Na šta misle muškarci kad kažu da je žena loša u krevetu?

Uglavnom se misli na to da je nespremna za eksperimentisanje. Tipa ako muškarca lože razne varijante oralnog seksa, a devojka ili žena to ne voli nego prihvata samo misionarsku i neke blaže poze, njemu je to dosadno. Ili ako muškarac voli prskanje po faci, gutanje i slične aktivnosti, a ženi je to odbojno, za njega je ona 'loša u krevetu' jer se seksualno ne poklapaju, tj. nemaju iste preferencije.

Mada treba reći da žene često, iz ljubavi i sličnih razloga, promene svoja vidjenja i pristanu da u krevetu rade ono što inače ne bi kako bi udovoljile dečku. To ne bi trebalo da bude tako, ali je vrlo gadan taj spoj potpune zaljubljenosti i seksualnosti jer devojka radi sve da sačuva dečka i da on bude srećan sa njom, naročito u nekom mladjem dobu, sa zrelošću se to ipak ispravi. Kod muškaraca je ta dimenzija malo drugačija, muškarac je isto spreman da porekne sebe u nekom vidu ali je to često u domenu ličnog života, da se pravi da ga interesuje nešto sa čim nema veze, ili da trpi njena iživljavanja i provokacije jer je ludo zaljubljen i slično.

Sa druge strane, muškarac koji je loš u krevetu pored nedostatka mašte često može da ima i neki defekt, tipa da bude impotentan. Mislim da je ovo mnogo razorniji tip komentara, tj. da je svakom muškarcu ubedljivo najgora 'presuda' kad ga devojka otpiše kao ljubavnika. To uništava samopouzdanje i do te mere stvara komplekse da se neretko desi da neki takav nesrećnik ceo život provede kompenzujući kroz uspeh i gomilanje resursa. To je ona čuvena priča - hvali se satovima, skupim parfemima, autima, titulom, a kad se skine - nemoćan je...

Danas pogotovu živimo u vremenu gde su devojke i žene informisanije i iskusnije nego ikada, i tačno znaju šta hoće, pa su pritisci sve veći. Mada klinci generalno pate i mnogo lakše ulaze u razne stvari, žrtvuju sebe nebitno kojeg su pola, ali objektivno danas devojka od dvadeset godina prevazilazi mnoge muškarce samo tako. Pa za koliko devojaka znam da su maksimalno samouverene, često i brutalno direktne, a muškarci po strani. Procunjajte malo po instagramu pa da vidite čega sve ima medju mladjom populacijom... moja generacija i ove generacije sad - dva sveta.
 
Bez obzira na to po vašem mišljenju ili iskustvu koji su razlozi zbog kojih neke žene smatrate lošim u krevetu ?

Jel ovo pitanje za muskarce ili za tinejdžere?

Jer ko nije sa 19 godina prerastao da komentarise o ovome, taj je emocionalno i dalje na tom nivou, pa ako ima npr. 40 godina, a na nivou je od 19, emocionalna ingeligencija je na nivou imbecila.
 

Back
Top