Nagovaram prijatelja da se razvede!

Po informacijama iz uvodnog posta mi lici na zaebanciju.
Na psihologiji je covek dobio bolje savete ali je daleko bolje objasnio o cemu se radi.

Neka kaze gde skripi, sta je problem.
Ovako samo nagadjamo i ne mozemo da pomognemo.

Ne znam, ali ovo je klon ocigledno, a cini mi se da ne provocira, jer oni koji provociraju vise to zacine, kao Vrela Cica na primer.

Oni koji su ozbiljni cesto napisu samo sture informacije, jer ih to emotivno pogadja i potiskuju stanje.

Ima ostrokondzu od zene. Sto bi se reklo upala joj kasika u med. Nikada je nije varao, odan je porodici, a ona mu razbija mozak. Ucenjuje ga preko dece. O kako bih ja to nalupao.

Odnedavno ga nagovaram na razvod. Jbg ne ide, bolje da sebe sacuva nego da ga ova potpuno unisti.

Kako mu pomoci da shvati da je razvod najbolje resenje?
pa logicno...naravno da on ne zna sta mu odogvara, a sta ne...blago njemu sto te ima:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Na psihologiji je covek dobio bolje savete ali je daleko bolje objasnio o cemu se radi.

pa to je bar ocigledno:lol:

Koliko god ti bio u pravu i koliko god da zelis dobro tom drugu,ne treba da ga ubedjujes da se razvede.Jer kako god da bude ti ces na kraju ispasti crna ovca.I ako se razvede,ostace sam.Ona ce odvesti decu a on ce sigurno prolaziti kroz veoma tezak period u kom ce biti sam i u kom ce mu deca puno nedostajati a veoma moguce i zena.I ti,kao neko ko ga je nagovorio da to uradi,ces biti glavni krivac za to sto se on oseca lose.
Na kraju krajeva,koliko god da si mu dobar drug,ma da si mu rodjeni brat,nemas pravo da se mesas u njegov zivot.Mozes da mu das savet,da ga podrzis ali da ga nagonis da donosi tako krupne zivotne odluke posle kojih on moze zestoko da se kaje - nemas pravo.

Razmisli samo kakvu poruku bi taj lik po tebi poslao deci i okruzenju koje verovatno poznaje njegov slucaj.

"Meni nije dobro u braku, ali nema veze. Vidite deco da morate sve da istrpite od bracnog partnera."

Jos i ako ga je prevarila, tek sta onda ceka.
Tacno je da ce decu da odvede. Tacno je da ce mu nedostajati zena, ali ne njegova zena, vec zena kao zena. Zato je najvaznije da izdrzi, a nova ce se vec pojaviti...

Razmisli samo kakvu poruku bi taj lik po tebi poslao deci i okruzenju koje verovatno poznaje njegov slucaj.

"Meni nije dobro u braku, ali nema veze. Vidite deco da morate sve da istrpite od bracnog partnera."

Jos i ako ga je prevarila, tek sta onda ceka.
Tacno je da ce decu da odvede. Tacno je da ce mu nedostajati zena, ali ne njegova zena, vec zena kao zena. Zato je najvaznije da izdrzi, a nova ce se vec pojaviti...

Tako je.

Ne znam, ali ovo je klon ocigledno, a cini mi se da ne provocira, jer oni koji provociraju vise to zacine, kao Vrela Cica na primer.

Oni koji su ozbiljni cesto napisu samo sture informacije, jer ih to emotivno pogadja i potiskuju stanje.

Ako je vec dugo na forumu onda zna kakvi su ljudi ovde i gde mu je najbolje da postavi temu.

Takodje zna da moze da se otvori u potpunosti ako vec nije nista pisao na tu temu.

Ima ostrokondzu od zene. Sto bi se reklo upala joj kasika u med. Nikada je nije varao, odan je porodici, a ona mu razbija mozak. Ucenjuje ga preko dece. O kako bih ja to nalupao.

Odnedavno ga nagovaram na razvod. Jbg ne ide, bolje da sebe sacuva nego da ga ova potpuno unisti.

To je vrlo lako izvesti samo ga odvedi i upoznaj ga sa carima normalnog i opustenog zivota videtjes da ce sam odraditi ono sto treba da uradi i da da pedalu u bulju gnjiloguzoj ostrokondji.

Na taj nacin se svaki muskarac moze uveriti kako treba da zivi i cemu zapravo zene sluze i koliko su bezvredne.
Dakle zena mora bespogovorno da te slusa udovoljava i bude ti od koristi a ne da te ometa.
Ona koja to nece ili ne zeli momentalno treba da je najuris i da se ne petljas sa tim skartuljama.

Nije zajebancija. Niti sam ja taj za koga pitate. Sve sto je napisano je istina.

Smatram da mi je duznost kao kuma, inace njemu sam i krsteni kum, a i njegovoj deci, da mu pomognem. Mi moramo da shvatimo da su zene sve gore. Ovo sto se njemu desava nije usamljen slucaj. Covek je izgubljen. I ono sto sam mu obecao to cu i ispuniti. Deca ce njemu pripasti jer sam potegao sve moguce veze. Rospija ni cvonjak nece dobiti.

Nije zajebancija. Niti sam ja taj za koga pitate. Sve sto je napisano je istina.

Smatram da mi je duznost kao kuma, inace njemu sam i krsteni kum, a i njegovoj deci, da mu pomognem. Mi moramo da shvatimo da su zene sve gore. Ovo sto se njemu desava nije usamljen slucaj. Covek je izgubljen. I ono sto sam mu obecao to cu i ispuniti. Deca ce njemu pripasti jer sam potegao sve moguce veze. Rospija ni cvonjak nece dobiti.

Svaka veza ima podvezicu, ja se time ne bih igrao. On treba da bude pristojan i da se bori za svoju decu pristojno.

Ako si ti potegao veze bice to cupava borba.:)

zar mu mozes bit i krsteni i vjenchani kum?
tu ima neko ogranichenje koliko se sjecam

jedino sto ti morash da shvatish je da se stvarnost najcesce razlikuje...vrlo od nasih percepcija i interpretacija
ili sto bi se u narodu reklo
ako si spreman da budes majka njegovoj djeci ti samo navali
razvedi ih
ostvari se
sretno ; )

Da li mislis da ova gomila usamljenih babuskerA koje krckaju neciju penziju i zive same u stanovima po Novom i Starom Beogradu nema nikoga? Ima nego su zasluzile da ih deca ne vide i da ih ne zanimaju. A ako nemaju nikoga, zasto nemaju nikoga? Od takvih ste ucile radnju i bolje smislite neki bolji nacin, jer svaki strah se ispuni onome ko ne postuje osnove pristojnosti.

- - - - - - - - - -

evo jos jednog kandidata za majku godine
majko, recite nam, kako to sve postizete?

posmatramo i analiziramo, od posledica prema uzroku. Sto pitate?:)

- - - - - - - - - -

Majka, kako to gordo zvuci. Koliko zena je zasluzilo da se zove majka? Sve ste zasluzile, sve znate sve?

- - - - - - - - - -

Pametna drzava bi vec mogla da razmislja o polaganju ispita za majku cim smisli da rodi, ako ne polozi iz dva puta oduzeti joj decu i zabraniti da radja dok ne polozi vanredni ispit.:)

- - - - - - - - - -

Isto i za brak, prvo polaganje da li si spreman da vozis brak, ako nisi zivi divlje ko zverka i kad rodis decu dodeli ti se savetnik.

Mene je tako drugarica pitala za savet sta da radi. Ja joj rekla "razvedi se". Posle toga njen muz saznao za to I hteo da mi **** mater. Razvela se.

Pa, ako si ti uspela da je ubedis u sta cisto sumnjam, onda nije ni trebalo da se vencavaju, ni da zive zajedno. Deco, zajebite brak, ako mozete zajedno nema potrebe da drzavi polazete racune, ako ne mozete brak to nece popraviti.

bože kakva ljudska potreba?! a tek hrabrost i mudrost u postavljača teme=neopisiva.
da mi je da ovu temu pokažem ženi tvoga prijatelja....da pitamo nju kako da ti pomogne

Da li mislis da ova gomila usamljenih babuskerA koje krckaju neciju penziju i zive same u stanovima po Novom i Starom Beogradu nema nikoga? Ima nego su zasluzile da ih deca ne vide i da ih ne zanimaju. A ako nemaju nikoga, zasto nemaju nikoga? Od takvih ste ucile radnju i bolje smislite neki bolji nacin, jer svaki strah se ispuni onome ko ne postuje osnove pristojnosti.

- - - - - - - - - -

posmatramo i analiziramo, od posledica prema uzroku. Sto pitate?:)

- - - - - - - - - -

Majka, kako to gordo zvuci. Koliko zena je zasluzilo da se zove majka? Sve ste zasluzile, sve znate sve?

- - - - - - - - - -

Pametna drzava bi vec mogla da razmislja o polaganju ispita za majku cim smisli da rodi, ako ne polozi iz dva puta oduzeti joj decu i zabraniti da radja dok ne polozi vanredni ispit.:)

- - - - - - - - - -

Isto i za brak, prvo polaganje da li si spreman da vozis brak, ako nisi zivi divlje ko zverka i kad rodis decu dodeli ti se savetnik.

ne poznajemo ih
pa nemamo sta ni analizirat
jedino sto vidimo je da se jedan covjek nameracio da drugom uredjuje zivot
pa je pitati ga dal je spreman da preuzme na sebe obaveze koje, ovako ili onako, nosi
treci akter koji smeta ovom prvom, vise nego na mjestu

Prvo, što bi moj komšija M.S. rek'o;
Da to pare trebaju mogu da ti dam.
Ali ako ti pameti 'fali...

Drugo, bitnije, gledaj svoja posla.
Kad neko hoće da se ženi/udaje, pa pita kakav/va je?
Ma super. Ionako će on da živi sa njom,

Jednom, davno, ja rekao "ma pustim radodajka"
Stvarno bila. Dobra neka dušica, nije znala da kaže ne.
Ali, on je oženi. Pa ti ona kuva kafu kad dodješ.

bože kakva ljudska potreba?! a tek hrabrost i mudrost u postavljača teme=neopisiva.
da mi je da ovu temu pokažem ženi tvoga prijatelja....da pitamo nju kako da ti pomogne

Ne mirise svaki
a za to postoje prijatelji.

- - - - - - - - - -

ne poznajemo ih
pa nemamo sta ni analizirat
jedino sto vidimo je da se jedan covjek nameracio da drugom uredjuje zivot
pa je pitati ga dal je spreman da preuzme na sebe obaveze koje, ovako ili onako, nosi
treci akter koji smeta ovom prvom, vise nego na mjestu

Ali zato ti ne bi smetalo da prijateljici kazes da se razvede, ako je muz sljepio po guzici, a ona izmislila da je osamario.

kresni mu zenu
izgubices prijatelja ali ces mu spasiti zivot

Ne mirise svaki
a za to postoje prijatelji.

- - - - - - - - - -

Ali zato ti ne bi smetalo da prijateljici kazes da se razvede, ako je muz sljepio po guzici, a ona izmislila da je osamario.

kumi sam kad me pitala dal da se razvodi od lijecenog narkomana i nelijechenog alkoholichara
rekla da mi nije jasno ni sto se udala i da se razvede ako hoce
al to je stvar njene odluke tj njen zivot a ne moj
ne moze ti niko reci sta da radish povodom takvih zivotnih odluka
kao sto niko nece i ne moze snositi poslijedice koje te odluke imaju na tvoj zivot i zivote onih koji o tebi ovise
missim, odrastite i prestanite potpisivat vjencane listove kujcem
pa cete garant manje kukat ovako

Back