Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.167
kad se ja nekoj sviđam, odmah znam da je veća manga nego ja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na kaki bre racun daj drakiju oma jefdbu i to dve! on ce mene divaniti racun kaki carcun a di je dluga? a da popijo sivicevi, smešne stvari na svoj račun
e zato Česvsko sa platpsvij račun, bemaništa narabuš, svako sboje pićena kaki bre racun daj drakiju oma jefdbu i to dve! on ce mene divaniti racun kaki carcun a di je dluga? a da popijo si
sta si ceskooe zato Česvsko sa platpsvij račun, bemaništa narabuš, svako sboje piće
pa daj ga krkni ovde , možeisvašta paiokinežima, nema frke, a nemci nemaju oojma i sistemu ključ i kamen, mudrostibre, mlooogo pametni ti kinezi nego ja čuo da su oni prvi izmisli mobilni telefon još za vreme dinastije Nemanjića i Ming , enti mingovi vladaju svetom zajebanitimingovikinezi si napredna tehnologija al njesam zna srecemi da su ovako glupavi vide ovog sto je izgubia kljuceve i dje stavia
tj naprqvio je kao neku teklogoliju kao d avici na kamen i metnuo to u kljuceve tj sta io klhuceve u to i stavijo medju kamenjina d alopovi nemoginaci naci i onda sjutra da ce otkucatio vratad trazi po ljunku kutiju u obliku kamena
nemerem naci taj vido
hvala ne, ne pusimpa daj ga krkni ovde , možeisvašta paiokinežima, nema frke, a nemci nemaju oojma i sistemu ključ i kamen, mudrostibre, mlooogo pametni ti kinezi nego ja čuo da su oni prvi izmisli mobilni telefon još za vreme dinastije Nemanjića i Ming , enti mingovi vladaju svetom zajebanitimingovi
vicevi, smešne stvari na svoj račun
Ne znam dal mi je glava izrasla iz tela ili mi je telo izraslo iz glavevicevi, smešne stvari na svoj račun
a meni nije jasno da li mi uši slepljeni na glavu , ili mi glava zalepljena na uši)))Ne znam dal mi je glava izrasla iz tela ili mi je telo izraslo iz glave