Na šta mirišete danas?

Namirisala se u parfimeriji novim

img-thing

End nau aj lajk it end aj vona hev it :heart:

Devojke hvala vam svima na predlozima :kiss::kiss:
( Dragonfly takodje na pp) :kiss:

Nisam sad sigurna za taj Bvlgari..secam se samo da je bio plav ( pa sam ja instinktivno napisala blue ) i tek kad ste vi izrazile cudjenje otisla sam na google i skapirala da je to za muskarce :lol::lol:
Bas cu da odem da pomirisem u neku parfimeriju ::D

31B2JK0MBJL._AA300_.jpg

znaci ovo je najsladji i najgurmanskiji miris koji imam....tesko ga je nositi, prija samo na hladnoci jer malina, cokolada i malo bibera bas znaju da budu agresivni.....vrlo zavodnicki miris i na kozi koja povuce mirise na slatko (kao sto je moja) mora se pazljivo dozirati da ne ispadne vulgarno....

Ah, kako volim jutarnje tusiranje kad ti cak i nije neophodno jer odes na spavanje cisto poput bebe, al' okrepi te bolje od bilo koje kafice :aha: I to bas onako, s merakom, do poslednje kapi tople vode, dok se ne isprazni bojler :zaljubljena: :lol:

I to tusiranje samo omiljenim sapunom na svetu celom :zaljubljena:

1508658.JPG

a sad moj naj naj parfem....jedva ga nandjoh i to cisto slucajno....privukao me sastav krajnje neobican: gorka narandza, marmelada, vanila, zacini....ovo je neverovatan miris, gust, jak a ipak za mene ni malo naporan.....gorko-slatko i napadno :)....a nosiv mi je u svim varijantama osim zarkog leta.....

cacharel-liberte-edt-75-ml.jpg

a 75 ml mozete da nadjete za malo vise od 20 evra...neverovatno :)

Iako je napolju hladno jesenje vreme, ja danas mirisem na leto :heart: Resila sam da prkosim sivilu tropskim mirisom svoje koze, i rasirim ga sad setnjom do prodavnice po svom kraju :)

Ucinila sam to uz pomoc

Fruttini-Zestaw-Owocowy-Raj-Coco-Banana_Mann-Schroder,images_big,15,4003583119806.jpg

I sad kad spustim nos na svoje rame, ovo vidim iza zatvorenih ociju

tumblr_lv6k707rBe1r639pqo1_400_thumb.jpg
tumblr_lu95uxjkUP1r4owf4o1_500_thumb.jpg
tumblr_lof49sF32L1qfyvm7o1_1280_thumb.jpg

tumblr_luzjyolien1qcxieko1_500_thumb.jpg
tumblr_lvfshuHaZF1r639pqo1_500_thumb.jpg

Back