Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Ili ja ništa ne kažem, ili ti ništa ne ukapiraš, pa misliš da ništa nije rečeno. Obzirom da većina ukapira, ti sada sam uvidi šta je od ona 2.
Vidim da, zbog posledice osećaja ugroženosti, počeo si mi se obraćati u muškom rodu .
Znaš li zašto se čovek oseća ugroženim i pregaženim, pogotovo u tim momentima kada nekome kaže da je smešan? Zato što, bar intuituvno zna da nije u pravu. Evo npr kada tebi kažu ljudi da si smešan, njima je super...jer znaju da su u pravu....i ne samo to, već se zaista i smeju
Nisi dala mišljenje na konstataciju, jer bi te ta konstatacija pokopala, ovako kada nemaš šta reći, najlakše je preći na lični nivo, pisati gluposti i verovati da si u pravu, da si nešto rekla. Ne ukapira većina, nego nema nameru da se mlati sa osobama poput tebe, jer ni oni, vrlo verovatno, nikada sa takvim osobama ne bi seli za isti sto, progovorili.
U muškom rodu ti se nisam obratio, radim druge stvari, upravo zato što nikada i ne svodim polemiku na polne karakteristike. Znam, znam da je teško apsorbovati to, kada si ti u pitanju.
Ubedi ti sebe da je to tako.
- - - - - - - - - -
gde se obraca on u muskom rodu, procitaj ponovo
To je ta inteligencija, to je to što ja ne znam da pišem, a ona zna, samo što ja to ne kapiram.