Najave izložbi pasa!

milice ja jos uvek kukam i za pare i za kola..zbarila sam jednu drugaricu,izgleda da hoce..ali idemo nas dve pplus moji kerovi puta 2,plus njeno malo dete..ne znam gde da stanes..ove moje ne vole decu pa ne sme njeno dete samnom pozadi..bojan nece pa nece..sad trebam da mu kukam za pare..

:rotf::rotf::rotf:

Ne, al' ozbiljno, udjes na poslednja vrata, stanes tamo negde na kraj, nema sanse da se napravi frka oko toga. Znam devojku koja je uvela svoju zenku pita u bas i svi je nagovarali da je pusti sa povoca i mazili je.:super:

:lol::lol:
Ma ovde je iz kraja, doduse vozila se samo nekoliko stanica ali je publika svejedno bila u vecoj meri odusevljena, a i ako je bio neko kome se ta ideja nije svidela nije smeo da se oglasi.
Mislim uvek ima neko ko ce da se zali, ali ti kao adut uvek mozes da izvuces to sto nosi korpu i vezana je, te samim tim ne ugrozava nikog. A mislim da je totalno apsurdno spominjati prljanje autobusa...

Mackic....milion puta sam ulazila u bus ali ne sa unom,nego sa zivotinjama za udomljavanje...
par puta su me izbacili :mrgreen: neverovatno ali svaki put kada sam izbachena,vozach je bio neki matori namcor sa naglaskom sumnjivog porekla :lol:
ali nikad nisam vodila sama nekoga..uvek je bio neko samnom,takodje vodeci psa ili machku :lol:
ne smem sama...a i necu da se ciganishem :(
a i Una je paranoichna....jedva se na auto navikla...ne smem da zamislim kako bi reagovala na bus :shock:
ostaje nam da krenemo peshke ujutru oko 8,pa cemo stici do pola dva nadam se :lol:

Јој ваљда ће се наћи неко ... а онај такси превоз? Знам да је скупо али да поделите ти и Мина, или нешто слично? Ова моја је живахна и биће и лајања и цвиљења и скакања али идемо да се зезамо, народе, не да парадирамо као на правим изложбама.

Вилус, има овде хендлера али ће да се праве да нису! :)

Evo ja cu da se prijavim da vam hendlujem pse. To ce izgledati otprilike ovako: "Gde si posao....kckckckc.....vidi keksic!...ne diraj tu kucu!....ma ajde, sta ti je!....'de je mala kuca, vidi sto si cakan, ljub,ljub!.....drz' levo, drz' desno....pa sad malo napred....u saplete me!...aaa odvuce meeee...."

Заборавила си: "немој да грицкаш судију, немој, немој, фуј то, неееее, па треба да победиш, ало, бре, који ти је враг, ћу те бацим у шинтерај!"

Јој ваљда ће се наћи неко ... а онај такси превоз? Знам да је скупо али да поделите ти и Мина, или нешто слично? Ова моја је живахна и биће и лајања и цвиљења и скакања али идемо да се зезамо, народе, не да парадирамо као на правим изложбама.
Вилус, има овде хендлера али ће да се праве да нису! :)

zato mi se i ide...:(
a cak i da hocu da paradiram i da se pravim vazna,ne mogu posto je una od vrucina koje su bile izgubila dlaku,tj. sad je kratkodlaka...ima resu samo na repu :lol:
smeshna je skroz :lol:

sve ste pogresno shvatili....mislim da ce pre psi biti napadnuti od strane organizatora...bice pre jaoooo vidi ga ...pa skakanje pa grljenje svakog psa....a onda gomila koja je udomljena od strane arc-a,pa clanovi kad vide svoje "bivse" sticenike...bice tu verujte mi vise napada ljudi na zivotinje nego obrnuto :D;)
pitajte Mili & Eli kako se ona provede svaki put kad svrate na stand :super::cmok:
Mico,videcu ja da te uguram u kombi sa opremom,posto kombi krece sa padine...ali ne obecavam...prvo da vidim da li je neko mesto prazno...

Back