Na kraju cemo poceti i da se ubijamo ovde na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pera_Zdera:
Mada ni ona sama nije skroz ok...kopiranje PP-ova u javnost.

Ti PP-ovi koje sam kopirala nisu moja privatna stvar.
To je nešto što je postalo JAVNO i dostupno BROJNIM LJUDIMA, poslato njima mejlom, mnogo pre nego što sam ih ja ovde iskopirala.

MOLIM MODERATORE DA ZATVORE VEĆ JEDNOM OVU TEMU.
SVI KOJI SU IMALI PRILIKE I POTREBE
DA OVDE NAPRAVE CIRKUS VEĆ SU TO UČINILI.
NEKI I VIŠE PUTA.

etotako:
Pera_Zdera:
Ja mislio Lez lobi...kad ono Korporacija... :lol:
Al sam ziveo u zabludi. :lol:
Molim te kolega da češće posećuješ podforum Politika. Ništa ti ne znaš o teorijama zavere! Stidi se!
E da i da posecujem i muski i zenski kutak i NS i svastaru i filmove i automobilizam i.... :? Kontas?
Tacno da sam trenutno ne informisan...ali bas me i briga za sve te masone...samo imam osecaj za dobro i zlo...a to mi je dovoljno. :wink:

Pera_Zdera:
etotako:
Pera_Zdera:
Molim te kolega da češće posećuješ podforum Politika. Ništa ti ne znaš o teorijama zavere! Stidi se!
E da i da posecujem i muski i zenski kutak i NS i svastaru i filmove i automobilizam i.... :? Kontas?
Tacno da sam trenutno ne informisan...ali bas me i briga za sve te masone...samo imam osecaj za dobro i zlo...a to mi je dovoljno. :wink:
molim devojke da obrate pažnju koliko je on sistematičan i uopšte nije površan...
mada se možda čini drugačije, ali on je duša od čoveka :)

etotako:
Pera_Zdera:
etotako:
Pera_Zdera:
molim devojke da obrate pažnju koliko je on sistematičan i uopšte nije površan...
mada se možda čini drugačije, ali on je duša od čoveka :)
:oops: Hvala... Ne znam sta se kome cini, al svako ko ima oci i mozak vidi razne stvari.

Dobro ću se osećati kada se ova tema zatvori.

U pogledu tebe - od 9. juna se osećam dobro. Stvarno.
Ma koliko da si ogavan lik, savest mi je mirna.
I da moram ponovo da prođem isti maltretman,
i da znam sve ovo o tebi što sada znam - opet bih ti rekla ono što sam saznala.
Jer je trebalo da znaš.

A ti samo nastavi da trućaš o teorijama zavere i ostalim budalaštinama kojih se gnušam i sa kojima nemam veze.
Svako vrši svoj posao.

Još jednom apelujem na moderatore da zaključaju ovu temu.
Ako je Krstarica već zaključila da su navedene stvari u temi neosnovane,
onda nema potrebe da se dalje o njima diskutuje, zar ne?

HeBePoBaTaH_:

Radoznalost je samo u pitanju :wink:
Davno još, postavio si temu na ovom podforumu koja je netragom nestala preko noći. Tema je bila upozoravajućeg tipa...
Ko je devojka M?
Ako odgovoriš ok, ako ne, nema veze. I nemoj da se ljutiš što te ovo pitam..

e, josh se ja chudim kad si me to pitao na ovoj temi...nisam takvu temu postavio, casna rec...mislim da si me zamenio s nekim

CaLiMeRo:
U pogledu tebe - od 9. juna se osećam dobro. Stvarno.
Ma koliko da si ogavan lik, savest mi je mirna.
I da moram ponovo da prođem isti maltretman,
i da znam sve ovo o tebi što sada znam - opet bih ti rekla ono što sam saznala.
Jer je trebalo da znaš.

A ti samo nastavi da trućaš o teorijama zavere i ostalim budalaštinama kojih se gnušam i sa kojima nemam veze.
Svako vrši svoj posao.
522.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back