Na prvi pogled

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Beskrajna umetnica. Beskrajno zaljubljena devojka. Beskrajno odana. Beskrajno seksi. Beskrajno cedna. Beskrajno nezna. Da, ja sam beskrajno coool.
Dana sam isla na bazen. Reci cete: "Cico, pa ti si volontirala za vreme ovih polava, zar ti nije dovoljno vode?" Pa, nije. Jesdnostavno isla sam na plivanje. Sve je bilo super, dok se nije pojavio jedan covek. Potpuno me je ocarao i nisam znala sta da radim. On je muskarac po mojoj meri. Mislim da ima oko 50 godina. Zgodan. Malo je procelav, ali to je seksi. Dosao je sa nekim prijateljem na bazen. Bio je desetak misnuta isplivao par duzina i seo pored na tribinu. Ja sam se potpuno izgubila. Bas onakav muskarac, kakvog sam trazila. Odlucila sam da mu pridjem, jer je bas sladak. Prisla sam i poceli smo da caskamo. Znate li vi kako je on sladak. Ipak, ono sto me je smorilo je da je stalno naglasavao da je ozenjen. Kao da je to nesto nepromenljivo.
Sta sada da radim? :heart:

:heart:

Ovo je nesto najgluplje sto sam cula. Ja ga ne jurim, nego mi je sladak. Za razliku od tebe, ja ljude ne gledam kao otpad, samo zato sto nisu starosno "podobni".

Ti si uvek podobna za mene :heart: ali riba takvog kalibra kao ti :zper: treba da ima mladje muskarce i zgodne do 35 max :aha:

Ne gledam ni ja :manikir: ali umem da biram jer mogu :cool: ja hotujem sa 16 - 40 :mrgreen: a u RL tucam samo do 30 :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back