Naivnost ili iskustvo?

Kažu da osobe koje vole klinke/klince zapravo žele da budu sa naivnim osobama jer onda mogu da im prođu fore koje ne mogu kod iskusnih osoba.
Ima li u tome istine?
(Mada, poznajem i starije osobe naivne ko deca)

I da li naivnost/neiskustvo donosi manje ili više komplikacija u odnosu?

Šta kaže vaše iskustvo? ;) I šta vas više privlači?

(nije kao da ne znam šta će se pisati, ali možda me nešto iznenadi ;))
To je donekle tacno np starije zene 35+ gledaju i na druge stvari np sta si napravio u zivotu ,gdje radis tj tvoj zivotni put dok se mladje mogu uhvatiti na foru iako joj zivis kod mame ali i za starije tipove su klinke simbol uspjeha u zivotu,mnogi imaju mlade zene da ih drustvo vidi sa njima.Na Balkanu je veoma bitno misljenje drugih o tebi.

Kažu da osobe koje vole klinke/klince zapravo žele da budu sa naivnim osobama jer onda mogu da im prođu fore koje ne mogu kod iskusnih osoba.
Ima li u tome istine?
(Mada, poznajem i starije osobe naivne ko deca)

I da li naivnost/neiskustvo donosi manje ili više komplikacija u odnosu?

Šta kaže vaše iskustvo? ;) I šta vas više privlači?

(nije kao da ne znam šta će se pisati, ali možda me nešto iznenadi ;))
Pa i ne bas. Ima i onaj stav - videh sve, nista me ne iznenadjuje- ispraznjen od bilo kakve energije za svezinom. I ok, takvu osobu ne mozes (za) yebati, bez neke tezine i sranya. Valjda se ljudi nakupe svega i svacega s godinama i onda takva osoba kad vidi da druga strana ima elana i prodju kod drugih koje imaju takodje elana to tako okarakterisu: Ona je naivna, mlada, ti si matori lisac i sl fore iz basni, a u stvari lija bi da joj roda pije iz cinije.

O tome je tema da ispljujete muskarce kao da su manipulatori sto nece iskusne matorke nego lakse izlaze na kraj s naivnim

Znaš kako mi je stalo do te teme.... I kako mi je stalo da nekog ispljujem... zapravo sam više očekivala da čujem šta žene misle o ovome, a šta misliš ti to je meni jasno, tu nema iznenađenja. Želim da proverim sebe, da li i druge žene osećaju kao ja, da li je i drugima to bitno, a ne samo telo ili kako izgleda ili koliko para ima.

Što si se zakačio, šta te tu boli
zabole me bre šta mislite na kraju krajeva
Šta drugi misle pročitaću posle.

Pa i ne bas. Ima i onaj stav - videh sve, nista me ne iznenadjuje- ispraznjen od bilo kakve energije za svezinom. I ok, takvu osobu ne mozes (za) yebati, bez neke tezine i sranya. Valjda se ljudi nakupe svega i svacega s godinama i onda takva osoba kad vidi da druga strana ima elana i prodju kod drugih koje imaju takodje elana to tako okarakterisu: Ona je naivna, mlada, ti si matori lisac i sl fore iz basni, a u stvari lija bi da joj roda pije iz cinije.

Aha, znači misliš da su iskusne osobe operisane od elana u životu. ok.

Pa i ne bas. Ima i onaj stav - videh sve, nista me ne iznenadjuje- ispraznjen od bilo kakve energije za svezinom. I ok, takvu osobu ne mozes (za) yebati, bez neke tezine i sranya. Valjda se ljudi nakupe svega i svacega s godinama i onda takva osoba kad vidi da druga strana ima elana i prodju kod drugih koje imaju takodje elana to tako okarakterisu: Ona je naivna, mlada, ti si matori lisac i sl fore iz basni, a u stvari lija bi da joj roda pije iz flase.
A sta rade te dve iskusne osobe zajedno,pa ratuju,digli su zidove i naoruzali se iskustvom da se brane,ja sam napravio ceo krug znam sta me rasterecuje i mogu sebi da priustim luxuz da se opustim i prilazim bez garda,ne postoji niko tako opusten medju starijim nego moras da se branis od pogresnih zakljucaka ,pa da rusis njihove predrasude,pa da se opustis nikad

A sta rade te dve iskusne osobe zajedno,pa ratuju,digli su zidove i naoruzali se iskustvom da se brane,ja sam napravio ceo krug znam sta me rasterecuje i mogu sebi da priustim luxuz da se opustim i prilazim bez garda,ne postoji niko tako opusten medju starijim nego moras da se branis od pogresnih zakljucaka ,pa da rusis njihove predrasude,pa da se opustis nikad
Za odnos ne treba da bude kao iskustvo u kosarci prva liga. Ne ide to tako u zivotu. I u ostalom, u cemu iskusnije? U seksu? pa to je bonus za tu mladju osobu. Zivotno? Takodje bonus za tu mladju osobu.
O cemu pricamo mi ovde.

Ne nego takve osobe koje tako pricaju
Jel bi ti bila s mladjim muskarcem?

Pa imam otpor prema tome.
Prvo, šta znači mlađi, bila sam sa mnogim mlađim biološki gledano, i otac moje dece je 7 god mlađi od mene.

Međutim, nekako ko je baš jako mlađi ili je mnogo neiskusniji od mene, najpre to nema veze sa godinama, mi uopšte nisu privlačni.

Pa imam otpor prema tome.
Prvo, šta znači mlađi, bila sam sa mnogim mlađim biološki gledano, i otac moje dece je 7 god mlađi od mene.

Međutim, nekako ko je baš jako mlađi ili je mnogo neiskusniji od mene, najpre to nema veze sa godinama, mi uopšte nisu privlačni.
To je zato sto si zensko i zene imaju tendenciju da biraju muskarce koji su zivotno iskusniji od njih i neprivlacni su im neiskusniji. Sto ne znaci da nema izuzetaka- ima ih podosta.
Muskarcu, ostvarenom, a to je onaj za kojim grize vecina zena, nema potrebu za iskusnom zenom ili profesionalno/materijalno i td ostvarenom (zapravo On nema nista od toga). I to je prizma i logika koju propustas. Gledas na stvari po svojim merilima.

@MrNapokon

Znači, nisu tu bitne toliko godine, mada i godine igraju neku ulogu, što se mene tiče.

Jednostavno, kada vidim da je neko dovoljno iskusan da me totalno iskulira u nečemu, vidim da zna da hendluje stvar, vidim da ima iskustva, ja se na to ložim. A potpuno sam neutralna ako vidim da se radi o nekom dečku koji se još pronalazi.

To je zato sto si zensko i zene imaju tendenciju da biraju muskarce koji su zivotno iskusniji od njih i neprivlacni su im neiskusniji. Sto ne znaci da nema izuzetaka- ima ih podosta.
Muskarcu, ostvarenom, a to je onaj za kojim grize vecina zena, nema potrebu za iskusnom zenom ili profesionalno/materijalno i td ostvarenom (zapravo On nema nista od toga). I to je prizma i logika koju propustas. Gledas na stvari po svojim merilima.

Zašto misliš da nešto propuštam? Pa tema pita, vi pišete.

Kako ja mogu da imam stav za druge? Ja mogu samo o sebi da pišem

@MrNapokon

Znači, nisu tu bitne toliko godine, mada i godine igraju neku ulogu, što se mene tiče.

Jednostavno, kada vidim da je neko dovoljno iskusan da me totalno iskulira u nečemu, vidim da zna da hendluje stvar, vidim da ima iskustva, ja se na to ložim. A potpuno sam neutralna ako vidim da se radi o nekom dečku koji se još pronalazi.
Pa to ti kazem/
To je ta prizma sagledavanja. Ti muskarci, vecinom, zapravo ne jure godine, godine im nisu bitne, vec u toj mladjoj devojci vide poletnost, elan, radoznalost, nasmejanost, vedrost, energiju, seksipil, nonsalantnost, lakocu u stvarima gde treba da bude lakoce. To muskarci vole. Muskarac ne voli te igre: ha prc! zeznula sam te, iskusnija sam. Ok, vazi, sta god.

Pa to ti kazem/
To je ta prizma sagledavanja. Ti muskarci, vecinom, zapravo ne jure godine, godine im nisu bitne, vec u toj mladjoj devojci vide poletnost, elan, radoznalost, nasmejanost, vedrost, energiju, nonsalantnost, lakocu u stvarima gde treba da bude lakoce. To muskarci vole. Muskarac ne voli te igre: ha prc! zeznula sam te, iskusnija sam. Ok, vazi, sta god.

Možda da govoriš o sebi a ne muškarci ovo ili ono ? To unosi dosta zabune.

Upoznala sam ja priičan broj muškaraa u životu, što kao prijatelje, poznanike, što bliže, i razlikuju se podosta.

Ti opet pišeš da je neko nekoga zeznuo, ja to ne razumem, kakve to veze ima sa temom... ozbiljnost ima veze sa iksustvom ono želim ovo ili želim ono, a ne ko je koga zeznuo

Pa to ti kazem/
To je ta prizma sagledavanja. Ti muskarci, vecinom, zapravo ne jure godine, godine im nisu bitne, vec u toj mladjoj devojci vide poletnost, elan, radoznalost, nasmejanost, vedrost, energiju, seksipil, nonsalantnost, lakocu u stvarima gde treba da bude lakoce. To muskarci vole. Muskarac ne voli te igre: ha prc! zeznula sam te, iskusnija sam. Ok, vazi, sta god.
Ja se okrecem na prvi znak tog fazona ja sam iznad tebe ,imam dobru platu,svoj auto,stan,fax,iskustvo,koga zabole,dodji u helankama da se smejemo,gledamo i cutimo

Možda da govoriš o sebi a ne muškarci ovo ili ono ? To unosi dosta zabune.

Upoznala sam ja priičan broj muškaraa u životu, što kao prijatelje, poznanike, što bliže, i razlikuju se podosta.

Ti opet pišeš da je neko nekoga zeznuo, ja to ne razumem, kakve to veze ima sa temom... ozbiljnost ima veze sa iksustvom ono želim ovo ili želim ono, a ne ko je koga zeznuo
Tema ti je generalizovana - tako postavljena, kategoricki. Oni koji traze maldje.
Kada si vec umocila noge, smoci se cela yebemu misa.

Ćao :bye:

došla sam da se OPUSTIM, ali baš nemam sa kim.
Zatvaram forum, ne znam ni ko me terao da se ovako opuštam ležeći uz čaj, ima boljih metoda.

Jer vi ništa ne kapirate, ni o čemu je tema. Pišete opet o dosadnim stvarima o razlici u godinama, milion takvih tema je bilo.

Back