- Poruka
 - 137

Pa kad su demokratski vec prebukirani![]()
Bolje prokomentarisi jedinstvo, to je ono o cemu treba misliti, a ne o glupostima....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad su demokratski vec prebukirani![]()
I to bi kao trebalo da bude objasnjenje,zasto ti se ta stavka ne svidja............da bi sagledao tudji prostakluk,moras uociti prvo sopstveniDa li je ponasanje Nacista (obraza i ekipe) Srbska gospodstvenosti ili sveopsti prostakluk?
Ajde molim te realno kazi. Po meni je sveopsti prostakluk, koji ne samo da je sramota za te hm, ljude i decu, vec i za nasu drzavu i drustvo.
I to bi kao trebalo da bude objasnjenje,zasto ti se ta stavka ne svidja............da bi sagledao tudji prostakluk,moras uociti prvo sopstveni
Natuerlich,Schwester Krista oder Bruder Udo?

evo, pisem (ima vas puno....ko bi vas razlikovo...);
jelika3eden:
dob - 16,
mentalna dob - 11,
IQ - zanemarljiv...![]()
	Da li je ponasanje Nacista (obraza i ekipe) Srbska gospodstvenosti ili sveopsti prostakluk?
Ajde molim te realno kazi. Po meni je sveopsti prostakluk, koji ne samo da je sramota za te hm, ljude i decu, vec i za nasu drzavu i drustvo.
Hranimo se u biblioteci knjigama i istorijskom literaturom.Nije tesko, probaj, kosa tanka uspravna debela, slovo A, a omda ces umeti da citas sta pise u crtacima, pa ces doci i do Komiteta 300. Polako...bez nervoze i zurbe.

Ja tebe ne mogu da skapiram,zato sto ni ti sebe ne kapiras,toliko iracionalno i tvrdoglavo razmisljas,a samo da bi kontrirao,bez obzira,sto za mnoge stvari znas da nisi u pravu.Kad se uvatis necega,ne pustas ni mm.I onda naravno kad nemas argumenata,ne pada ti na pamet nista osim wc solja,a sad vidim imas i volove na repertoaru,I sta treba jos da skapiram,da ,za politicke neistomisljenike,imas samo osecanja mrznje,sto kod tebe zaista toliko dolazi do izrazaja,kao ni kod kog ovde.........Ma,koji si ti lik uopste,kad se divis najvecem srpskom zlotvoru-Titu.............zar je potrebno,da nesto uopste kazesDaj baba-sero, budi malo konstruktivnija. Ili operi wc solje ili se daj u raspravu. Samo prestani da lupetas i donosis pausalne zakljucke.
Sve i da sam prostak, ti i dalje ne mozes da ubodes vola u d**e, tj. nemozes da skapiras nista. Bolje onda cuti!
Ja tebe ne mogu da skapiram,zato sto ni ti sebe ne kapiras,toliko iracionalno i tvrdoglavo razmisljas,a samo da bi kontrirao,bez obzira,sto za mnoge stvari znas da nisi u pravu.Kad se uvatis necega,ne pustas ni mm.I onda naravno kad nemas argumenata,ne pada ti na pamet nista osim wc solja,a sad vidim imas i volove na repertoaru,I sta treba jos da skapiram,da ,za politicke neistomisljenike,imas samo osecanja mrznje,sto kod tebe zaista toliko dolazi do izrazaja,kao ni kod kog ovde.........Ma,koji si ti lik uopste,kad se divis najvecem srpskom zlotvoru-Titu.............zar je potrebno,da nesto uopste kazes
Gdje su to Obrazovci nekoga nevinog napadali ???
NAVEDI MI GDJE ?????!?!?!?!?!?!
Obraz nema problema sa lojalnim gradjanima SRBIJE .
A tvoj avatar je sramota Srbije , on je unistio Srbiju , ateisticka neman .

Образ нема везе са тим.Pa ono demoliranje, koje je Obraz :
Образ нема везе са тим.
Jedan od kojih? Budala nisam, slinav nisam, neradnik nisam, glup nisam, i ne lozim se na arijevce koji me mrze. Nisam ni dokon, ni iskoriscen, ni zadojen, ni malouman, ni agresivan.
Koji sam ja od njih![]()
evo, pisem (ima vas puno....ko bi vas razlikovo...);
jelika3eden:
dob - 16,
mentalna dob - 11,
IQ - zanemarljiv...![]()

Auuuuu ti si teži slučaj nego što sam mislio![]()
Sto je babi milo, to joj se i snilo.![]()

Pa jedna od tih balkanskih svinja. A zapravo ko je to rekao? Hitler nije. oni su postovali Srbe, proganjali jevreje, Cigane, komuniste. Ne Srbe. Pa valjda i moja familija ima pretke, pa znam ponesto i sa terena.

Ни нацисти ни фашисти. То је поента мог смајлија.Dobro pogresio ***!
Ни нацисти ни фашисти. То је поента мог смајлија.
Daj baba-sero, budi malo konstruktivnija. Ili operi wc solje ili se daj u raspravu. Samo prestani da lupetas i donosis pausalne zakljucke.
Sve i da sam prostak, ti i dalje ne mozes da ubodes vola u d**e, tj. nemozes da skapiras nista. Bolje onda cuti!
Kakvih si se ti ludaja najeo-la?!

sta da radim nego da se zacenim od smijeha
hvala ti sto si tako zabavno...neuka![]()