Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

Da, trebalo je prihvatiti pakt i danas bi ti uživao/la u divno uredjenom svetu i Velikoj Srbiji koju je hitler, pretpostavljam, takođe izuzetno poštovao:mrgreen:
Čime li vas hrane:otkacio:
Pa posto ideja tih,koji su proizveli Hitlera,i dalje zivi,zato sto smo sa Hitlerom unistili,nazalost, samo posledicu tih ideja,ali ne i uzrok,"zelja" ce ti se svakako ostvariti........ali pitanje je bilo vremena

Dobrodosli! za razliku od vas europljijanaca, ja postujem organe reda kao simbol moje drzave.

aham...procitali smo u "Proglasu" koga i kako postujes...
nego, aj ti nama pojasni; sta to ima po vasim racunarima sto...npr. panduri ne smiju vidjeti
ili jos bolje kakvu to "ulicnu borbu" forsirate; osta vam je to kad ste dobri i fini...
sve skolarac do skolarca...? :)

Aj ti malo obrati paznju na Program, a proglas pusti jer ja nisam clan NS. Govorila sam o programu koji je savrsen i kao takav utopija za realizaciju.Citaj kao sto je napisano, 'ko znas.

procitala...da procitala...postovala, linkovala...
sta ti je u onoj gomili licemjernih, napabircenih i kontradiktornih
baljezgarija koje su uvreda za svakog covjeka s donekle upotrebljivim mozgom
tocno "savrseno"? :)

Da, trebalo je prihvatiti pakt i danas bi ti uživao/la u divno uredjenom svetu i Velikoj Srbiji koju je hitler, pretpostavljam, takođe izuzetno poštovao:mrgreen:
Čime li vas hrane:otkacio:

Jesi video? Sve je vise takvih, a da ih covek pita ko i zbog cega pobi milione Slovena u juznoj i istocnoj Evropi verovatno bi rekli da je to bilo iz ljubavi prema njima...Svakakvih ima...Nije to do "hrane"...

Hehe,ne valja nacizam,ali i komunizam je u toj čorbi...Samo mnoge iritira što se nacizam zabranjuje a crvenima sa dozvoljava da šire svoju podlu propagandu...Iako posle njih ni travka nije ostala gde god su kročili...Zabrana i za Crvendaće i za crne je jedino rešenje.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=commie
commie-22086.jpg

Katastrofa kakvih bolida ima:shock:

Pa, ono, ako cemo o ucincima, onda, ajde da ukinemo i hriscanstvo. Znas krstaski pokreti i to... :whistling:

Pricamo o ideologijama, kapiras?

Hranimo se u biblioteci knjigama i istorijskom literaturom.Nije tesko, probaj, kosa tanka uspravna debela, slovo A, a omda ces umeti da citas sta pise u crtacima, pa ces doci i do Komiteta 300. Polako...bez nervoze i zurbe.

Boze me sacuvaj tako opismenjenih kojima je jedini izvor informacija komparativna analiza balkanskih komunistickih i ustaskih ,,mislilaca''.

Pa, ono, ako cemo o ucincima, onda, ajde da ukinemo i hriscanstvo. Znas krstaski pokreti i to... :whistling:

Pricamo o ideologijama, kapiras?

Ne, mislim da je taj deo price primeren ovoj temi, govorio je o ekstremnim oblicima ispoljavanja tih ideologija, totalitarnih ideologija, a tu spadaju upravo ovakve organizacije, u ovom slucaju desnicarske...Nisam namerno sinoc hteo da se ukljucim u tu pricu, da moj prijatelj Goxy i ja ne bi skrenuli sa teme, mada je kasnije interesantne stvari napisao, i sa vecim delom toga se slazem... :)

28. Желимо сарадњу са свим расним националистима у Европи и свету који желе револуционарне промене засноване на љубави према аријевским вредностима и који верују у општи заједнички циљ националне слободе, социјалне правде и расног идентитета. Србија Србима, Европа Европљанима!

Hahaha, kakve budaletine i idioti. Pa lepo su im Arijevci rekli da su balkanske svinje, ali ih to ne sprecava da u program ubace "arijevske vrednosti". Joj Boze kakvih idiota dokonih ima po ovoj nasoj bednoj drzavi.

Back