senoviti
Ističe se
- Poruka
- 2.370
Na ovoga snosaja definitivno.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

joj mrzim male cim ih vidim ja pobegnem....
a znam da se jedan vrlo mali ozenio pre 2 nedelje...jadna ta zena.

Nije važno što je mali, bitno je da je tehničar!!![]()

pa qrcakvalitet chega?![]()

i ti meni...ali ja znam zasto!...ne znam zasto, ali nesto mi ides na ****...
ne :?Bilo čega osim novca, e tu je bitan kvantitet jer tako dodješ i do kvaliteta, ne!?!
shto?...ne znam zasto, ali nesto mi ides na ****...
...pa kazem da ne znam, ali bas bi mogla da mi dodjes, eto...
hmmm vec si me zapazio...interesantno,ja tebe do sada nisam..zaista,tako da nemam jos adekvatan pridev za tebe,ali budi bez brige,tu smo......a ne, ja savrseno dobro znam koliko vredim...nego vidim da ti volis da zivopisnim pridevima karakterises ljude ovde, pa reko neces ni mene da zaobidjes...

poshto je prosechna dubina vagine 8 cm..najmanji je 7 cm ..ali u erekciji..e tako ja to kapiram i sve preko 16 je veliko, a preko 20 je morbidno veliko..

ma nabijem te na **** dosadna pichketino,jeebao te bash taj chichak sindrom od koga bolujesh
Evo ja cu, Ludi Bobo.
Jedan od momaka u koga sam bila jako zaljubljena-i tek usla u seksualne vode-radovala sam se da sa njim "vodim ljubav"... Pa, bas je bio mali... :? Nikad mi nije dozovljavao da ga pipnem rukom, nikad nije hteo da ukljuci svetlo, totalni mrak... Ako ga slucajno pipnem-to je to...
Ali bilo mi je nebitno. Mnogo sam bila zaljubljena, i mnogo sam plakala kad me je ostavio.