LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Ps shta da pitam choveka kad vidim da je lud k'o Deda Mraz?CaLiMeRo:P.S. Zanimljivo je da niko od muških nickova koji su ovde pisali nije kojota imao ništa da pita. Vrlo zanimljivo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ps shta da pitam choveka kad vidim da je lud k'o Deda Mraz?CaLiMeRo:P.S. Zanimljivo je da niko od muških nickova koji su ovde pisali nije kojota imao ništa da pita. Vrlo zanimljivo...
TOM@X:Etotako, nisi fer! Ti si ga već primila, i zato nisi kompetentna da osuđuješ bilo koga sa foruma, pa čak i Kojota!
Taj Kojot visi na forumu od 2003 godine, ukoliko se ne varam, i znali ste kakav je on lik...
a niko ništa nije preduzeo???
Ja sam preterao sa psovkama i uvredama na forumu, i to priznajem.... ali....
KOLIKO OVDE IMA PAĆENIKA... BOG TE MAZO!!!! 8 (
- Anakin je Kojotu dala svoj broj fona
- Calimero je Kojotu dala svoj broj fona
- Etotako je Kojotu dala svoj broj fona
- Raindog je Kojotu dala svoj broj fona
i ko zna još koliko njih....
A mene osuđuju samo zato što sam želeo da se sprijateljim sa njima?? 8 )
Meni je potreban psihijatar, a vama... da vas neko dobro izlupa po golim dupetima! 8 )
A ti Calimero obrati se lepo policiji, pa ako oni stvarno tako dobro obavljaju svoj posao (kao što si napisala u jednom postu),
onda nemaš čega da se plašiš.
Ja sam svoje brige pregrmeo. ; )
A broj fona i dalje ću slati svima...
zato cure... ne očavajte! ; )
Voli vas Tomax!!! : )
Pa, da ti objasnim.Groucho_Marx:Nije mi stalo da te diskreditujem, ali me je malo nerviralo to što si podigla prašinu a onda švrćkaš po forumu kao da se ništa nije desilo. Neko te je ovde pitao, i to mi deluje sasvim logično i razumno pitanje – zašto nisi otišla sa foruma ako te je sve to tako uplašilo ili zašto barem nisi promenila nick? Ako si ovde stvarno doživela takav napad i takav stres, zašto si ostala ovde pod istim nickom? Ostala si na mestu na kojem si povredjena i napadnuta, i ponašaš se kao da se ništa nije desilo. E pa izvini, ja mislim da tu nešto nije u redu.
prijavi.
toliko će i trajati,
Ja mislim da ti to josh ne shvatash. Da shvatash ne bi se cimala oko gluposti. I prosto ne mogu da verujem da si tako manijakalno paranoicna. Opusti se bre, koj' ti je, covek ima samo br mobilnog, s kojim moze da se uvati za ushi i igra. Napravili ste dramu ni oko cega. A i sta mislis da Kojotisanog bash boli uvo da te sad iz Nisha ganja po BG-u? Nema pametnija posla.CaLiMeRo:...Onda shvatim da sam ispala budala i da sam se džabe stresala oko svega...

kučka:Naravoucenije::
Jednostavnije je dati ribu nekom forumasu nego broj mobilnog telefona ili ti poruku preko pp.![]()
![]()

xpajamacax:ja zaista mislim da je naša dužnost,
da ako nanjušimo neke izakulisne radnje,obavestimo nekoga.
ne zaboravite,da i matore budu naivne,
ali da na forumu ima puno dece maloletne,koja se šunjaju
ovde i predstavljaju starijima...
e,pa ja smatram da mi je dužnost da te devojčice
upozorim,jer ne bi mirno spavala.
i taj kalin odlazak u murijupa jeste da se ponašaju kao da si ti krivac,
ali zamisli kako bi se ponašali prema njemu?
pa ne bi mu na pamet palo da se više glupira.
dakle,sumnjašprijavi.
ovo ode u nedogled...postaje španska serija...
koliko interesovanjatoliko će i trajati,
ako publika odustane,kraj dolazi odmah![]()
smatram da si pametna,i da nema razloga da se dereš ovde,
rasčerečite me!
evo me udrite po meni...
skloni se sa ove teme.
idi uživaj i miriši cveće :wink:
o čemu ti to?inspirion:Kako dobronameran način za rešavanje konkurencije.
Prava si smaračica

iluzionista:kučka:Naravoucenije::
Jednostavnije je dati ribu nekom forumasu nego broj mobilnog telefona ili ti poruku preko pp.![]()
![]()
Ti to iz iskustva?![]()
![]()
Ovo je bre zezanje

kučka:iluzionista:kučka:Naravoucenije::
![]()
Ti to iz iskustva?![]()
![]()
Sta si se uzbudioOvo je bre zezanje
![]()
Opusti se i uzivaj![]()

Aphroditi:Ako si ti tako nov dosao ovde da bi vec stajao na stranu nekog kao sto je kojote, onda bolje da nisi ni dolazio.![]()
![]()
![]()

iluzionista:kučka:iluzionista:kučka:Naravoucenije::
![]()
Ti to iz iskustva?![]()
![]()
Sta si se uzbudioOvo je bre zezanje
![]()
Opusti se i uzivaj![]()
Pa šta da radim kad si seksi.![]()
![]()
Trazi broj mobilnog na pp
i budi strpljiv