Na kraju cemo poceti i da se ubijamo ovde na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CaLiMeRo:
bundeva:
sad ja u sredistu afere...a hteo sam samo mirno da dobacujem :?
I ja sam mirno htela još u junu da obavestim nekoliko devojaka, a onda zaboravim na sve. Ali je bilo forumaša koji u nedostatku pametnijeg posla krenu da razvlače javno sve i svašta po Forumu... I da prozivaju na odgovornost :roll:

Tvoje je pravo da kazes onom kome hoces.Niko ne bi bilo sta rekao bas svima.Ne vidim zasto se ovo i dalje ovde ravlaci.Uradila si po svojoj savjesti.Sad bar znas da nije sve u zivotu igra.

CaLiMeRo:
hanibal77:
upravo to:da objavis tajno i da se pravis da nemas veze s tim.sad ti smeta sto se sve rasirilo :roll:
hoces da svi znaju a da se ne zna od koga...
mislim... :roll:
Tvoji zaključci su pogrešni.
Prvo, nisam htela da se pravim da nemam veze sa tim.
Drugo, NIKADA NISAM ŽELELA DA SVI ZNAJU.

Nisi zeljela da svi saznaju za "prevaru svjetskih razmjera"? :roll: Zasto...ako je istina?

limunada:
Nisi zeljela da svi saznaju za "prevaru svjetskih razmjera"? :roll: Zasto...ako je istina?
Prvo, poštedi me te patetične terminologije.
Drugo, na šta ti ja ličim - na majku Terezu?

Moj stav je bio sledeći. Saznala sam nešto.
Nikoga živog na tom Forumu ne poznajem, tu sam tek 3 meseca. Odabrala sam nekoliko osoba koje su mi bile simpatične na osnovu postova, a imala sam utisak da mogu biti ugrožene. I jednu koja mi nije bila simpatična, ali sam bila prilično sigurna da je ugrožena.
Onda sam upozorena od Krstarice.
Ja poštujem pravila ponašanja i tog trenutka sam obustavila obaveštavanje.
Osim što sam obavestila policiju. Neformalno.

Kada ni Krsta, ni policija nisu našli za shodno da se dalje time bave - što bih ja?
To nije moj posao, i, sem toga, mene lično aktivnosti tih likova nisu nimalo ugrozile.

limunada:
CaLiMeRo:
hanibal77:
upravo to:da objavis tajno i da se pravis da nemas veze s tim.sad ti smeta sto se sve rasirilo :roll:
hoces da svi znaju a da se ne zna od koga...
mislim... :roll:
Tvoji zaključci su pogrešni.
Prvo, nisam htela da se pravim da nemam veze sa tim.
Drugo, NIKADA NISAM ŽELELA DA SVI ZNAJU.

Opet me zezate....
Nije prevara! Nije trik! 8 (
Takva organizacija stvarno postoji, a ja sam predsednik upravnog odbora! ; )

I još nešto.... ja sam Matrix. 8 )
I radim u SUP-u, kao inspektor. 8 )

CaLiMeRo:
limunada:
Prvo, poštedi me te patetične terminologije.
Drugo, na šta ti ja ličim - na majku Terezu?

Moj stav je bio sledeći. Saznala sam nešto.
Nikoga živog na tom Forumu ne poznajem, tu sam tek 3 meseca. Odabrala sam nekoliko osoba koje su mi bile simpatične na osnovu postova, a imala sam utisak da mogu biti ugrožene. I jednu koja mi nije bila simpatična, ali sam bila prilično sigurna da je ugrožena.
Onda sam upozorena od Krstarice.
Ja poštujem pravila ponašanja i tog trenutka sam obustavila obaveštavanje.
Osim što sam obavestila policiju. Neformalno.

Kada ni Krsta, ni policija nisu našli za shodno da se dalje time bave - što bih ja?
To nije moj posao, i, sem toga, mene lično aktivnosti tih likova nisu nimalo ugrozile.

Izvini,ako je zvucalo pateticno,ali to je samo jedno obicno logicko pitanje... :roll:
Nekako si sva konfuzna,nikako da smisleno objasnis sve...cas se plasis,cas te te "aktivnosti" nisu ugrozile... i slicno...
Zato pitam...
Znaci,postoji i drugi forum...cini mi se da to ne cuh do sad,na kome se sve "zakuvava"? :roll:

Julian_Duranona:
Vragolasta Amfibija:
jeste bre,cali,sto i mene nisi obavestila.ja sam mislila da me ti volis makar malo :cry:
a tebe bas briga ako me neko...tako... :cry:
:lol:
Zasto bi te obavestavao bilo ko, kad si po prvoj verziji i sama clan Korporacije?
a da zaboravila sam.ne bi ja nego dobra plata ! 8)

i gde ja mogu da procitam tu prvu verziju?
dajte neki link

Vragolasta Amfibija:
dajte neki link
Nemam link... Mene je samo na tebe upozorio jedan forumas, jer sam musko. Ti si ukljucena u drugoj fazi, jer se posao prosirio, pa je nastala potreba i da se prepiska muskih clanova foruma pojavi na internetu...
Stiglo mi je nesto, otprilike ovako:

Lara Kroft:
el' te obradio kumo?

Nevaljala Samohotka:
obradio me samo tako... vice ko tarzan kad ebe...

Lara Kroft:
ako kumo, ako. neka vice! nek vidi kako srpkinja kara.

odlazi... ode po pelinkovac.

Julian_Duranona:
Vragolasta Amfibija:
dajte neki link
Nemam link... Mene je samo na tebe upozorio jedan forumas, jer sam musko. Ti si ukljucena u drugoj fazi, jer se posao prosirio, pa je nastala potreba i da se prepiska muskih clanova foruma pojavi na internetu...
Stiglo mi je nesto, otprilike ovako:

Lara Kroft:
el' te obradio kumo?

Nevaljala Samohotka:
obradio me samo tako... vice ko tarzan kad ebe...

Lara Kroft:
ako kumo, ako. neka vice! nek vidi kako srpkinja kara.

odlazi... ode po pelinkovac.
jao julijane,kako si to mogo da stavis ovde,to je moja licna stvar !
dajem ti otkaz sa krstarice smesta !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back