- Poruka
- 71.197
P nista strasno, samo nastavis posle neodredjeno: ijaoo srce, ijao ljubavi, ijaoo cicou. Ijaoo ti ona neka.Sjajno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P nista strasno, samo nastavis posle neodredjeno: ijaoo srce, ijao ljubavi, ijaoo cicou. Ijaoo ti ona neka.Sjajno
dodao bih još teksta, ali finih žena ima ovde a ja....P nista strasno, samo nastavis posle neodredjeno: ijaoo srce, ijao ljubavi, ijaoo cicoum
A ti isto fin ko ja, zeljan toplih zagrljaja i cvrstih reci potvrde.dodao bih još teksta, ali finih žena ima ovde a ja....
Dobra ideja i obavezno da luftira negde havajku i prsa na prolazu pored klime.Posto sam ja ovde najmladji nije moje da se pravim pametan i da filozofiram. Al pade mi na pamet, Perfect One je rekla, ona ne trazi nikog, pusti da bude nadjena, tako i Edmund treba, obice se provokativno, sedne u kafic naruci martini i črekrsti noge
takoeA ti isto fin ko ja, zeljan toplih zagrljaja i cvrstih reci potvrde.
ajme ko igračka
Jel na usb ili?
U mobu. Pod "Ljubav"Jel na usb ili?
SrecnoMeni to deluje kao - nadji neku cisto da ne budes sam...da imas sta za sex, nesto solidno, osrednje..
Inace, jako glup izraz - nadji neku, nekog
Vazi, evo odma' idem...![]()
Hvala ali recenica je bila sarkazamSrecno
Asocira na daj šta daš što je u srbiji primamljiva ponuda sobzirom kakve suKoliko puta ste čuli ovu rečenicu?
Koliko je primenjiva?
Kako se to nađe neko, neka (zavisno od polova)?
Jel isto kao traženje patika?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?
ovo ti je znak da ona ima nekog vecMog drugu je to zena rekla, kao nadji neku pored ja en mogu tcoje potrebe da zadovoljim
Bez obzira što će me određeni dio forumašica( onaj feminiziraniji) osuditi... činjenica od davnih vremena pa sve do danas ( bez obzira na stupanj evolucije) men are conquerors and hunter.....tako da ne treba samo čekati (kao u filmovimskim sapunicama) da se nešto dogodi... obilazi više terena.Koliko puta ste čuli ovu rečenicu?
Koliko je primenjiva?
Kako se to nađe neko, neka (zavisno od polova)?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?