i onda ima puno hrane..

A reci mi jel to ima u mesarama obicnim da se kupi ili negde posebno? Nisam bas domacica![]()

naravno da ima..svih ostataka ima u mesarama..zavisi gde sta ima..negde ima to a nema npr bela dzigerica i sl..ledja uvek ima jer ljudi od toga kuvaju i prave belu corbu i supu..
u mesarama kosta oko 80 dinara kilo..
ja narucujem na po 20 30 kila,zavisi kako kad imam pare inece ne bi ni mogla tako jeftino da uzmem.
,i narucim to jednom i imam dugo da ih hranimjer muljam sa hlebom..
to jedu i moji kucici u kuci..

Domacica se veoma zahvaljuje na odgovorima. Ubice me ove granule, nema nista ispod 100 dinara a smazu dok kazes keks
To s ledjima je mnogo isplativija opcija
Jel mislis na iznutrice?

IZLOŽBA PASA SVIH RASA 2008
Dobrotvorna izložba pasa mešanaca i čistokrvnih pasa bez rodovnika, Beograd 2008.
Poštovani prijatelji,
.
U subotu, 20.09.2008. godine, s početkom u 15 sati, na parkingu Pet centra na Novom Beogradu (adresa: Bulevar Milutina Milankovića 1v) održaće se dobrotvorna izložba pasa mešanaca i čistokrvnih pasa bez rodovnika, u organizaciji udruženja za zaštitu životinja ARC (Animal Rescue Centar) i Pet centra.
Kotizacija za učestvovanje iznosi simboličnih 200 din., i sav prikupljeni novac se donira za rad udruženja ARC (Animal Rescue Center)
Pored osnovne kategorije koja će biti podeljena prema starosnoj granici pasa,postojaće i kategorije zabavnog tipa kao što su: najveselie štene, najšarmantniji veteran,pokaži šta znaš, najsimpatičniji par i tako dalje.
Odabrani žiri će ocenjivati pse,a pored diplomai pehara Pet centar će obezbediti nagrade u hrani i opremi.
U slučaju kiše ili vremenske nepogode izložba se odlaže.
Više o predstojećoj izložbi i možete pogledati na web sajtovima :
www.arc.rs i www.pet-centar.rs
... Prijavite Vašeg ljubimca na izložbu i dobro se zabavite!
tkacio:
znaci nemogu da verujem.uzmem kuce sa ulice i diskriminisana sam..tj iz sinteraja..seljaci mi godinu dana nisu izdali potvrdu da mi je kuce vakcinisano jer ne mogu da je nadju u papirima..a vakcina joj istice posle 21 septembra..znaci moje jadno kuce ne moze da se takmici..sit..

Izlozba je 20 a vakcina treba 21.Ja mislim da 2 dana nece znaciti razliku za dejstvo vakcine?
hvala mimi....evo snashla sam se....jovana ce sve da mi pomogne![]()
Zloćo! :nono:
ocu i ja