Na ''zapadu'' ništa novo

kao shto vidite retrogradna velikohrvatska nacional-shovinistichka agresivna spoljna politika je i dalje jako ziva i zdrava medj puchanstvom
ochigledno slovneci kajish nisu dovoljno stegli
morace to jache da se ta politika baci na kolena

Za Kosovo se vi sami borite.
Nas iskreno, boli ona stvar za dotično! :hahaha:

Па што сте га признали ако вас боли она ствар? Узгред, ми од вас нисмо ништа ни очекивали. Па таман смо вас се решили.
А поента није да ли вас боли или не боли, већ у томе што имате двоструке стандарде. Или сте за разградњу међунеродно признатих граница или нисте. И једно и друго не може.

moci ces onda dvije torte da pravis:mrgreen: jel meni se cini da sve vodi prema tome da zajedno udjemo u EU

Па сад, како је кренуло, писаћемо вам кад стигнемо.
Него, да парафразирам једног познатог усташу, тренутно на месту председника хрватске државе: нису хрвати на опанцима донели своју земљу па да је сада износе из Словеније.

Па сад, како је кренуло, писаћемо вам кад стигнемо.
Него, да парафразирам једног познатог усташу, тренутно на месту председника хрватске државе: нису хрвати на опанцима донели своју земљу па да је сада износе из Словеније.

NE BUDI NAIVAN zivota ti:hahaha:

sVA ova sranja sto se dogadjaju sad vode samo jednome...zajednickom ulasku

Meni ide na nerve što se svakog naziva ustašom.Ljudi niste bre normalni.Pre je ustaša bio pokojni Tuđman.

pa oni se sami hvale tim nazivom

ko god ovde zastupa ono sto je zvanicna politika u cro, bez obzira na nijanse, nije dosao da caska sa srbima , nego da siri ustastvo, a nas da kinji i maltretira, nista sto cro ovde pisu nikome ne znaci, licno smatram da im je za dz, samo potvrdjuju ono sto znamo o njima i izazivaju jos veci animozitet

opet kazem, nama nijanse ustastva nisu vazne, vazna je ukupna politika cro koja je neprekinuto antisrpska, meni ce cini cak i bezumno anti srpska i u tome ne vidim nista dobro ni civilizovano, samo genocidno, zlocinacko i razbojnicko ponasanje, pod pokroviteljstvom i komandom nemacke i sada eu, a sve to do sada nije pravno sankcionisano kako treba, posto se ponavlja po ko zna koji put

jel treba jos?

ko god ovde zastupa ono sto je zvanicna politika u cro, bez obzira na nijanse, nije dosao da caska sa srbima , nego da siri ustastvo, a nas da kinji i maltretira, nista sto cro ovde pisu nikome ne znaci, licno smatram da im je za dz, samo potvrdjuju ono sto znamo o njima i izazivaju jos veci animozitet

opet kazem, nama nijanse ustastva nisu vazne, vazna je ukupna politika cro koja je neprekinuto antisrpska, meni ce cini cak i bezumno anti srpska i u tome ne vidim nista dobro ni civilizovano, samo genocidno, zlocinacko i razbojnicko ponasanje, pod pokroviteljstvom i komandom nemacke i sada eu, a sve to do sada nije pravno sankcionisano kako treba, posto se ponavlja po ko zna koji put

jel treba jos?

lupetas nevidjene gluposti,covjece imas li ti imalo granica u svojoj gluposti.Otkud ti to,si to pokupio od staraca,tko te tako truje?

NE BUDI NAIVAN zivota ti:hahaha:

sVA ova sranja sto se dogadjaju sad vode samo jednome...zajednickom ulasku

Ма немој; до јуче сте се правили луди у стилу "здраво, журим", а сада када добијате тинтари кобајаги заједнички улазак.
Боље би вам било да пошаљете неког код Јеремића да вам мало пренесе своје искуство. Мали можда и није неки калибар, али зајебава да шиптарима уши поцрвене.

Meni ide na nerve što se svakog naziva ustašom.Ljudi niste bre normalni.Pre je ustaša bio pokojni Tuđman.

Јел ти иде на нерве? Па и треба да ти иде на нерве. Замисли ту тупаву нацију да за председника изаберу усташу?! Иначе, разлике између овог смрада којег си навела и дотичног нема разлике. Погледај снимак из Аустралије и све ће ти бити јасно.

Ма немој; до јуче сте се правили луди у стилу "здраво, журим", а сада када добијате тинтари кобајаги заједнички улазак.
Боље би вам било да пошаљете неког код Јеремића да вам мало пренесе своје искуство. Мали можда и није неки калибар, али зајебава да шиптарима уши поцрвене.

ma nema tu nikakvog kobajage,ja samo kazem moje misljenje koje je dugo vec prisutno,a to je da cemo uci zajedno u EU..ponavljam samo moje misljenje,a ima ih dosta koji tako misle,e sad oce se to obistiniti ili ne,ne znam,vrijeme ce pokazati

Па што сте га признали ако вас боли она ствар? Узгред, ми од вас нисмо ништа ни очекивали. Па таман смо вас се решили.
А поента није да ли вас боли или не боли, већ у томе што имате двоструке стандарде. Или сте за разградњу међунеродно признатих граница или нисте. И једно и друго не може.

Jel se to kao vas nešto pita jel može ili ne može? :hahaha::hahaha::hahaha:

mnogo su se cro uobrazili, vezbali na golorukim srbima pa misle da mogu i slo da kecaju

ima cro da ih ljube u ..... (tamo gde sunce ne sija) , polako

jedino sto me brine, ako nekada i dodjemo na red sta ce tek srbiji da rade, mislim slo , pa onda cro

lepo zvuci, al kad ovako nesto dolazi iz cro...najezim se. opet bi da srbe uce `civilizaciji` kao i 1908., pa 1915.-1918., pa 1941.-1945., pa 1990.-1995., pa 1995.-2009.

zar im stvarno nije dosta `civilizovanja` srba, dosta bre vise

nisu cro `civilizovani`, samo su dobre nemacke sluge, ne treba to mesati

Ajmo malo o tvojim manirima:hahaha1::hahaha1:aaaaajjj zavidim ti na tim manirima,os mene naucit mozda:hahaha:

A i argumenti su ti zbilja odlicni:ok: Svaka cast,nemogu se borit protiv njih:hahaha::hahaha:

Koji smijesan lik

jel treba jos?

Ti druže, trebao bi da počneš da liječiš te svoje komplekse!
Pogoršat će se još više, pa kud ćeš onda? :think:

Nije ti to zdravo tako trpiti, znaš? :hahaha:

Back