Na koji ste NAJMANJI naletele

Evo ja cu, Ludi Bobo. :)

Jedan od momaka u koga sam bila jako zaljubljena-i tek usla u seksualne vode-radovala sam se da sa njim "vodim ljubav"... Pa, bas je bio mali... :? Nikad mi nije dozovljavao da ga pipnem rukom, nikad nije hteo da ukljuci svetlo, totalni mrak... Ako ga slucajno pipnem-to je to...

Ali bilo mi je nebitno. Mnogo sam bila zaljubljena, i mnogo sam plakala kad me je ostavio.

Ako je ovo istina, svaka ti cast, nemam sta da kazem, vidi se da si ga voljela bez obzira na to, i da ti je tu ljubav bila jaka! Ne znam bas je nekako fino i slatko! Opis prave ljubavi! Fino svidja mi se, ostavljas me bez rijeci a moj tekst bez nekog vaznog konteksta i gubim temu!pozz veliki!

Hahaha, dokle bre ove trovačke teme... :roll:
Pa ovde pola forumashica nije videlo tuki godinama, a i kad su ga videle npr. prvi put -
izgledao je velik jer su 'u strahu velike oči' i slicno.

Inače vidim da 90% 'iskusnih' forumasica samo spominje duzinu, a tek poneka i
debljinu, tj ukupan utisak.
I stvarno ne mogu da zamislim situaciju da mi riba krene da meri tuki kao sto neke
ovde opisuju - pa popila bi pesnicu u glavu i sut u dupe istog momenta. Dadaa mali
mi je 100%. Bas bih voleo i vas da zamislim da mi muskarci uzmemo da vam merimo
sise, noge, struk, pedu - posle sexa i kazemo 'izvini ali sise ispod XY me ne pale,
nismo mi jedno za drugo', znas, malo ti je dupe, krive noge a i iskreno - ja
ne mogu da dozivim orgazam ako ti **** nije dovoljno uska - zato sa vama sirokim
upraznjavam iskljucivo analni da bih mogao da dodjem do vrhunca pa ako ne moze
analno onda nadji drugog decka'.

Idem sad da otvorim nove teme - 'Uska **** - Siroka ****' , 'Pileće sise' itd itd.

Kralju... :):):) E za ovo ti svaka čast...... hahahahaha

eh najmanji...:)...crnjak je da sam tog lika bas volela a da mi nije smetalo lagala bih...na kraju je i to bio jedan od razloga sto smo se razisli...los sex, tj nemogucnost redovnog sexa ukomponovan sa malom alatkom....i tako sam ja 2 godine...dok mi nije prekipelo....

Back