Nađi nekoga-neku

Koliko puta ste čuli ovu rečenicu?
Koliko je primenjiva?
Kako se to nađe neko, neka (zavisno od polova)?
Jel isto kao traženje patika?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?
zvuci kao "bolje ista nego nista"..............nesto kao "one week stand", bez obostranih obaveza za nesto sire.

Eво....мени кева умрла 5. јуна и сад пошто сам остао усамљен неки ми управо то говоре. Да нађем "неку" !! Рек'о: "а где да је нађем" ? Они ћуте и не знају шта да кажу. Па онда зачуђено додају: "ПА НЕГДЕ" !! Е сад ја нећу да их увредим и кажем да су глупи до бола него их питам знају ли можда тачно "СТР" и адресу где могу да се јавим и "купим Божију вољу" коју неки зову и "судбином". Онда обично пређу на другу тему јер увиде бесмисленост њиховог питања. Макар се надам да увиђају.

Koliko je primenjiva?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?
ne opterećujem se traženjem to je dosadan poso ja pustim da on mene nađe

Meni je to najgore. Uvek je u glavi, sta ako mi se posle ne svidi? Ako ispadne neka teska nadobudna, egocentricna toksicna smorcina i bicu u situaciji da je odyebem. Ispascu kreten pred svim tim zajednickim poznanicima, porodici, rodbini i plemenu koji su je toliko hvalili kako je divna , fun i postena.

E pa ne na taj način da te sa njom upoznaje cela familija i pola Beograda nego jedna,max dve osobe, naprimer komšimica ili koleginica sa posla. Ili recimo cura tvog ortaka koja ima finu drugaricu
Kod mene je to išlo super.

Meni je to najgore. Uvek je u glavi, sta ako mi se posle ne svidi? Ako ispadne neka teska nadobudna, egocentricna toksicna smorcina i bicu u situaciji da je odyebem. Ispascu kreten pred svim tim zajednickim poznanicima, porodici, rodbini i plemenu koji su je toliko hvalili kako je divna , fun i postena.
Ma reci im da im je reklama pokvarena. Kao oni je ne znaju. Jeste to zez

Koliko je primenjiva?

Потпуно је применљива. Колико има веза/односа где једна страна из досаде/разоноде буде са другом. Без икакве жеље за интезивнијим упуштањем у однос. И ту се увек ради о комбинацији где једна особа манипулише, а друга свесно допушта да буде изманипулисана.

E pa ne na taj način da te sa njom upoznaje cela familija i pola Beograda nego jedna,max dve osobe, naprimer komšimica ili koleginica sa posla. Ili recimo cura tvog ortaka koja ima finu drugaricu
Kod mene je to išlo super.
p ok, tebi je to islo kod meni i ne preterano. Ta atmosfera mi je nekako mljee.Ne bude uzbudljivo i oladi me to.U sustini ako nema te seksualne tenzije na startu, prestane da mi bude uzbudljivo sve to. I vecinu zena s kojima sam bio, to je bilo neko direktno upoznavanje, ne zajednicki posrednici.

Back