Prvo da odgovorim onom Černobilu – verovatno nisi pratio topic, ne šlihtam se nikome a pogotovo ne njemu. Jasno mi je da je čovek (barem u cyberu) obična nepristojna lajava džukela, ali ne volim da se neko blati bez razloga. Toliko o tome.
Kalimero ne proganjam te ja, možda sam te dvaput spomenuo. I jeste, drugi put je bio otvoreni poziv da objasniš šta se dešava. Rekao sam da snosiš odgovornost za uznemiravanje forumaša (a ne forumašica) i lepo sam ti rekao da si im dužna objašnjenje u privatnoj poruci, nisam tražio da objašnjavaš javno, pošto javno nije ni počelo. I usput, ovu temu nisam počeo ja, nego jedan od onih koje si u početku optužila kao članove misteriozne Korporacije.
Nije mi stalo da te diskreditujem, ali me je malo nerviralo to što si podigla prašinu a onda švrćkaš po forumu kao da se ništa nije desilo. Neko te je ovde pitao, i to mi deluje sasvim logično i razumno pitanje – zašto nisi otišla sa foruma ako te je sve to tako uplašilo ili zašto barem nisi promenila nick? Ako si ovde stvarno doživela takav napad i takav stres, zašto si ostala ovde pod istim nickom? Ostala si na mestu na kojem si povredjena i napadnuta, i ponašaš se kao da se ništa nije desilo. E pa izvini, ja mislim da tu nešto nije u redu.
I pošto vidim da ti još nešto nije bilo jasno, ne branim ja nikoga. Od dva forumaša sam svojevremeno dobio obaveštenje o tome šta si im poslala sa molbom da im dam svoje mišljenje o tome i od trećeg člana foruma sam dobio potvrdu da si i tom članu poslala pp. Prema tome, ne znam čak ni sve kojima si slala to, tako da i ne mogu da branim ljude, ali mislim da si širila paniku medju članovima i da je red da im objasniš zbog čega si još uvek ovde, zbog čega se ponašaš kao da je sve normalno, ako već misliš da nije. Znači, ako si ovde, sve je ok i to je trebalo da kažeš. Ako si ovde, a nije sve ok, onda si opet trebala da ih upozoriš. Svo vreme pričaš kako ti je samo bio interes da upozoriš ljude na postojanje korporacije, a tvoje ponašanje ih ne upozorava.
I molim te, nemoj više da mi objašnjavaš u pp-ovima. Sinoć si mi objašnjavala i što si više pisala, manje mi je bilo jasno. Osim toga, drugačija si privatno, više me napadaš javno, ali mi se ipak javno više svidjaš, jer deluje iskrenije. Osim toga, već znamo da ti ne verujem i ne mislim da tu nešto može da se promeni. Ako napišeš javno, možda neko i poveruje.
Ovo je moj poslednji post na topicu, neću više da te 'proganjam'.