Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

Eto, a niko da pomene Gardu Cara Lazara koji su bez ličlnih karti predali pobedonosni barjak na punkt UNMIKA kao i pismo opomene te se junački vratili svi živi i zdravi. Setimo se organizacije "Mlada Bosna", ne znamo ko je njih finansirao ali znamo da su imali napaljene momke koji su bili spremni za akciju. I dok klinja misli da će uklanjanjem jednog života rešiti problem - navukao je još veći. To što je momak uradio naravno da nije bio povod već izgovor za odavno planirano njesra od strane ondašnjih velikih sila. Moderno vreme donosi nove momente. Svaka NVO ima otvoren žiro račun i eto zarade. 3%-10% za transakciju i bog da te vidi, kažeš nešto patriotski u medjuvremenu, napržiš par dilea koji pojma nemaju da si oprao 350.000.000 nerešenih sredstava i na konju si. Malo saradjuješ sa par odredjenih likova da i oni budu mirni i svima lepo...

nemam sta da dodam samo ovaj text se odnosi i na Zene u crnom,Helsinski odbor za ljudska prava,natasu kandici LDP i ostale iz te branse samo oni pare dobijaju spolja

Pa ono demoliranje, koje je Obraz i još neki huligani, počinili na demonstracijama, protiv hapšenja Radovana Karadžića.... šteta se meri u milionima dinara... očigledno im se može imaju para...:rumenko:

To je bagra štetočinska kojima nije ni stalo do Radovana već samo da ruše i izazivaju nerede.Koliko im je stalo do mitinga vidi se što su kamenovali i glupog Vučića.

To je jedan chopor ""chasnih srBskih patriJota-pravoslavaca profesionalaca, ""chuvara chiste srBske vere, koji UPADAJU U CRKVU,za vreme liturgije, DERU SE I PROTESTUJU, pa se zbog njih PREKINE SLUZBA !!!

ps.Pod obavezno, podrzavaju bagru zlochinachku, i naravno stranke koje su im, po programu slichne!

To je jedan chopor ""chasnih srBskih patriJota-pravoslavaca profesionalaca, ""chuvara chiste srBske vere, koji UPADAJU U CRKVU,za vreme liturgije, DERU SE I PROTESTUJU, pa se zbog njih PREKINE SLUZBA !!!

ps.Pod obavezno, podrzavaju bagru zlochinachku, i naravno stranke koje su im, po programu slichne!

Pa prekidaju Liturgiju koja se sluzi ledjima okrenutim Bogu, a Dveri se ostavljaju otvorene, mozda i neka zena proseta da vidi sta ima tamo. CITAJ!

Eto, a niko da pomene Gardu Cara Lazara koji su bez ličlnih karti predali pobedonosni barjak na punkt UNMIKA kao i pismo opomene te se junački vratili svi živi i zdravi. Setimo se organizacije "Mlada Bosna", ne znamo ko je njih finansirao ali znamo da su imali napaljene momke koji su bili spremni za akciju. I dok klinja misli da će uklanjanjem jednog života rešiti problem - navukao je još veći. To što je momak uradio naravno da nije bio povod već izgovor za odavno planirano njesra od strane ondašnjih velikih sila. Moderno vreme donosi nove momente. Svaka NVO ima otvoren žiro račun i eto zarade. 3%-10% za transakciju i bog da te vidi, kažeš nešto patriotski u medjuvremenu, napržiš par dilea koji pojma nemaju da si oprao 350.000.000 nerešenih sredstava i na konju si. Malo saradjuješ sa par odredjenih likova da i oni budu mirni i svima lepo...

Bravo , bravo
LDP SIRI DALJE ,

Pa prekidaju Liturgiju koja se sluzi ledjima okrenutim Bogu, a Dveri se ostavljaju otvorene, mozda i neka zena proseta da vidi sta ima tamo. CITAJ!

Који су они ку*ац да прекидају црквену литургију!?

Најбоље ми да овде оснујемо неку организацију па да док двоје воде љубав упадамо унутра и вичемо
"Аха- *ебеш је са гуза! Сатанисто! Расколниче! Ватикански плаћениче!"
Смо "мисионарска поза је Богоугодна! "
Смрт Ватиканским плаћеницима!

Ja tebe ne mogu da skapiram,zato sto ni ti sebe ne kapiras,toliko iracionalno i tvrdoglavo razmisljas,a samo da bi kontrirao,bez obzira,sto za mnoge stvari znas da nisi u pravu.Kad se uvatis necega,ne pustas ni mm.I onda naravno kad nemas argumenata,ne pada ti na pamet nista osim wc solja,a sad vidim imas i volove na repertoaru,I sta treba jos da skapiram,da ,za politicke neistomisljenike,imas samo osecanja mrznje,sto kod tebe zaista toliko dolazi do izrazaja,kao ni kod kog ovde.........Ma,koji si ti lik uopste,kad se divis najvecem srpskom zlotvoru-Titu.............zar je potrebno,da nesto uopste kazes

Recimo gledaj to s moje strane...

Ja tebe ne mogu da skapiram, jer iracionalno i tvrdoglavo se držiš nekog bolesnog stava i to samo da bi kontrirala. Iako znaš da nisi u pravu. Sa tobom nema rasprave, jer nemaš argumenata i samo mržnju imaš prema neistomišljenicima. ja ne razumem kakvi ste to ljudi koji ste pobegli daleko odavde i sad se divite najvećem ološu koji je Srbija izrodila i koji je uništio za 50 narednih godina... Zar je potrebno nešto reći više?

Recimo gledaj to s moje strane...

Ja tebe ne mogu da skapiram, jer iracionalno i tvrdoglavo se držiš nekog bolesnog stava i to samo da bi kontrirala. Iako znaš da nisi u pravu. Sa tobom nema rasprave, jer nemaš argumenata i samo mržnju imaš prema neistomišljenicima. ja ne razumem kakvi ste to ljudi koji ste pobegli daleko odavde i sad se divite najvećem ološu koji je Srbija izrodila i koji je uništio za 50 narednih godina... Zar je potrebno nešto reći više?
Uvek isto ponavljas,pa cu i ja.........sigurno si mislio na Djindjica.Ti si decko za tvoje godine mnogo naivan

Uvek isto ponavljas,pa cu i ja.........sigurno si mislio na Djindjica.Ti si decko za tvoje godine mnogo naivan

Ne ne mislim na Djindjica. najveci olos su redom, Kostunica, Sloba, Seselj... Ima tu jos njih, i DS-ovaca takodje, ali je Djindjic van te price....

Daj boze da su svi naivni kao ja, ne bi nas jahali sve ove godine i qrta i murta....

Back