Na kraju cemo poceti i da se ubijamo ovde na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CaLiMeRo:
Kojote, pa odluči se.
Ili igraš na kartu da sam ja ostavljena žena koja se sveti,
ili da sam luda... ovo je sad vidim nešto sasvim treće?

P.S. Za sve koji imaju problem sa mojim mobilnim telefonom - imam jedan aparat i jedan broj koji koristim i na poslu.

Calimero...opusti se...Podesi telefon da se na odredjene i nepoznate brojeve ne oglasava..(i to moze-valjda znas)...Od tebe ovde ni jednu glupost i prostakluk bar ja nisam cula....(od Kojota milion...samo nije vredelo ni da iskomentarisem...do sada...) ...I nemas potrebe niti da iskljucujes telefon...niti odlazis odavde... :wink:

Afroditi,ok....samo ne volim takav prekoran ton,jer nikad ne znas kad ce neko da te zaintrigira,da mu das svoj broj,da vam bude super neko vreme id a se nslazite a da onda pocne da ti smeta.

ako je naivna,ok mozda i jeste....mozda i nije sve tako kao sto izgleda,niko verovatno nikada nece znati sto je u stvari sve tu posredi

najgore sto se ljudi posle pravdaju,umesto da kazu lepo...zayebo me ili zayebala me...i shta sad...nosite se ! a sve sto imam ja cu da rashcistim licno a ne ovde.

nego,Afroditi,oce svi da ispanu ovde frajeri i hebachi a devojke poshtene i naivne.

e onda tako i dolazi do ovakvih stvari.

limunada:
CaLiMeRo:
Groucho_Marx:
Kalimero... ... ...
Ne znam kako ovo da formulišem a da te ne zaboli, ali... Što se javljaš na mobilni?
Ovu identifikaciju nemam, na poslu sam i u obavezi da se javljam na telefon.

Na poslu si,a u obavezi da se javljas na licni mobilni tf? :roll:

A sta je tu cudno, i kod mene je ista situacija. U periodu radnog vremena obavezno moras da si dostupan...

Calimero, a zašto izbegavaš odgovor na pitanje koje smo i Bundeva i ja postavili? Evo, nije mi teško da ga ponovim, mislim da je red da saznamo potpunu istinu.

Ne kažem da ti ne verujem, ali stvarno, kako je taj tvoj RL prijatelj znao da si ti Calimero na Forumu Krstarice (a tvrdiš da čovek na zna niti za Krstaricu, ni za Forum), pa ti onda šalje tvoju PP prepisku sa Kojotom? U tom delu, priča je stvarno šuplja :?

Suzy:
CaLiMeRo:
Kojote, pa odluči se.

P.S. Za sve koji imaju problem sa mojim mobilnim telefonom - imam jedan aparat i jedan broj koji koristim i na poslu.

Calimero...opusti se...Podesi telefon da se na odredjene i nepoznate brojeve ne oglasava..(i to moze-valjda znas)...Od tebe ovde ni jednu glupost i prostakluk bar ja nisam cula....(od Kojota milion...samo nije vredelo ni da iskomentarisem...do sada...) ...I nemas potrebe niti da iskljucujes telefon...niti odlazis odavde... :wink:

Ma da uglavnom u imeniku imas sve ljude koji te potencijalno mogu.
Vec rekoh nista cudno da privatan broj koristish u poslovne svrhe.

Sto se tice uznemiravanja na MOB lako se resava. (ne pricam na pamet, zvao da proverim, konkretno Telekom) Odes u poslovnicu Telekoma (verovatno je slicno i za MOBTEL, pozovi korisnicki centar), prijavis broj sa koga si uznemiravana, oni u periodu od 15 dana prate sve vase medjusobne razgovore i ako ima problem salju opomenu, apotom i skljucenje broja..., ako samo cima moraces jednom da se javis, ako su u pitanju uznemiravanja porukama, samo pokazes pretecu poruku i liku biva trajno oduzet broj...

CaLiMeRo:
kojote:
Sudeći po nekim srednjovekovnim beleškama sa suđenja vešticama, Satanini pripadnici su bile neobično visoke žene i imale su šiljat završetak na leđima, tzv. rep. Na svu sreću, takva je i tvoja trtična kost, a osim toga, veštice, kako ti to dobro dođe za odbranu od lezbača, danica i ostalih - nazovi zvezda.

NAPOMENA:

CALIMERO, NEĆU VIŠE DA TE KARAM, NEĆU DA TE ŽENIM, NE ŽELIM TE, BRE, VIŠE, SHVATI TO!
NE PENI VIŠE PO FORUMU I NE LUPAJ GLUPOSTI, I NE LAŽI VIŠE LJUDE.
Dosta je bilo. Tačka!

ZAŠTO ME ONDA OPET PRE SAMO DVA MINUTA ZOVEŠ I PRETIŠ???
DOKLE?
LEPO GROUCHO KAŽE, JA SAM PARANOIČARKA.
OSTAVI ME NA MIRU KOJOTE.
SADA SE PLAŠIM.
ALI JEDNOM ĆU DA SE UMORIM OD TOG STRAHA.

POSLEDNJI PUT TI KAŽEM: NE ŽELIM DA ČUJEM TVOJE PRETNJE
KROZ APARAT MOG MOBILNOG TELEFONA.

JA NE UBEĐUJEM NIKOGA NI U ŠTA.
JOŠ OD POLOVINE JUNA.
ZAŠTO GRUČO I DRUGI POSTAVLJAJU TEME - PITAJ NJIH.
Ej, Kali, ja pored ostalog, trgujem i sa karticama za mobilne, pa ti mogu nabaviti baš neki lep NOV broj, ako hoćeš !!!
Cena ???
Za tebe : sitnica !!!
:lol:

*Well I don't know why I came
here tonight
I got the feeling that something
ain't right
I'm so scared in case I fall of my
chair
And I'm wondering how I'll get
down the stairs*

**Clowns to the left of me
Jokers to the right
Here I am
Stuck in the middle with you**

Yes I am stuck in the middle with
you
And I'm wondering what it is I
should do
It's so hard to keep this smile
from my face
Losing joy yer, I'm all over the
place

Clowns to the left of me
Jokers to the right
Here I am
Stuck in the middle with you
***Well you started off with
nothing
And you're proud that your a
self made man
And your filthy uncle calling
Slap you on the back and say
Please!
Please!

Tried to make some sense at all
But I can see it makes no sense
at all
Is it cool to go to sleep on the
floor?
You don't think that I can take
anymore
Yes I'm stuck in the middle with
you
Stuck in the middle of you
Here I am stuck in the middle
with you

Suzy:
Steffan:
limunada:
Kako da ne...ostao si neodoljiv,neumoljiv... :lol:

hehehe sto jes jes, jos uvek nisam upoznao devojku koja je uspela da mi odoli.. :mrgreen:

Sem mene.... :wink:
i jos milion njih... :D

hahaha pa zar ti zaista verujes u to da ti se ja ne dopadam?!?!? :lol: Suzi, molim te, vise nego ocigledno je da si luda za mnom.. :mrgreen:

Suzy:
CaLiMeRo:
Kojote, pa odluči se.

...rimuuje :) ..kucko, sram te bilo, zar u ovakvom casu? :roll:

Calimero, zasto lepo ne kazes ljudima da me ludo volis, da si odlepila za mnom, i da si najvise od svega na svetu zelela da te ozenim, da si odlepila kad sam te otkacio, i...aj ne lupetaj vise, ljubim te u anakin 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back