P
Pojela maca
Gost
E da da ovo uokvirimo
Isusovo ime nosi u sebi ime Oca JHVH Jehova
i znaci Jehova je spasen
U prevodu isys je onaj iz grmaJehova haha.Kako to jevreji ne vide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da da ovo uokvirimo
Isusovo ime nosi u sebi ime Oca JHVH Jehova
i znaci Jehova je spasen
Ali jasno.objasnili da je isus jahva.Ne moze me vise niko razuveriti da nije tako.
jahva nije jahva al isus je jahv
tebi je smesno sto mu vadis iz konteksta
jahva nije jahva al isus je jahva
Ime Boga su izbacivali jevrejski prepisivači mnogo prije pojave hrišćanstva. Dakle, prestani da širiš mržnju prema Crkvi i da klevećeš.Prevodioci Biblije su izbacivali Ime Boga pod uticajem crkve.
A zasto je crkva odbacila Ime Boga to njih pitaj.
Netacno.Ime Boga su izbacivali jevrejski prepisivači mnogo prije pojave hrišćanstva.
Isus je takodje Jahve kao i Otac.Ali jasno.objasnili da je isus jahva.Ne moze me vise niko razuveriti da nije tako.
Odgovori zašto kleveces crkvu.Drzim se Biblijske istine a ako je tebi to neistina to je tvoje.
Pisem istoriju hriscanstva...Odgovori zašto
Očito da o istoriji malo znaš.Pisem istoriju hriscanstva...
prestani da me vredjas
Netacno.U prevodu isys je onaj iz grmaJehova haha.Kako to jevreji ne vide.
Odlicno znam istoriju hriscanstva.Očito da o istoriji malo znaš.
Ne znas jer ne bi pricala nebuloze kao na ovoj temi.Odlicno znam istoriju hriscanstva.
Isys je bog jer mu je otac bog.Isus je Bog jer su Otac i Sin jedno i to je neosporiva biblijska činjenica.
https://www.jw.org/sr-cyrl/библиотека/свето-писмо/nwt/књиге/Исаија/9/#v23009006
i ja mogu reci da ti pises nebulozeNe znas jer ne bi pricala nebuloze kao na ovoj temi.
Nije ti to nikakva cinjenica Isus ima mnoge titule kao Bozji SinIsus je Bog jer su Otac i Sin jedno i to je neosporiva biblijska činjenica.
https://www.jw.org/sr-cyrl/библиотека/свето-писмо/nwt/књиге/Исаија/9/#v23009006
Ja ne priznajem nikakvog Jahvea, samo Isusa.Nije ti to nikakva cinjenica Isus ima mnoge titule kao Bozji Sin
a Svemoguci Bog je JHVH Jehova.
Jedan jedini Bog.
a ti si vidim dosao da vredjas tudju veru ko god bio
to govori o tebi kakav si
a Bog takvima ne da istinu
Znaci ne priznajes BogaJa ne priznajem nikakvog Jahvea, samo Isusa.
Samo ako priznas isysa njegovog sina bog ce tebe.Sasvim.logicno.I mi zemljani rako razmisljamo.Ko ne voli.mog sina ne volim.ni ja njega.Znaci ne priznajes Boga
pa ok nece ni on tebe onda.
Nije logicno da neko prizna Bozjeg Sina a Boga ne.Samo ako priznas isysa njegovog sina bog ce tebe.Sasvim.logicno.I mi zemljani rako razmisljamo.Ko ne voli.mog sina ne volim.ni ja njega.
Nigdje Isus za sebe nije rekao da je Mihailo. Vidi se kako propagirate nebiblijske lažne doktrine.Nije ti to nikakva cinjenica Isus ima mnoge titule kao Bozji Sin
a Svemoguci Bog je JHVH Jehova.
Jedan jedini Bog.
a ti si vidim dosao da vredjas tudju veru ko god bio
to govori o tebi kakav si
a Bog takvima ne da istinu
Vi propagirate lazne nebiblijske paganske doktrine a mi Biblijske samo.Nigdje Isus za sebe nije rekao da je Mihailo. Vidi se kako propagirate nebiblijske lažne doktrine.
po funkciji ili prirodi?a Isus Bozji Sin