Da li je opravdano prećutati partneru istinu – ako time “štitiš” neku udat(u)/oženjen(u) osobu?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, vidiš, ali sve to što radimo iskoči negde... kroz naše aktivnosti i ponašanje.

Može žena da ne vidi, ali će on doći kući umoran i reći će "nije mi do seksa", jer je upravo svršio. A to što se njoj iebe ili želi da bude željena nikom ništa.
Može ništa da ne vidi, ali će on/ona odjednom biti srećan a da ti nemaš veze sa tim, vidiš da ima konekciju sa nekom/nekim skroz drugim, osećaš se samom/samim ne znaš što.

E sad, ako možeš da budeš blesav i baš ništa da ne primećuješ onda ok. ali na žalost, malo ljudi radi tako nešto a da nema baš nikakve promene u ponašanju.

Ali to baš i nije tema, o prevarama je pričano na više mesta
ako .ebe okolo ocigledno nije sretan sa suprugom.Pravilo kaze "nemoj kritikovat zenu u krevetu, i u kuhinji". Otvoriti diskusiju na temu "ja nisam sretan sa tobom, imam ljubavnicu, ne bi dovelo do niceg dobrog

ako .ebe okolo ocigledno nije sretan sa suprugom.Pravilo kaze "nemoj kritikovat zenu u krevetu, i u kuhinji". Otvoriti diskusiju na temu "ja nisam sretan sa tobom, imam ljubavnicu, ne bi dovelo do niceg dobrog

Не гледају оне тако, оне мисле да је све идеално и да мушкарац ничим изазваним нађе себи љубавницу.

Гледају само последицу, а не узрок. Нарочито не узрок у себи.

Не гледају оне тако, оне мисле да је све идеално и да мушкарац ничим изазваним нађе себи љубавницу.

Ko kaže da sve tako gledamo? :)

Ja uvek mislim da se ohladio od mene i zato odem sama.

Inače, muškarci imaju to neko vreme posle kojeg se vipše ne pale na ženu seksualno.. ostaju iz drugih razloga. Međutim, pošto je meni seks među najbitnijim stvaiima, ne želim d ase to otaljava.

Inače, muškarci imaju to neko vreme posle kojeg se vipše ne pale na ženu seksualno.. ostaju iz drugih razloga. Međutim, pošto je meni seks među najbitnijim stvaiima, ne želim d ase to otaljava.

Слажем се ....

Али, "отаљава"...:fdlan:...qq

pa tako je. prvo krene sa proređivanjem pa otaljavanjem

ne sme se dozvoliti da ono što je bilo sjajno postane samo naličje, bolje prekinuti na vreme ;)

Бараба кад хоће да га откачиш сврши за 5 мин.

То не раде нормални мушкарци.

Не причамо о таквима.

Бараба кад хоће да га откачиш сврши за 5 мин.

То не раде нормални мушкарци.

Не причамо о таквима.

Nisam mislila na to. Jednostavno postanete nezaineteresovani. Kao da mi ne osećamo kada se neko pali na nas a kada ne.

Pa neka, doći će naredni koji će da se pali.

Nisam mislila na to. Jednostavno postanete nezaineteresovani. Kao da mi ne osećamo kada se neko pali na nas a kada ne.

Pa neka, doći će naredni koji će da se pali.

У браку је прво то у питању, а не љубавница.

А мислите да је све идеално, "шта ће му љубавница". А на почетку је нема.

"Аха, ево је, Е знала сам"... :fdlan:

И обрнуто такође.

Ako se neko povremeno viđa sa osobom koja je u braku,
ali to prećuti svom partneru (ili otvoreno negira) jer ne želi da kompromituje tu osobu ili da “štiti njenu privatnost” —

da li je to pošteno?

Gde je granica između lojalnosti prema tuđoj tajni i nelojalnosti, odnosno neiskrenosti prema sopstvenom partneru?

Da li je ovo moralna dilema ili samo izgovor koji se koristi kad istina ne bi zvučala lepo?

M?
Смећари.

ali to prećuti svom partneru (ili otvoreno negira) jer ne želi da kompromituje tu osobu ili da “štiti njenu privatnost” —
da li je to pošteno?

Gde je granica između lojalnosti prema tuđoj tajni i nelojalnosti, odnosno neiskrenosti prema sopstvenom partneru?

Da li je ovo moralna dilema ili samo izgovor koji se koristi kad istina ne bi zvučala lepo?

M?
Ništa se ne priča nikome ukoliko je afera u pitanju. Desilo se, bilo je i ćuti se. Ja sam zagovornik da bračni parovi ukoliko imaju tu potrebu posle 10,15 20 godina braka bolje postanu svingeri ili nešto slično gde će svi biti upućeni, iskreni i diskretni. Šta ko radi u krevetu i sa kim nije tema za komšiluk. Istina je prosta i seks je stvar nagona i dostupnosti.

ali ne misliš da on misli da ga varaš i ćuti?

osim što nikad nisi bila sa muškarcem 10 i više godina...tačnije dosadi ti posle 2,6 ili dve godine...
tačnije, muško ženski odnosi su interaktivni i ne mogu se gledati jednostrano...

Варање захтева поприлично напора и фолирања.
I naposletku se ne isplati
Uvek bude ,game over, kad napraviš loš vremenski okvir za aktivnosti.
Drugim rečima uvate te s crvenim obrazima jer se nevešto pravdaš…
Užasni momenti jednog bračnog života…
Gorki.

I naposletku se ne isplati
Uvek bude ,game over, kad napraviš loš vremenski okvir za aktivnosti.
Drugim rečima uvate te s crvenim obrazima jer se nevešto pravdaš…
Užasni momenti jednog bračnog života…
Gorki.
То заиста не спречава велики број жена да варају мужеве. Сведок сам. Оне нису лење као ја и стварају себи ситуације које ми мушки не можемо ни да замислимо.

То заиста не спречава велики број жена да варају мужеве. Сведок сам. Оне нису лење као ја и стварају себи ситуације које ми мушки не можемо ни да замислимо.
pa dobro sad, mrtva trka ko je bolji u toj disciplini
muškarci ili žene.
jedno je istina
da muškarci imaju više manevarskog prostora

pa dobro sad, mrtva trka ko je bolji u toj disciplini
muškarci ili žene.
jedno je istina
da muškarci imaju više manevarskog prostora
То чак и не може да се пореди! Убедљиво жене, на мушкарцима је само да прихвате ако хоће. Даме бирају.

da li je to pošteno?

M?
Nisam sigurna da sam dobro razumela ovu situaciju.
Slobodan muskarac se vidja sa slobodnom zenom, ali se vidja i sa udatom, a slobodnoj nije rekao za tu udatu?
Ili se ozenjen muskarac vidja sa slobodnom zenom, a svojoj zeni nije rekao za to?

Kakva god da je postavka - prica o lojalnosti, iskrenosti, moralnoj dilemi nekako nema svrhe.

da li je to pošteno?

M?
Varanje i poštenje mi ne ide ruku pod ruku-osim u slučaju ako se bračni partneri dogovore da imaju otvoreni brak.

Kad smo već kod samog varanja i ko se upusti u to teško da unaprijed razmišlja o tome koliko bi to povrijedilo njihovog muža/ženu, već se takoreći samo nagonski upuste u to. Među ubračenim ljubavnicima diskrecija se podrazumjeva jer većinom i ne žele da ugroze svoj brak.

Moj kolega se upustio u vezu sa jednom slobodnom ženom i saznalo se za njegovu prevaru bukvalno pred porođaj njegove ljubavnice. Na stranu koliko je to njima prouzrokovalo neprijatnosti, povrjeđenih osjećanja-odrasli su pa nek se nose sa uzrocima i posljedicama. Ali ako to procuri do djece na ovaj ili sličan način, to je onda već teška priča.

dakle ebe zenu koja je udata ili obrnuto zena se ebe sa ozenjenim muskarcem
da li je to pošteno?
znaci , nece reci svojoj zeni da jebava drugu, ne radi sebe vec zbog toga sto on u stvari ne zeli dak ompromituje tu drugu koju ****...

Paula, ne znam gde nalazis inspiracije za takva pitanja, ocito je da nalazis, ili u svom zivotu ili cula od poznanika ili bliskih ali ih nalazis i svaka ti cast na suvise glupom pitanju

pa odgovor je sledeci:

muz ako vec vara svoju zenu i ebava drugu udatu, nece to reci svojoj zeni rpevashodno zbog sebe i svog braka da brak svoj ne bi ugrozio i kompromitovao a ne sto ce kompromitovati tudji brak...

mislim... :sad2:

M?
glupo je i pitati

dakle ebe zenu koja je udata ili obrnuto zena se ebe sa ozenjenim muskarcem

znaci , nece reci svojoj zeni da jebava drugu, ne radi sebe vec zbog toga sto on u stvari ne zeli dak ompromituje tu drugu koju ****...

Paula, ne znam gde nalazis inspiracije za takva pitanja, ocito je da nalazis, ili u svom zivotu ili cula od poznanika ili bliskih ali ih nalazis i svaka ti cast na suvise glupom pitanju

pa odgovor je sledeci:

muz ako vec vara svoju zenu i ebava drugu udatu, nece to reci svojoj zeni rpevashodno zbog sebe i svog braka da brak svoj ne bi ugrozio i kompromitovao a ne sto ce kompromitovati tudji brak...

mislim... :sad2:

glupo je i pitati
Hvala gospodine kapetane

Back