Na kraju cemo poceti i da se ubijamo ovde na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CaLiMeRo:
Chernobill:
A ode li glavni junak ove price? Najvise mrzim trodnevno napustanje Foruma.

Nikada se necu vratiti, nikada... :lol:
Računam da ljudima dugujem odgovore.
Nije moja ideja da se ova tema
i sedam sličnih pre njeotvaraju.
A još manje je to moj interes.
Jel imaš ti neko pitanje?

Ma jok, pitam se neke stvari, ali to naravno ni od koga ne mogu dobiti iskren odgovor.

Istina je uvek negde izmedju, a svako je okrece na svoju stranu. Pitanja nemam, a savet oko MOB-a ti vec napisah.

Chernobill:
VizitauLudnici:
Kor_Po_Racija:
TežakLudakrvolok:
А како је кОЈоТ изашао тако, без отпусне листе ? :shock:
...pojede mi m..a 8)
Болничари, ХИТНО овамо, опет га хвата !

Ma kakvi bolnichari, maljem pa pravo medju rogove.

:roll:
A jel se seća neko naslova teme :?:
Vuk je mirno pisao svoje pesme na drugim podforumima dok ga niste uznemirili i dozvali. Postoje stvari koje ne treba dirati.
Lepo ja kažem, svi treba da se uhvatimo za ručice...
All you need is Love... :D :D: :D

CaLiMeRo:
Chernobill:

Imam ja...Kako sad nije tvoja ideja,a efendija rece da je kopirao sa druge teme koju si ti otvorila,valjda? :roll:

limunada:
CaLiMeRo:
Chernobill:

Imam ja...Kako sad nije tvoja ideja,a efendija rece da je kopirao sa druge teme koju si ti otvorila,valjda? :roll:
E, kada bi tebi uvek bilo sve jasno, bez 3 - 4 puta da ti se ponovi, zemljina kugla bi demonstrativno, prestala da se okreće !!! :lol:

Groucho_Marx:
Chernobill:
VizitauLudnici:
Kor_Po_Racija:
TežakLudakrvolok:
А како је кОЈоТ изашао тако, без отпусне листе ? :shock:
...pojede mi m..a 8)
Болничари, ХИТНО овамо, опет га хвата !

Ma kakvi bolnichari, maljem pa pravo medju rogove.

:roll:
A jel se seća neko naslova teme :?:
Vuk je mirno pisao svoje pesme na drugim podforumima dok ga niste uznemirili i dozvali. Postoje stvari koje ne treba dirati.
Lepo ja kažem, svi treba da se uhvatimo za ručice...
All you need is Love... :D :D: :D

Slihtas mu se sa tim Vuk, vuk ipak nije toliko ljugava zivotinja, naprotiv.

limunada:
NE.
Nikakvu temu ja nisam otvarala, niti bih to ikada uradila.
Prosto sam odgovorila na otvorena proganjanja Groucha MArxa koji je išao po Forumu i tražio da snosim odgovornost za uznemiravanje Forumašica izvesnom pričom.
PITAJTE GROUCHA ZAŠTO JE OTVARAO PANDORINU KUTIJU?
GROUCHO JE PRIZVAO KOJOTA.
JA NISAM.

I zašto mu je toliko stalo da me diskredituje,
baveći se temom koja ga se ama baš nikako ne tiče.
Ja sam ga pitala.
Ne dobih odgovor.

CaLiMeRo:
Počinjem da gajim najdublje poštovanje prema lakrdijašima koji gledaju svoja posla.
U tom smislu, Stef je moj idol.

Umrite od ljubomore!! :lol: Svi ste je zeleli osim mene i ja sam je na kraju ni kriv ni duzan dobio!! hehehe :mrgreen:

Salim se, hvala Kalimero.. ja cu dolaziti ovde dok god mi je lepo, a za to mi je potrebno barem jedna normalna osoba u svakom trenutku.. :D nazalost, normalne osobe uglavnom odlaze posle odredjenog vremena kada uvide neke stvari.. moj ti je savet da ne shvatas sve ovo previse ozbiljno, postuj na temama koje su ti zanimljive i nemoj da pridodajes veci znacaj ljudima koji to realno ne zasluzuju.. :wink:

Steffan:
CaLiMeRo:
Počinjem da gajim najdublje poštovanje prema lakrdijašima koji gledaju svoja posla.
U tom smislu, Stef je moj idol.

Umrite od ljubomore!! :lol: Svi ste je zeleli osim mene i ja sam je na kraju ni kriv ni duzan dobio!! hehehe :mrgreen:
Salim se, hvala Kalimero.. ja cu dolaziti ovde dok god mi je lepo, a za to mi je potrebno barem jedna normalna osoba u svakom trenutku.. :D nazalost, normalne osobe uglavnom odlaze posle odredjenog vremena kada uvide neke stvari.. moj ti je savet da ne shvatas sve ovo previse ozbiljno, postuj na temama koje su ti zanimljive i nemoj da pridodajes veci znacaj ljudima koji to realno ne zasluzuju.. :wink:

Ti si ratni profiter!!!

:lol: :lol: :lol:

Ja nisam cuo odgovor na vise puta ponovljeno pitanje (nista licno):

Queen_
član

Čet, 18. avgust 2005 12:31 Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

Calimero, a zašto izbegavaš odgovor na pitanje koje smo i Bundeva i ja postavili? Evo, nije mi teško da ga ponovim, mislim da je red da saznamo potpunu istinu.

Ne kažem da ti ne verujem, ali stvarno, kako je taj tvoj RL prijatelj znao da si ti Calimero na Forumu Krstarice (a tvrdiš da čovek na zna niti za Krstaricu, ni za Forum), pa ti onda šalje tvoju PP prepisku sa Kojotom? U tom delu, priča je stvarno šuplja

e, ljudovi, znate sta mene hebe? ma mene kava ono sto se tice svih nas...ebe mi se za ovo prepucavanje..takvih smo videli dosta....mene hebu dve stvari...ovo sa ovim prepiskama moze da bude istina, a moze da bude i namesteno...ako je istina, taj koji je poslao kalimru te poruke morao je da vidi da su online calimero, matrix i kojote...da se dopisuju matrix i kojote i kojote i calimero...morao je da vidi o cemu pisu kojote, kalimero i tomax, da zaviri u svacije sanduce da bi povezao da se pp izmedju matrixa i kojotea odnose na calimero...ko to moze? ko cita nase poruke? sta se preduzima da budemo zasticeni od toga?
druga mogucnost je da je neko smislio ovu prepisku....u tom slucaju - ko nam smesta prljavu igru?

drugo: afera korporacija..sta je s tim?

mada, moram priznati, malo su mi bezveze ove poruke upozorenja koje salje calimero na pp forumasa...mozda su poslate u dobroj nameri..ali..na sta ona to upozorava forumasice
kad im posalje onu prepisku ? da li hoce da im kaze:pazite se, koja hoce da vas kava? ili: pazite se, koja ce da isprica sve svom kumu matrixu? stvarno mi nije jasno..

Cekam kuma:
Ja nisam cuo odgovor na vise puta ponovljeno pitanje (nista licno):
...
A šta misliš o tome da javno objavim ime i prezime.
Ili, da preskočimo to, da odmah telefoniram kojotu.
Šta misliš, što me čovek ganja?
Zbog lepih očiju?
Ili izmišljene ljubavne afere???

Pobogu ljudi, mislite ako imate čime.

I ko si ti Čekam kuma?
Mislim ko si ti da se ja tebi objašnjavam?
Oštećena devojka?
Ili još jedan radoznalac???

Ništa lično.
Ali dosta je bilo.

Pomirite se - ili sam luda, ili osvetoljubiva, ili govorim istinu. I stavite tačku na to.
Šta god da smislite, od toga stvari ovde neće postati drugačije. Još dugo neće.

P.S. Zanimljivo je da niko od muških nickova koji su ovde pisali nije kojota imao ništa da pita. Vrlo zanimljivo...

Prvo da odgovorim onom Černobilu – verovatno nisi pratio topic, ne šlihtam se nikome a pogotovo ne njemu. Jasno mi je da je čovek (barem u cyberu) obična nepristojna lajava džukela, ali ne volim da se neko blati bez razloga. Toliko o tome.

Kalimero ne proganjam te ja, možda sam te dvaput spomenuo. I jeste, drugi put je bio otvoreni poziv da objasniš šta se dešava. Rekao sam da snosiš odgovornost za uznemiravanje forumaša (a ne forumašica) i lepo sam ti rekao da si im dužna objašnjenje u privatnoj poruci, nisam tražio da objašnjavaš javno, pošto javno nije ni počelo. I usput, ovu temu nisam počeo ja, nego jedan od onih koje si u početku optužila kao članove misteriozne Korporacije.

Nije mi stalo da te diskreditujem, ali me je malo nerviralo to što si podigla prašinu a onda švrćkaš po forumu kao da se ništa nije desilo. Neko te je ovde pitao, i to mi deluje sasvim logično i razumno pitanje – zašto nisi otišla sa foruma ako te je sve to tako uplašilo ili zašto barem nisi promenila nick? Ako si ovde stvarno doživela takav napad i takav stres, zašto si ostala ovde pod istim nickom? Ostala si na mestu na kojem si povredjena i napadnuta, i ponašaš se kao da se ništa nije desilo. E pa izvini, ja mislim da tu nešto nije u redu.

I pošto vidim da ti još nešto nije bilo jasno, ne branim ja nikoga. Od dva forumaša sam svojevremeno dobio obaveštenje o tome šta si im poslala sa molbom da im dam svoje mišljenje o tome i od trećeg člana foruma sam dobio potvrdu da si i tom članu poslala pp. Prema tome, ne znam čak ni sve kojima si slala to, tako da i ne mogu da branim ljude, ali mislim da si širila paniku medju članovima i da je red da im objasniš zbog čega si još uvek ovde, zbog čega se ponašaš kao da je sve normalno, ako već misliš da nije. Znači, ako si ovde, sve je ok i to je trebalo da kažeš. Ako si ovde, a nije sve ok, onda si opet trebala da ih upozoriš. Svo vreme pričaš kako ti je samo bio interes da upozoriš ljude na postojanje korporacije, a tvoje ponašanje ih ne upozorava.

I molim te, nemoj više da mi objašnjavaš u pp-ovima. Sinoć si mi objašnjavala i što si više pisala, manje mi je bilo jasno. Osim toga, drugačija si privatno, više me napadaš javno, ali mi se ipak javno više svidjaš, jer deluje iskrenije. Osim toga, već znamo da ti ne verujem i ne mislim da tu nešto može da se promeni. Ako napišeš javno, možda neko i poveruje.
Ovo je moj poslednji post na topicu, neću više da te 'proganjam'.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back