Na šta mirišete danas?

Sveze istusirana (i jos pomalo mokra :lol:) idem u krevet... Malo mi je zima jer se stan polako hladi, pa zurim pod cebe...
Mirisem na

tumblr_lspcxmq2Rw1qbcs4so1_500_large.jpg

e a danas iskacem iz rutine i stavljam miris koji nit je za dan nit je za posao.....a toliko je popularan i toliko ga iskoristavaju a ustvari je tesko nosiv jer je za hladno vece uz svecanu garderobu....znaci, ovo je jedan od zloupotrebljavanih mirisa....svega par komponenti, jednostavnost u bocici ali zato najfinija vanila (sa dozom oporosti od jasmina) koju znam......

o.483.jpg

Ja danas mirisem na tester ovog parfema koji inace izgaram od zelje da prisvojim, u bocici najvece mililitraze koja postoji u prodaji :heart: Cuvam taj tester kao malo vode na dlanu, da mi ga niko drugi ne potrosi, poput razmazene devojcice predskolskog uzrasta koja ne da omiljenu barbiku :lol:

tumblr_lqhsb78kMn1qjfj59o1_500_large.jpg

e a danas iskacem iz rutine i stavljam miris koji nit je za dan nit je za posao.....a toliko je popularan i toliko ga iskoristavaju a ustvari je tesko nosiv jer je za hladno vece uz svecanu garderobu....znaci, ovo je jedan od zloupotrebljavanih mirisa....svega par komponenti, jednostavnost u bocici ali zato najfinija vanila (sa dozom oporosti od jasmina) koju znam......

o.483.jpg

Vec duze vremena mi je jedan od najdrazih..
Koristim ga i danju i nocu i zimi i leti.. Jak je a ne gusi..
Po meni je za svaku priliku (mozda mi je zato ostalo manje od pola ml :lol:)..
I da, nema osobe kojoj se ne dopada.. :)

A mirisem na The One.. E taj je vec samo zimski.. :)

Vec duze vremena mi je jedan od najdrazih..
Koristim ga i danju i nocu i zimi i leti.. Jak je a ne gusi..
Po meni je za svaku priliku (mozda mi je zato ostalo manje od pola ml :lol:)..
I da, nema osobe kojoj se ne dopada.. :)

A mirisem na The One.. E taj je vec samo zimski.. :)

na mojoj kozi koja povuce na slatko jednostavno nije za svaku priliku....

a danas, pored pocetnog kiselkastog i zagusljivog utiska moja koza ga je umirila i sad je bas fino osvezavajuci.....uz farmerke i beneton majicu, idealno

images

Back