Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ubedljivo najkvalitetniji omeksivac koji sam nasl k od nas je kokolino plavi.....em jako malo treba, pola cepa, em na buvljaku kupim litru za 150 din....a sve mi mirise...uzela sam sad i zeleni i slabiji je, malo da se odmorimo od jakog mirisa u vesu....a bas sam pazljivo dozirala....
Devojke hvala vam svima na predlozima
( Dragonfly takodje na pp)
Nisam sad sigurna za taj Bvlgari..secam se samo da je bio plav ( pa sam ja instinktivno napisala blue ) i tek kad ste vi izrazile cudjenje otisla sam na google i skapirala da je to za muskarce
Bas cu da odem da pomirisem u neku parfimeriju :
znaci ovo je najsladji i najgurmanskiji miris koji imam....tesko ga je nositi, prija samo na hladnoci jer malina, cokolada i malo bibera bas znaju da budu agresivni.....vrlo zavodnicki miris i na kozi koja povuce mirise na slatko (kao sto je moja) mora se pazljivo dozirati da ne ispadne vulgarno....
Ah, kako volim jutarnje tusiranje kad ti cak i nije neophodno jer odes na spavanje cisto poput bebe, al' okrepi te bolje od bilo koje kafice I to bas onako, s merakom, do poslednje kapi tople vode, dok se ne isprazni bojler
I to tusiranje samo omiljenim sapunom na svetu celom
a sad moj naj naj parfem....jedva ga nandjoh i to cisto slucajno....privukao me sastav krajnje neobican: gorka narandza, marmelada, vanila, zacini....ovo je neverovatan miris, gust, jak a ipak za mene ni malo naporan.....gorko-slatko i napadno ....a nosiv mi je u svim varijantama osim zarkog leta.....
a 75 ml mozete da nadjete za malo vise od 20 evra...neverovatno
Iako je napolju hladno jesenje vreme, ja danas mirisem na leto Resila sam da prkosim sivilu tropskim mirisom svoje koze, i rasirim ga sad setnjom do prodavnice po svom kraju
Ucinila sam to uz pomoc
I sad kad spustim nos na svoje rame, ovo vidim iza zatvorenih ociju