limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Eeee...sta smo docekali...u sta se pretvori tema...od onakvog zapleta...do caskanja o zejtinu
pih...obicna boza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krvolok:De si Bresk'o, nema te k'o zejtina ?!?![]()
Pera_Zdera:Mada ni ona sama nije skroz ok...kopiranje PP-ova u javnost.
Ej, čekaj mene, ja nisam JOŠ ni prvi put !!!CaLiMeRo:SVI KOJI SU IMALI PRILIKE I POTREBE
VEĆ SU TO UČINILI.
NEKI I VIŠE PUTA.
Molim te kolega da češće posećuješ podforum Politika. Ništa ti ne znaš o teorijama zavere! Stidi se!Pera_Zdera:Ja mislio Lez lobi...kad ono Korporacija...![]()
Al sam ziveo u zabludi.![]()
E da i da posecujem i muski i zenski kutak i NS i svastaru i filmove i automobilizam i.... :? Kontas?etotako:Molim te kolega da češće posećuješ podforum Politika. Ništa ti ne znaš o teorijama zavere! Stidi se!Pera_Zdera:Ja mislio Lez lobi...kad ono Korporacija...![]()
molim devojke da obrate pažnju koliko je on sistematičan i uopšte nije površan...Pera_Zdera:E da i da posecujem i muski i zenski kutak i NS i svastaru i filmove i automobilizam i.... :? Kontas?etotako:Molim te kolega da češće posećuješ podforum Politika. Ništa ti ne znaš o teorijama zavere! Stidi se!Pera_Zdera:Ja mislio Lez lobi...kad ono Korporacija...![]()
Tacno da sam trenutno ne informisan...ali bas me i briga za sve te masone...samo imam osecaj za dobro i zlo...a to mi je dovoljno. :wink:
etotako:molim devojke da obrate pažnju koliko je on sistematičan i uopšte nije površan...Pera_Zdera:E da i da posecujem i muski i zenski kutak i NS i svastaru i filmove i automobilizam i.... :? Kontas?etotako:Molim te kolega da češće posećuješ podforum Politika. Ništa ti ne znaš o teorijama zavere! Stidi se!Pera_Zdera:Ja mislio Lez lobi...kad ono Korporacija...![]()
Tacno da sam trenutno ne informisan...ali bas me i briga za sve te masone...samo imam osecaj za dobro i zlo...a to mi je dovoljno. :wink:
mada se možda čini drugačije, ali on je duša od čoveka![]()
Oh, ne. Ne svi. Ti si na primer, samo maliciozna i glupava torokuša.etotako:Svi smo mi Korporacija.
lepo je kad čovek pronađe terapiju za svoje problemeCaLiMeRo:Oh, ne. Ne svi. Ti si na primer, samo maliciozna i glupava torokuša.etotako:Svi smo mi Korporacija.![]()
bundeva:ma uzalud ih molis..a bundeva da postavi temu :"ko se kako hebe", odmah bi je zakljuchali...pardon, izbrisali...samo da znate-josh sam ljut![]()
HeBePoBaTaH_:
Radoznalost je samo u pitanju :wink:
Davno još, postavio si temu na ovom podforumu koja je netragom nestala preko noći. Tema je bila upozoravajućeg tipa...
Ko je devojka M?
Ako odgovoriš ok, ako ne, nema veze. I nemoj da se ljutiš što te ovo pitam..
CaLiMeRo:U pogledu tebe - od 9. juna se osećam dobro. Stvarno.
Ma koliko da si ogavan lik, savest mi je mirna.
I da moram ponovo da prođem isti maltretman,
i da znam sve ovo o tebi što sada znam - opet bih ti rekla ono što sam saznala.
Jer je trebalo da znaš.
A ti samo nastavi da trućaš o teorijama zavere i ostalim budalaštinama kojih se gnušam i sa kojima nemam veze.
Svako vrši svoj posao.