Ne znam o kom gradu pričaš? Ja govorim o idijotskom trolejbusu u Vojislava Ilića u npr. 7h kada deca kreću u školu, ljudi na posao, a ti sa detetom kod lekara? Jel misliš da sa detetom treba da trčiš na prednja vrata ili da kad udješ u autobus na zadnja prodješ kroz masu da dodješ do mesta rezervisanog za trudnice i decu.
Jednom sam ispala kreten što sam pitala i od tad više ne pitam. Evo: U našem dz su renovirali ušno baš u vreme kada je moje dete imalo tešku upalu. Morali smo da odemo na medicinu rada, a tamo sistematski pregled, mislim da su baš iz gsp-a bili, njih 20. Verovatno znate kako izgleda sistematski, od vrata do vrata. I ja sam se pojavila kad je ispred ordinacije bilo svega 3-4 čoveka i jedna žena sa vidno bolesnim detetom. (na mom detetu se vidi da je bolesno samo ako ima temp. preko 39).
Lepo sam sačekala svoj red, a u medju vremenu se pojavilo još 10 njih sa sistematskog. Dvojica su se natakarila na vrata i pričaju koji će od njih ući sledeći, a ja sam na redu!!! Lepo pridjem i kažem izvinite jel ste primetili da sam ja već ovde i da čekam isto tu gde i oni, a jedan od njih mi kaže A što si ti ovde, ovo je odeljenje za radnike a ne decu, i mi ovde imamo prednost. Mnogo sam se iznervirala i krenula da vičem na njega. Nije ni moja reakcija bila baš za primer. Potom je doktorka izašla iz ordinacije i rekla mi kako je čovek u pravu, ali da nije ni bitno ko je na redu jer ona uzima pauzu!!!
E tu sam se tek iznervirala!!!! Zamisli nju, zdravstveni radnik!!! Pri tom je bilo 10 i 40 i pauzu je uzela prilično rano čak 20 min pre vremena.
Eto kad se iznerviram kako se raspišem.
Neko je već rekao, ne želim da iznudjujem kulturu drugih ljudi i stvarno mi je bezveze da ja moram nekome da kažem, ej ajd mi ustani, vidi držim dete.