Procitao sam dosta vasih raskida, i iz njih sam video da se neke/i KAJU, a de neke/i , o tome pricaju sa dozom osvete i mrznje.
Iz mog iskustva mogu da kazem da su ZENE CUDNE, one traze da ih neko voli. A kad su voljene, onda im to vise nije dovoljno, onda pocnu da traze nesto, sto ni one same neznaju sto. Za raliku od muskarca kome je vazno samo da sto vise devojaka ima, i da se pre braka dobro izyebe, da bi sto mirniji bio u braku. Po meni, ako zena zeli brak, najbolje da nadje momka 10 godina starijeg od sebe.
Posle 4 godine zabavljanja, devojka me ostavila, zbok razloga sto je nisam pazio, ostala je u drugom stanju. Moje namere su bile ozbiljne, a njoj je cetvrta godina fakulteta bila bitnija, od deteta. I tu je bio kraj. Sad vidi gresku, (ali yebiga) jer od tog fakulteta nije imala nikakve koristi, radi u butiku.
Ja sam devojke ostavljao veoma lako i bezbolno, bez velike diskusije, posao mi je bio vezan za inostranstvo. Spakujem kofer, par poljubaca, i ono "cujemo se". Poletim, i ne javljam se redovno, i to samo vreme odradi. Tako da i njima nije to padalo nesto tesko. I to je razlog sto sam svima njima na neki nacin ostao drag. zelim da kazem, da mi se sve jave na ulici, kad me vide, znaci ne mrzeme.