Nagovaram prijatelja da se razvede!

kumi sam kad me pitala dal da se razvodi od lijecenog narkomana i nelijechenog alkoholichara
rekla da mi nije jasno ni sto se udala i da se razvede ako hoce
al to je stvar njene odluke tj njen zivot a ne moj
ne moze ti niko reci sta da radish povodom takvih zivotnih odluka
kao sto niko nece i ne moze snositi poslijedice koje te odluke imaju na tvoj zivot i zivote onih koji o tebi ovise
missim, odrastite i prestanite potpisivat vjencane listove kujcem
pa cete garant manje kukat ovako

E, to je vec nesto.
Ako si citala bilo sta sto sam na tu temu napisao, onda znas da se slazemo.
Samo, sigurno nisi obratila paznju na vaznu cinjenicu. Muskarci i zene ne vole isto. Zene su zaljubljene, ako jesu, a muskarci kad vole vole do kraja zivota. Zato muskarcima treba prijatelj da otvori oci.

E, to je vec nesto.
Ako si citala bilo sta sto sam na tu temu napisao, onda znas da se slazemo.
Samo, sigurno nisi obratila paznju na vaznu cinjenicu. Muskarci i zene ne vole isto. Zene su zaljubljene, ako jesu, a muskarci kad vole vole do kraja zivota. Zato muskarcima treba prijatelj da otvori oci.

ne slazemo se
ja ne vjerujem u to - otvaranje ochiju
a znam i da mozes zaradit dozivotne negativne poene kod ortaka upravo zbog toga
moj najbolji drug (sad i kum) je bio s nekom ribom prije par godina koja je iz moje perspektive
totalna ludacha i bio odluchio da se zheni
lele...al njegova stvar
ja sam se samo potrudila da se distanciram neko vrijeme
tj dok ga zelja ne mine
kako je prekinuo to javio nam se
ja reko sori, on kaze - sve ok, ukapirao sam o cemu se radi...
inache, njegova sadasnja djevojka je fenomenalna i iskreno se nadam da ce se vjenchati
ali i to je njihova stvar, a ne moja ili bilo cija druga

Ima ostrokondzu od zene. Sto bi se reklo upala joj kasika u med. Nikada je nije varao, odan je porodici, a ona mu razbija mozak. Ucenjuje ga preko dece. O kako bih ja to nalupao.

Odnedavno ga nagovaram na razvod. Jbg ne ide, bolje da sebe sacuva nego da ga ova potpuno unisti.

Kako mu pomoci da shvati da je razvod najbolje resenje?

pa nema ti kum ženu...ako je oštrokondza onda ima muža...
moraću te razočarati,ali mislim da mu nema spasa..većina muškaraca su mekušci od kojih su žene jače...
kumara ti je u istospolnom braku čovjek..:sad2:

ne slazemo se
ja ne vjerujem u to - otvaranje ochiju
a znam i da mozes zaradit dozivotne negativne poene kod ortaka upravo zbog toga
moj najbolji drug (sad i kum) je bio s nekom ribom prije par godina koja je iz moje perspektive
totalna ludacha i bio odluchio da se zheni
lele...al njegova stvar
ja sam se samo potrudila da se distanciram neko vrijeme
tj dok ga zelja ne mine
kako je prekinuo to javio nam se
ja reko sori, on kaze - sve ok, ukapirao sam o cemu se radi...
inache, njegova sadasnja djevojka je fenomenalna i iskreno se nadam da ce se vjenchati
ali i to je njihova stvar, a ne moja ili bilo cija druga

Vidis da nisi citala, ali se ne slazes.:)
To su devojke. Muskarci se ne zene devojkama, nego jednom zenom, jedinom. Zaljube se dvesta puta, ali se jednom zene. Zene se zaljubljuju onako usput, a udaju se kad ih neko voli. Ne vole isto djavole.

Vidis da nisi citala, ali se ne slazes.:)
To su devojke. Muskarci se ne zene devojkama, nego jednom zenom, jedinom. Zaljube se dvesta puta, ali se jednom zene. Zene se zaljubljuju onako usput, a udaju se kad ih neko voli. Ne vole isto djavole.

osim onih koji se nekoliko puta zene
serijski ili paralelno, nebitno
dodushe, i jest nebitno
sto de mene tiche poenta je u tome da ne gurash nos gdje mu mjesto nije
ako ste vezani, tojest
nos i ti, da ne bude zabune

osim onih koji se nekoliko puta zene
serijski ili paralelno, nebitno
dodushe, i jest nebitno
sto de mene tiche poenta je u tome da ne gurash nos gdje mu mjesto nije
ako ste vezani, tojest
nos i ti, da ne bude zabune

Reci cu ti iskustvo prave zene, jedinstvene. Prijateljice su krile od nje sta se desava kod njih u braku da ih ne bi kritikovala.
Kritikovala je i njih kao i muzeve, bez dlake na jeziku i niko joj nije zamerao iako su radili kako su oni hteli.
Ako si ti ispravna i pricas ono sto mislis i radis, nema razloga da ne kazes prijateljici o njoj ono sto mislis, nece shvatiti pogresno.
Medju kumovima i ortacima je bliza prica, Cak i da gresi ortak njemu se ne zamera. To sto ce da mu zameri losa zena, bas ga briga, on je njemu kum nije njoj.
Pazi i da se ne razvedu, da magarac i dalje trpi, ortak treba da mu kaze.

Reci cu ti iskustvo prave zene, jedinstvene. Prijateljice su krile od nje sta se desava kod njih u braku da ih ne bi kritikovala.
Kritikovala je i njih kao i muzeve, bez dlake na jeziku i niko joj nije zamerao iako su radili kako su oni hteli.
Ako si ti ispravna i pricas ono sto mislis i radis, nema razloga da ne kazes prijateljici o njoj ono sto mislis, nece shvatiti pogresno.
Medju kumovima i ortacima je bliza prica, Cak i da gresi ortak njemu se ne zamera. To sto ce da mu zameri losa zena, bas ga briga, on je njemu kum nije njoj.

mda, al na marsu
nisu bwe ljudi spremni da sve chuju i ne treba sve da chuju
tj treba sami da sklapaju svoje kockice

mda, al na marsu
nisu bwe ljudi spremni da sve chuju i ne treba sve da chuju
tj treba sami da sklapaju svoje kockice

Zar ne skaces sama sebi u stomak? S jedne strane kritikujes sto se vencavaju bez dobrog izbora, a sa druge bi ih pustila da sklapaju te lose kockice.
Gde je tu prijatelj? Dosao na rucak i izasao sto pre dok se svadjaju?
Ja tebe razumem, razmisljas zenski i ne das svoju intimu, ali svi smo mi ljudi i ne ide da se pravimo da ne znamo, ako oni ne kriju.
Za ljude koji cuvaju svoju intimu se slazem s tobom. Ne ide da se covek mesa, ali oni koji je izbacuju napolje postajes dvolican , ako cutis.

Zar ne skaces sama sebi u stomak? S jedne strane kritikujes sto se vencavaju bez dobrog izbora, a sa druge bi ih pustila da sklapaju te lose kockice.
Gde je tu prijatelj? Dosao na rucak i izasao sto pre dok se svadjaju?
Ja tebe razumem, razmisljas zenski i ne das svoju intimu, ali svi smo mi ljudi i ne ide da se pravimo da ne znamo, ako oni ne kriju.
Za ljude koji cuvaju svoju intimu se slazem s tobom. Ne ide da se covek mesa, ali oni koji je izbacuju napolje postajes dvolican , ako cutis.

nema tu nikakve kontradiktornosti
sto se mene tiche
nije poenta da neko sklapa kockice umjesto tebe
vec da to uradish sam
posto ce sve to ionako trajati dok to ne budesh u stanju
a ici okolo i srati po tudjim izborima jer su tvoji bili loshi moze samo neko ko vlastite kockice nikad nece slozhiti

nema tu nikakve kontradiktornosti
sto se mene tiche
nije poenta da neko sklapa kockice umjesto tebe
vec da to uradish sam
posto ce sve to ionako trajati dok to ne budesh u stanju
a ici okolo i srati po tudjim izborima jer su tvoji bili loshi moze samo neko ko vlastite kockice nikad nece slozhiti

kockice se ne slazu na silu vec na mozak, srce i pluca, a niko nije savrsen i sa svim organima na mestu.

zar mu mozes bit i krsteni i vjenchani kum?
tu ima neko ogranichenje koliko se sjecam

jedino sto ti morash da shvatish je da se stvarnost najcesce razlikuje...vrlo od nasih percepcija i interpretacija
ili sto bi se u narodu reklo
ako si spreman da budes majka njegovoj djeci ti samo navali
razvedi ih
ostvari se
sretno ; )
U pravoslavnoj veri da. Mogu da budem i krsteni kum i vencani i da mu budem kum njegovoj deci.

Biti kum je vise od prijatelja. Barem ja tako vidim.

Njemu sam i te kako pomogao u zivotu, kao sto rekoh radimo zajedno neke poslove.

Ova je bila tipicna udavaca. Sve dok se nije udala glumila je smernu osobu. Samo sto sam je ja odmah provalio. Od pocetka me je mrzela iz dna duse. Jedno lenjo stvorenje koje dupe ne moze da pomeri. Jos kada dovede majku da bude sa njima ja sam mu rekao da ova dovodi da mu tasta vestica baje. Uspela je da ga posvadja sa njegovim roditeljima i rodjenim bratom. Pokusala je ona vise puta i da njega i mene posvadja. Ali joj nije poslo za rukom. Cek samo dok mi stignu fotke sa njenog ebanja. Ima da bezi glavom bez obzira.

U pravoslavnoj veri da. Mogu da budem i krsteni kum i vencani i da mu budem kum njegovoj deci.

Biti kum je vise od prijatelja. Barem ja tako vidim.

Njemu sam i te kako pomogao u zivotu, kao sto rekoh radimo zajedno neke poslove.

Ova je bila tipicna udavaca. Sve dok se nije udala glumila je smernu osobu. Samo sto sam je ja odmah provalio. Od pocetka me je mrzela iz dna duse. Jedno lenjo stvorenje koje dupe ne moze da pomeri. Jos kada dovede majku da bude sa njima ja sam mu rekao da ova dovodi da mu tasta vestica baje. Uspela je da ga posvadja sa njegovim roditeljima i rodjenim bratom. Pokusala je ona vise puta i da njega i mene posvadja. Ali joj nije poslo za rukom. Cek samo dok mi stignu fotke sa njenog ebanja. Ima da bezi glavom bez obzira.

nezdravo je bit toliko opsjednut tudjim zivotom

Ne znam gde to ima, ali moje iskustvo je dosta drugacije.
Ne mozes coveku reci da je possran, a da se ne naljuti na tebe.

Znaci okumio je ocevog kuma, svog krstenog. To meni bas i nije ispravno. Kao da covek nema svoj zivot okumljuje ocevog prijatelja, nema svoje.

- - - - - - - - - -

Ova je bila tipicna udavaca. Sve dok se nije udala glumila je smernu osobu. Samo sto sam je ja odmah provalio. Od pocetka me je mrzela iz dna duse. Jedno lenjo stvorenje koje dupe ne moze da pomeri. Jos kada dovede majku da bude sa njima ja sam mu rekao da ova dovodi da mu tasta vestica baje. Uspela je da ga posvadja sa njegovim roditeljima i rodjenim bratom. Pokusala je ona vise puta i da njega i mene posvadja. Ali joj nije poslo za rukom. Cek samo dok mi stignu fotke sa njenog ebanja. Ima da bezi glavom bez obzira

KiZo, ti si?:hahaha:

A ko je to nju yebao pa ti imas fotke?:cepanje:

Da, ako on trazi pomoc, ako kuka, ako je nekom dojadio pricama kao na primer jedan forumas ovde onda imas svako pravo da se umesas tako sto ces reci svoje misljenje pa bilo ono krajnje negatino za njegovu zenu, ali ovde postavljac teme preuzima INICIJATIVU i on se odlucuje da UBEDI prijatelja da se RAZVEDE.

A sve zbog toga sto je doticni slep itd. itd.

Razlika je ogromna.

Kako bi bilo da te neko ubedjuje da napustis dobro placeni posao koji volis, ali na kom mozda trenutno ima nekih problema samo zbog toga sto ON MISLI da je to lose za tebe??

Medjutim, s obzirom sta sve postavljac teme pise ocigledno je ciji je on klon i da zapravo pise o sebi skupljajuci hrabrost da se razvede sto to zarko zeli. Samo moje misljenje, ali moguce je da gresim.

Brate ne smes to da dopustas ako si svestan svega nisi glup.. nisi valjda cava sta se zentas jel ima nekog burazera,caleta ludog sta ? Ili se cimas od bača ?

Verujem da nije lako al moras ostro s njom isprsi se pokazi zube ne znam budi mastovit prvo kreni da je sprdas prcaj ti nju u mozak

Sto ovaj kaze ostani par puta do jutra u kafani ako ne reaguje posebno jos mu ga daj po gasu ako kreni da ti histerise ili ako mu ga ona da jos zesce udri i ti brate uvati neku kuravelu daj joj do znanje da prcas sa strane to bar danas mozes da nadjes nedaj joj pare ne znam budi mastovit

Ako ti dovede bačjea,burazera ili koga vec moras da imas stanglu spremnu i utoku za nedaj Boze al ozbiljno ti kazem.. posto vidim da nije sala

Jedino sto moras da pazis je da ne traumiras decu bez veze.. prvo je isprcaj u mozak i onda sutni qurvu ko je **** mater i tu tastu uvati iznapusavaj ono sto znas da ih najvise boli to im gurni u facu

Da, ako on trazi pomoc, ako kuka, ako je nekom dojadio pricama kao na primer jedan forumas ovde onda imas svako pravo da se umesas tako sto ces reci svoje misljenje pa bilo ono krajnje negatino za njegovu zenu, ali ovde postavljac teme preuzima INICIJATIVU i on se odlucuje da UBEDI prijatelja da se RAZVEDE.

A sve zbog toga sto je doticni slep itd. itd.

Razlika je ogromna.

Kako bi bilo da te neko ubedjuje da napustis dobro placeni posao koji volis, ali na kom mozda trenutno ima nekih problema samo zbog toga sto ON MISLI da je to lose za tebe??

Medjutim, s obzirom sta sve postavljac teme pise ocigledno je ciji je on klon i da zapravo pise o sebi skupljajuci hrabrost da se razvede sto to zarko zeli. Samo moje misljenje, ali moguce je da gresim.

Ne bih ja da ulazim u psihologiju postavljene teme. Sama tema ima svoj smisao, a sta ce s njom postavljac to je njegova stvar.

Znaci samo vidi da ne pravite sklandal pred decom bez sale ti kazem utoku i stanglu moras da imas

Kreni da trosis pare nemilice to ti preporucujem a njoj udari sankcije da malo oladi sa tim salonima i fitnesima ako si zgodan vidi probaj neku njenu ortakinju da opalis pa joj onda to daj do znanja da izgori kucka i mojne da te grize savest te sto se druze sa njom sigurno nisu nista bolje cim mogu sa njom..

Verujem da ona ranije nije bila bas takva kao sto kazes da si bio malo naivniji kad si usao u sve to..

Kazem ti opet uzmi trosi nemilice nova odela,vecere sa qurvama,ludila neka bahanalije kreni da izlazis po kafanama klubovima samo nemoj da se drogiras kupi neki motor,nov auto neki nadrkani nedaj njoj da ga djira

Back