Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam ja odma da krv nije voda.Прађед.

Jok ti nam tumaci i pricaj sta su traktori i u kojem se smislu ovde koriste...Inače, ako niste znali, traktori su radne mašine, niko ih ne drži da bise hvalisao ili paradirao sa njime.
Dakle, samom pojavom na njemu pokazuje se da se ne stide rada i da nisu iz većih urbanih naselja.
Pogledajte prilog 1747577
Kako da ne..Jok ti nam tumaci i pricaj sta su traktori i u kojem se smislu ovde koriste...

Što onda ne kupiš traktor?Jok ti nam tumaci i pricaj sta su traktori i u kojem se smislu ovde koriste...

Sto bih kupio traktor?Što onda ne kupiš traktor?![]()
Да тихи има конкуренцијуSto bih kupio traktor?
I ti se na forumu reklamiraš na motoru, pa ti ne nalazimo manu.Pa ovakvi traktori kostaju koliko jedan BMW M5
Tako da, nema tu od skromnosti nista, ovo je isto primitivizam i snobizam kao i sve drugo u vezi tih prepaprenih matura.
Moze to i lepse, kulturnije, skromnije.
Nekada smo se smejali bugraskim maturantkinjama, a danas isto, ako ne i jos gore, gledamo u Srbiji.
Без Фрезе ништаJel traktor trosi manje od automobila?
Ili je fora sto drzava placa gorivo za traktore....
Kako ko, mnogi mi nasli 1000 mana.I ti se na forumu reklamiraš na motoru, pa ti ne nalazimo manu.![]()
Ne nego treba da idu k'o na sa'ranu.Kako ko, mnogi mi nasli 1000 mana.
A imam ih bar 3000
Bez zaiebancije, malo mi je sve ovo prenapucano oko ovih matura, moze to skromnije i primerenije, malo manje "bugarske maturantkinje" da budu![]()
Pa što nisi?Ja sam mogao u marici da dodjem na maturu, komsija mi pandur....taman da ih posle pokupim sve , sa rotacijama...
Moze marica da se vozi sa B
E to je dosetka, a ne qujcenje....ali nama je bilo lepo i na drugi nacin....da ne objasnjavam..
Pa bilo nam lepo i nezaboravno i bez toga,, nisam ja uopste sa takvim potrebama , meni zivot previse sokantan i bez toga....previse...Pa što nisi?![]()
Verujem.Pa bilo nam lepo i nezaboravno i bez toga,, nisam ja uopste sa takvim potrebama , meni zivot previse sokantan i bez toga....previse...
Ne nego treba da idu k'o na sa'ranu.
Baš je dobra fora, što se mene tiče.
Nara'fno,...meni je u Srbiji sve narodski i lepo.Znam da navijas za partizan, ali nije sve crno-belo![]()

Dobro de.. pusti omladinu da se veseli kako hoće i voli.Zato sam ja kad procitam ovakve teme za to da se deca bave nekim umetnickim izvodjenjem, jer , kad ti sa 10 godina vodis radijske emisije, a sa 12 putujes na turneje i imas solo nastupe, pa tebi onda ne treba taj osecaj da svi gledaju u tebe...usput , kad si na sceni , obicno ti ne vidis najbolje publiku, ona je u mraku , a ti si toliko obasjan da ti je vruce samo zbog svetlosti , ne treme....Ja se secam samo jednom da sam imao tremu , kad sam svirao harmoniku na koncertu , eto znaci i taj osecaj treme sam osetio , a ovo posle da svi gledaju u tebe, to ne mora da osecas tremu...ja nisam , jer kad pevas, bas te boli briga za tremu...bitnije je da uzivas...
To vam je ista stvar kao sto pobedjujes u sahu bolje od sebe ako se kladis, njih ubija misao o parama a tebe ne...
Ja volim osecaj koji sam ja imao na defileu , tj kad pola sata sat maturanti setaju nekom ulicom na zvezdari ili knezu , Ja sam imao defile i u knezu , jer krsmanac je imao prostorije kod Moskve pa bih u odelu od 5000e prosetali izmedju probe i koncerta, kad je lepo vreme......
Volim onaj pogled koje su mi drugarice imale u ocima kad ih pogledam i pohvalim i vide da ne lazem u ocima, volim tu komunikaciju lepg u ljudima kad se ne uvlace i kad se sve vidi u ocima..Volim kad se maze tu na ulici jer su videle da su uspele da izgledaju lepo i onda im prolazi trema dok me drze pod ruku ili se naslone na mene...
Podrzavam tu setnju u lepoj odeci , to je lepo , ne podrzavam ovo sa kolima i traktorom ili zezu sa policijskkom maricom, to je decije za nas maturante lepo , ali samo kao zeza....
To je ako se ja pitam, a ja znam puno o provodu , bez glavobolje..