Архангел
Iskusan
- Poruka
- 5.891
Nije Hitler izmislio svastiku, pravo ime simbola je "Crno sunce". Kao prvo to je znak zastite. Svaki narod ima svoj kukasti krst, pa cak i Jevreji... Potrazi malo o tome, necices veoma mnogo podataka. Kao drugo, jedan je od najmocnijih simbola, pored ankhta i davidove zvezde... Svaka ideologija ima svoj znak. Ako svastika ima cetri S na sebi, to znaci da je njena uloga da stiti nosioce--- Srbe. Simbol je Stvoren na Tibetu pre 7 hiljada godina, zatim je pronadjen da je crtan u Egiptu pre 5 hiljada,,, Ima ga u svim narodima koji imaju kulturu...
Da li zbog simbola, izdati svoje ljude? Da li zbog misljenja sveta odreci se svojih sunarodnika... Tako je i prodata RS.!!!!!!!!!! Hajde reci, da li bi pre stao na stranu nekog Hrvata ili naseg Srbina koji nosi kukasti krst sa cetri S?
Ovaj...Ti mene ili neozbiljno doživljavaš ili me za'ebavaš...
Nemam nameru da ulazim s tobom u rasprave, samo te pitah za Srbina zaogrnutog u zastavu nacističke Nemačke i šta sam dobio kao odgovor ? Baljezganje.
Odgovori mi na jednostavno pitanje.
Da li je normalno da Srbin podržava nacističke ideje i da nosi nacistička obeležja?
mi smo nezaustavljivi!!!!!!!!!!!!!!!