Ja ne mislim da su svi! Vecina ne moze da pojmi onu istinu i logicnost koju pricam,pa zaista misli da fantaziram i da sam lud,dok umnija manjina koja vidi tu velicinu ne moze da je prizna od prevelike zavisti. Prvi "Srbi" koji to ne pojme su od Vlaha i Roma nastali,a druga od ponosnih i gordih i zavidnih ratnika Serba. To je grobo govoreci,ova podjela,jer ima pametnih i medju Vlasima ali nema u istoriji plemstva medju njima i Romima, pa s te strane ne mogu da zakljuce,ej mi smo nekad bili velik i znacajan faltor,plemici,ratnici,jer nemaju to u svom istorijskom kodu. Serbin pak ubija Serbina,samo da on dobije slavu. Citao sam kako su neki stranci bili u srb vojsci pa kako su sve dali za Serbiju ali sporije su napredovali u kraijeri od zavidnih drugih Serba oficira,spletke,mrznja...a i nas veliki dobrotvor Arcibald Rajs,koji se odusevio nasim dobrim osobinama i svoje srce dao nasem narodu,ipak je vremenom uocio i grozne osobine nase elite,korumpirane i zavidne da je napisao knjigu Cujte Srbi,znate to vec.Ali sumnjam da znate kako je umro. Ubila ga je tudja zavist i kleveta bas kako vi pokusavata mene da ubijete I NESUMNJIVO UBIJATE,ali se ja nedam(jer toliko ponizenja a nediskutovanja upravo ni na 1 forumu do sada ne dozivjeh). Neki covjek je sa nekom mazgom,teletom,konjem?vozio neki teret,u mnogo navrata.okolo.a Rajs uoci da ako ga propusti kroz svoje dvoriste da mu je put daleko kraci i laksi. I ponudi mu,krajnje dobronamjerno to. I sta se desi? Taj Srbin mu uzvrati uvredama da je on spijun,izdajnik,nikogovic... Rajs je doneo sva oslikovanja,van da mu pokaze da su to klevete...da zivi za Srbiju! Ovaj je nastavio sa zavidnim uvredama i Rajsa je to toliko pogodilo da je pao i ostao na mjestu mrtav!!!
I ja dobronamjerno iznosim vama dokaze iz nase anticke istorije,zadnje sam naveo da je Aleksandar dar sume,Kasandra kazivanja dar,da je Prijam bio Podark sto znaci dar,i danas to znaci dar kod Janjevaca na Kosovu...a svi ti darovi imaju veze sa njihovim zivotima,Paris ili Aleksandar je darovan iz gore,sume ljudima i bio je zastitnik...Kasandra je imala DAR PRORICANJA, Prijam se iskupio zlatnim plastem i DARAK je bio ta da se oslobodi i dobije lake noge...Pitija je od pitati jer su se Delfi ranije tako zvali,zbog prorocistva...i eto,dokazah,ne na 1 primjeru,da je prije Grka nasa slava tu.Dakle Tracani,Pelazgi.Naveo sam neke tracke rijeci ciste nase a ne grcke itd...i zna se da su Grci stosta od Pelazga i Rasana preuzeli,ali sve to vi omalovazacate umjesto bar da priznate: pa,zaista slicnost postoji,da li je bas toliko moguca i sl! ali to izostaje? ja sam naveo zasto,jedni imaju ogranicene mentalne kapacitete za poimanje,i robuju predubjedjenju da je politcka istorija masonske Sanu prava,jer se uzdaju u isntitucije (a eto institucije vas lazi u da je mljeko zdravo!)a drugi koji uocavaju slicnosti,yek poneki mi cestita i kaze bravo,mislis vsojom glavom i u pravu si,ali ogromna vecina suti,nece da se upusta u diskusiju jer su se uvjerili da vas brzo isprdam opravdano kao neznalice,pa na distanci pljucakaju i zavide tudjoj slavi! Pa zavidite i ne diskutujte,pljujte i klevecite/to je vas izbor i vase pravo.Moje je da i dalje pisem,da dok ja vas znanjem i istinom vi mene kamenjem.I znajte da nisam mazohista da u tome uzivam,aki smatram da je dobro da se genijalna zapazanja javno prikazu.sto da javnost sazna istinu sto da me ospori neko ko nesto drugo zna kada nisam u pravu.Ali ospodavanje ne upustanjem u tematiku,da me poklopite,osamarite,pljunete je primitivizam,u koji se ukljucio i moderatot,uvijek nadje razlog da ne kazni i ponizi,ali se strogo distancira od diskusije sa mnom.